A Barátok közt évadzáró részében ismét több elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők, aminek folytatása miatt a nézőknek most csak rövid ideig kell izgulniuk, hiszen a történések július 14-én, a sorozat 7000. epizódjában folytatódnak. Miklóst őrizetbe vették Vazul meggyilkolásának gyanújával. Vajon megússza a börtönt?

Sokan vágynak arra, hogy Berényi Miklóst egy életre elintézzék. Úgy tűnik, hogy az ellendrukkerek most pezsgőt bonthatnak, mivel a Mátyás király tér minden hájjal megkent üzletemberét gyilkosság gyanújával őrizetbe vették. Az áldozat pedig nem más, mint az a Vazul, aki elrabolta Nórát és Timit, valamint komoly szerepet játszott András halálában, és aki ellen Miklós halálos bosszút esküdött. Ha a vádak bizonyítást nyernek, akkor Miklósnak hosszú éveket kell majd börtönben töltenie. Vajon mihez kezd most?

Nagyon úgy tűnik, hogy Miklós egy jól kitervelt csapdába sétált bele, de most még az is megtörténhet, hogy ez a csapda végleg bezárul, de az is megeshet, hogy kiderül, valóban köze van Vazul eltűnéséhez. Persze előfordulhat, hogy Nóra most is segít bajba jutott volt férjén, ami akár komoly problémákat okozhat Zsófi és Miklós mostanság meglehetősen feszült kapcsolatában, hiszen a két nő már jó ideje minden alkalmat megragad arra, hogy borsot törjön egymás orra alá, így amíg Miklós kiszolgáltatott helyzetben van, addig Nóra szerepe felértékelődhet, gyengítve ezzel Zsófi pozícióját. Az pedig, hogy Miklós megússza-e a hosszú évekig tartó börtönt, július 14-től kiderül! (Forrás: RTL Sajtóklub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz