Nagy szám címmel vadonatúj, saját gyártású riportműsort indít az RTL Magyarország. A produkció március 3-án debütál és innentől szerdánként 22:10-kor lesz látható az RTL Klubon. A produkció házigazdája Kovács Patrícia lesz, aki 2019 végén és 2020 első felében a TV2-s Mintaapák egyik főszereplője volt, majd távozott a sorozatból. A színésznőnek a legutóbbi nagy RTL Klubos szereplése pár éve a Válótársakban volt.

A vadonatúj riportfilmsorozatban a csatorna tájékoztatása szerint a legnagyobb magyar sztárok, számos színész, előadóművész és más területről ismert híresség is bemutatkozik eddig ismeretlen, egészen új oldaláról! Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan izgalmas epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a kiválasztott dalt is előadják.

A Nagy számban többek között olyan színészek, előadóművészek és műsorvezetők szerepelnek, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi, Pataky Attila – és még sok közkedvelt sztár, akiket teljesen új oldalukról ismerhetünk meg. Nagy szám március 3-ától, 22 óra 10 perctől minden szerda este az RTL Klub műsorán, az epizódok visszanézhetők az RTL Most felületen.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki