Az HBO pár napja jelentette be, hogy befejezték a A híd (The Bridge) című magyar reality forgatását, melynek műsorvezetője Magyarósi Csaba lesz. A produkcióban egy csapat idegen találkozik a vadonban, és csak egy közös van bennük: mindannyian a 30 milliós nyereményt akarják. A pénz mindössze 250 méterre van tőlük, ám ahhoz, hogy elérjék azt, össze kell fogniuk. Csapatként versenyt futnak az idővel, miközben egyenként is erkölcsi dilemmákkal szembesülnek. A műsor helyszíne az erdélyi Bélesi tó környéke. A projekt azért is nagyon érdekes, ugyanis nem csak az HBO Max első hazai realityje lesz, hanem a fizetős streaming szolgáltatók közül is ez lesz az első ilyen műfajú magyar produkció.

Varga Ádám a Besúgóban (Fotó: HBO/The Orbital Strangers Project)

Az HBO eddig a produkció szereplőiről semmit sem közölt, azonban mi kiderítettük az egyiküket. A SorozatWiki információi szerint Varga Ádám A híd egyik játékosa lesz. A fiatal színésznek számos színházi munkája, valamint filmes és tévés szerepe volt, azonban sokan A Tanárban ismerték meg, ahol három éven át az egyik diákot, Pataki Gyulát alakította. Nagyobb népszerűséget azonban A Besúgó egyik főszerepével szerzett, az HBO Max sorozatában ugyanis ő formálta meg a seftelő egyetemistát, Dugovics Mátét.

hirdetés

A hírrel kapcsolatban megkerestük az HBO-t, de nem kívánták kommentálni. Varga Ádám azonban megerősítette a SorozatWikinek, hogy valóban A híd egyik játékosa lesz.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna