Az Apatigris első szezonját és a Tanár harmadik etapját is egyetlen epizód után vették le az RTL Klub képernyőjéről, a produkciók folytatása őszig kizárólag az RTL Most+ prémium platformon látható. A nézőknek jó hír, hogy az RTL Most+ április végétől két újabb szolgáltató, a Vidanet és a Pr-Telecom előfizetői számára is elérhetővé válik. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

A megállapodás értelmében – a technikai feltételek teljesülését követően – várhatóan 2020. április 27-től érhetik el a Vidanet, illetve a PR-Telecom arra jogosult előfizetői az RTL Most+ szolgáltatást. A hozzáférést a Vidanet a TV előfizetéssel rendelkező, legalább Digitális Start csomagra előfizető felhasználóinak biztosítja, míg a PR-Telecom esetében az aktiváló kódot elsőként a disztribútor Prémium Plusz csomagjának előfizetői kapják meg.

“Örömünkre szolgál, hogy a Vidanet és a PR-Telecom rendszerében is elérhetővé válik az RTL Most+. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy új és exkluzív tartalmat biztosítsunk nézőinknek ezen a felületen is. Vadonatúj saját fejlesztésű sorozatunk, a Mellékhatás következő epizódjai már a tévés premier előtt egy héttel elérhetőek az RTL Most+ platformon. A szintén saját fejlesztésű Apatigris című sorozat és a Tanár 3. évadának hetente felkerülő legújabb epizódjai pedig csak az RTL Most+-on tekinthetők meg” – fogalmazott Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban