A tavalyi év a szokottnál visszafogottabb volt a TV2-n. Két nagyszabású műsor – Az ének iskolája és a Sztárban sztár – indult 2013-ban, de egyik sem volt igazán nagy költségvetésű. 2014-ben azonban nagyon odateszi magát a TV2 és rekordszámú drága show kerül képernyőre.

Elsőként A Nagy Duett 3. szezonja érkezik, melynél pár napja derült ki, hogy mégse a SuperTV2-re, hanem a TV2-re jön. A műsor február 9-én, vasárnap 20 órakor indul. A produkció első szezonja szintén a TV2-n ment nagy sikerrel, így várhatóan ez az évad is jól hoz majd. Tavasszal indul Az ének iskolája 2. szezonja, melyet novemberben jelentettek be. A műsor várhatóan rögtön A Nagy Duett befejezése után március végén vagy áprilisban érkezik. Friderikusz Sándor házigazda mellett a zsűriben most is ott lesz Szulák Andrea, Szandi, Király Viktor vagy Hajós András. Az ének iskolája a 2013-as év legnézettebb TV2-s produkciója volt, így várhatóan most is szép számokat hoz majd.

Ősszel indul a TV2 legújabb tehetségkutató műsora, a Rising Star, melyről szintén novemberben írtunk. Az idei évben ez lesz a csatorna legnagyobb dobása, melyben SMS üzenet helyett mobil applikáción lehet majd szavazni. Az izraeli formátumot egyre több ország veszi meg, így várhatóan pár éven belül ott lehet a legnagyobb piacokon.
Végül pedig ma jelentette be a TV2, hogy 2014-ben jön a Sztárban sztár 2. szezonja. Az énekes műsor tavaly ősszel ment a csatornán elég jó nézettséggel. A produkció folytatásának időpontja egyenlőre nem ismert, de várhatóan az év második felében indul majd.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz