Július 28-án vonult nyári szünetre a Barátok közt az RTL Klub-ról. Ilyenkor azonban nem csak a tévéképernyőről tűnik el a sorozat, hanem a produkció teljes stábja, beleértve a színészeket is, ekkor tölti éves szabadságát. Év közben nem nagyon tudnak hosszabb időre elszabadulni, hisz folyamatosan tart a forgatás, így ők is megérdemlik most a pihenést. A Szabó ikrek nagynénjét, Enikőt alakító Pataki Szilvia is kihasználja a szabadságot és párjával a Balatonon üdül. A színésznő egy új sportba vágott bele, szörfözni tanul. Erről mesélt nekünk:

“Először próbáltam idén a szörfözést, és nagyon tetszett. A szomszédunk tanított, aki már jó ideje űzi ezt a sportot. Főleg azt élveztem, amikor már sikerült felállnom a deszkára és tettem pár métert anélkül, hogy leestem volna. Egyfajta szabadságérzetet adott az egész – a síelést is pont ezért szerettem meg pár évvel ezelőtt. Mostantól tehát belevetem magam a szörftanulásba, remélem sikerül Fecót is meggyőzni arról, hogy tovább tanítson. Megfordulni még nem tudok. Igazából egyensúlyérzékre van szükség és kellő bátorságra. Mindenesetre az biztos, hogy ez egy nagyon klassz nyári sport.” – mondta Pataki Szilvia a SorozatWikinek.

Az oktatót is megkérdeztük, milyen tanítvány volt a színésznő: “Mint 30. tanítvány, kifejezetten ügyes volt. Egy-másfél óra alatt teljesen jól megtanulta az alapokat. A további oktatást vállalom. Mivel annyira megtetszett neki, ezért még az is elképzelhető, hogy jövőre együtt szeljük a habokat a párjával együtt, ugyanis ő szintén a tanítványom (29.)
Személy szerint én 28 éve szörfözöm, 6 éves korom óta. Szilviben pozitívan csalódtam, hogy közszereplőként ilyen sportokba is belevág.” – mesélte nekünk Donigold Ferenc.

A Barátok közt 16. évada augusztus 21-én 20:35-kor indul az RTL Klub-on. (fotók: SorozatWiki/KTL)Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz