Március 28-án, pénteken lesz az Agymenők 7. évadának magyarországi premierje a Comedy Centralon. A sorozat új epizódjai 20 órától kerülnek majd képernyőre, dupla részekkel. Az új szezon ősszel indult Amerikában és még nem ért véget, így a Comedy Central a széria történetében rekordgyorsasággal hozza el hazánkba a legújabb etapot. Az új évadra az Agymenők három legfőbb szereplője fizetésemelést zsarolt ki a készítőktől, így a friss 24 epizódra fejenként 8,4 millió dollárt kapnak, mely nagyjából 1,8 milliárd forintot jelent. Részletek a Comedy Central közleményben:

Dúsgazdagok lettek az Agymenők sztárjai! Napokon belül megérkezik Magyarországra a sorozat vadonatúj, hetedik évada, amelynek forgatásán minisztrájkba kezdett a három főszereplő, Johnny Galecki, Kaley Cuoco és a gyíktestű Jim Parsons. A mindent elsöprő nézettség gyors megállapodást eredményezett a producerek és a sztárok között: a szereplők fejenként 350 ezer dollárt, azaz 78 millió forintot kapnak minden egyes epizód után.

Huszonnégy részes évaddal számolva másfél milliárd forint plusz pár millió „zsebpénz” jut a színészeknek a szezon végére, ezzel az Agymenők sztárjai hivatalosan is felkerültek Amerika legjobban kereső sorozatsztárjainak listájára. Tegyük hozzá, eddig sem kerestek rosszul, a hatodik évadban egységesen 60 millió forint körüli összeg volt a gázsijuk – természetesen részenként.

hirdetés

Nem meglepő, hogy a producerek hajlandóak voltak mélyen a zsebükbe nyúlni: a nézettségi adatok a plafont verdesik Amerikában, a torrent oldalakon az Agymenők volt a második legkeresettebb sorozat 2013-ban. Idehaza a Comedy Centralon is az Agymenők tarolt tavaly, megelőzve például az Így jártam anyátokkal szitkomot.

Az Amerikában is most futó hetedik évadban tovább követhetjük a geek baráti társaság ügyes-bajos bénázásait, Sheldon egyirányú és érzelmileg nonszensz párkapcsolatát, valamint Raj szerelmi zsákutcájába is bepillanthatunk. Az új szériából az is kiderül, hogyan alakul Leonard és Penny kapcsolata.

hirdetés

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre