Az HBO januárban elkényezteti a nézőit, ugyanis nem csak, hogy új epizódokat fognak adni a népszerű sorozataik egy részéből, de a kinti, amerikai premier után nagyon gyorsan Magyarországon is képernyőre kerül a saját gyártású sorozataik színe-java.

A tévécsatorna első újdonsága a Nirvana dobosa, Dave Grohl által alapított rockzenekar, a Foo Fighters legújabb, Sonic Highways című stúdióalbumának alkalmából és a zenekar megalakulásának 20. évfordulójára készített dokumentum-sorozat lesz. A Foo Fighters: Sonic Highways-ben nyomon követhetjük, ahogy az együttes nyolc epizódon keresztül adásonként egy-egy legendás zenestúdióba utazik el, hogy rögzítsék az új albumot. A sorozat január 8-án debütál az HBO-n 22:40-kor.

hirdetés

A másik újdonságot az amerikai premiert követő napon már láthatják is a magyar nézők, ugyanis január 12-én, 22:00-kor mutatja be új, nyolc részes szitkomját, az Együttlétet (Togetherness) a tévécsatorna. A Duplass-fivérek által készített komédiában egy nem átlagos család mindennapjait követhetjük figyelemmel, akiknek élete még jobban felbolydul, amikor a feleség nővére és a férj barátja is odaköltözik hozzájuk.

Az HBO azonban nem csak új sorozatokat, hanem ismertebb műsorainak új epizódjait is képernyőre tűzi. A magyar tévézők új részeket láthatnak a Csajok (Girls) című sorozat negyedik évadából január 12-től 22:30-kor, valamint még ugyanezen a napon lesz a Keresem… (Looking) című meleg barátokról szóló sorozat második évadjának a premiere is 23:00-kor. A kórházi osztályon játszódó Meg-boldogulni (Getting On) 21:30-kor, valamint a Lisa Kudrow főszereplésével készült A visszatérés (The Comeback) 22:00-kor is a második évadjával szórakoztatja majd a nézőket január 13-tól. A Jóbarátokból is ismert színésznő azonban egy másik sorozattal is képernyőn lesz, ugyanis a negyedik évadával tér vissza a Web-Terápia (Web Therapy) január 6-tól az HBO Comedy-re hétfőtől szerdáig, hetente háromszor 20:00-kor.

A saját gyártások mellett adásba kerül az izgalmas és drámai észak-ír krimisorozat, a Hajsza második évada, amiben az X-aktákból és a Hannibal című sorozatból is ismert Gillian Anderson alakította nyomozónő ismét a sorozatgyilkos nyomába ered. A premier január 17-én, 22:00-kor lesz a Cinemax-on dupla epizóddal.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)