Az HBO pár napja jelentette be, hogy befejezték a A híd (The Bridge) című magyar reality forgatását, melynek műsorvezetője Magyarósi Csaba lesz. A produkcióban egy csapat idegen találkozik a vadonban, és csak egy közös van bennük: mindannyian a 30 milliós nyereményt akarják. A pénz mindössze 250 méterre van tőlük, ám ahhoz, hogy elérjék azt, össze kell fogniuk. Csapatként versenyt futnak az idővel, miközben egyenként is erkölcsi dilemmákkal szembesülnek. A műsor helyszíne az erdélyi Bélesi tó környéke. A projekt azért is nagyon érdekes, ugyanis nem csak az HBO Max első hazai realityje lesz, hanem a fizetős streaming szolgáltatók közül is ez lesz az első ilyen műfajú magyar produkció.

Varga Ádám a Besúgóban (Fotó: HBO/The Orbital Strangers Project)

Az HBO eddig a produkció szereplőiről semmit sem közölt, azonban mi kiderítettük az egyiküket. A SorozatWiki információi szerint Varga Ádám A híd egyik játékosa lesz. A fiatal színésznek számos színházi munkája, valamint filmes és tévés szerepe volt, azonban sokan A Tanárban ismerték meg, ahol három éven át az egyik diákot, Pataki Gyulát alakította. Nagyobb népszerűséget azonban A Besúgó egyik főszerepével szerzett, az HBO Max sorozatában ugyanis ő formálta meg a seftelő egyetemistát, Dugovics Mátét.

A hírrel kapcsolatban megkerestük az HBO-t, de nem kívánták kommentálni. Varga Ádám azonban megerősítette a SorozatWikinek, hogy valóban A híd egyik játékosa lesz.

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)