Közeleg a tél, sőt valójában már meg is érkezett! Éjjel állandósulnak a mínuszok, nappal pedig egyre hidegebb van. Ez pedig jól mutatja, hogy december lett és rögtön itt a karácsony is, amely előtt kifutnak a kereskedelmi csatornák főműsoridős saját gyártású műsorai. Ez a folyamat pedig már ezen a héten elkezdődik, ugyanis rögtön három RTL Klubon látható produkció búcsúzik a nézőktől.

5-én, szombat este lesz látható az Apatigris évadzáró, 8 epizódja. A sorozat áprilisban elképesztő nézettséggel debütált, majd a válság miatt az RTL Magyarország egy rész után levette a tévéképernyőről és csak az RTL Most+-on adta végig. A folytatásra október 24-ig kellett várni, azóta pedig minden szombaton 20 órakor látható. A széria azonban nem túl sikeres, gyenge-közepes nézettséggel fut és minden alkalommal kikapott a TV2-s Dancing with the Stars-tól. A folytatás azonban így is biztos, ugyanis az első epizód döbbenetes eredményei után az RTL Magyarország még a nyáron berendelte a második évadot.

6-án, vasárnap 19 órakor érkezik az Álarcos énekes 2 fináléja, ahogy erről korábban már beszámoltunk. Az RTL Klub nagyszabású showműsora ezúttal 14 hét után köszön el és bár elmaradt a tavaszi nézettségétől, így is ez lehet az idei ősz legsikeresebb műsora.

Szintén ezen a napon, 22:10-kor búcsúzik az Életünk története, a 6. adásával. Friderikusz Sándor jövőbe kalauzoló műsora november 1-én debütált és minden egyes adása rosszul teljesített, így a csatorna őszének legnagyobb kudarca. A 6 epizód azonban nagyon kevésnek tűnik, így elképzelhető, hogy már korábban több részt is felvettek belőle, ha pedig jól feltételezzük, akkor a rossz számok ellenére jövőre is visszatér az RTL Klubra.

hirdetés

Az említett műsorok helyett szombatonként korábbi nagy sikerű filmeket, vasárnaponként pedig az elmúlt évek nagy mozijai közül többet tévés premierként sugároznak majd. A csatorna hétköznap esti műsorai, a Drága örökösök és A Konyhafőnök VIP a következő hetekben is képernyőn maradnak.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)