Az első influenszerek 1. évada december 27-én debütált a Spektrumon. A beszélgetések során olyan ismert televíziós személyiségek szólaltak meg, akiknek a maguk idejében legalább akkora hatásuk volt az emberekre, mint manapság egy-egy sikeres influenszernek. A héten újabb szezonnal és újabb televíziós sztárokkal tér vissza a produkció. Az első influenszerek 2. évada február 17-én, csütörtökön indul az AMC Mikro alkalmazáson. A következő etapban a műsorvezető, Radnai Péter beszélgetni fog többek között Gálvölgyi Jánossal, Vágó Istvánnal, Egri Jánossal és Dévényi Tiborral is. Részletek az AMC közleményében:

hirdetés

Az első évadhoz hasonlóan ezúttal is olyan televíziós legendák szólalnak meg, akik meghatározóak voltak a 60-as, 70-es, 80-as években az internet előtti zárt világban. Munkásságuk mai napig élesen él az emlékezetekben, hiszen műsoraikkal, mondataikkal, de akár kinézetükkel is folyamatosan alakították az akkori közízlést és közbeszédet, vagyis mai szóhasználat szerint ők voltak az első influenszerek.

A második évad február 17-től csütörtökönként jelentkezik majd új epizódokkal az AMC Mikron, melyben olyan legendák szerepelnek, mint Egri János, Gálvölgyi János, Kertész Zsuzsa, Vass István Zoltán, Dévényi Tibor, Fehér Anna, Vágó István, Kaplár F. József, Kondor Katalin, Kovács P. József. A beszélgetések rövidített verziói és legjobb pillanatai a Spektrum YouTube csatornáján is elérhetőek lesznek.

Egri János többek között felidézi a legendás tudásalapú vetélkedőit, például az Elmebajnokságot, míg Gálvölgyi János a paródiáin keresztül halad végig a televíziózás történetén. Fehér Anna, a Szomszédok kedvenc Almája felidézi a forgatások legérdekesebb pillanatait, köztük azt is, amikor Hofi Géza váratlanul feltűnt a Szomszédokban, Dévényi Tibor pedig feleleveníti a Három kívánság legmeghökkentőbb kéréseit, és elmondja, hogyan került be az amerikai elnök a műsorába.

Az ő és többiek történetét, illetve visszaemlékezéseiket a második évadban is a népszerű fiatal YouTuber, Trunk Tamás DABLTY, valamint infografikák teszik érhetőbbé és befogadhatóbbá a fiatal generáció számára.

„Az AMC Mikro – mely 8 csatorna, köztük a Spektrum havonta frissülő tartalmaiból is ízelítőt ad – sikerének egyik kulcsa a felületen először látható sport és non-sport premierek. Az első influenszerek új évada is ilyen premier élménnyel szolgál az applikációt letöltők számára”

– mondta el Szaniszló Csaba, az AMC Networks International digitális projektekért felelős vezetője.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban