A The Witcher 2. évadának forgatása már javában zajlik, annak ellenére is, hogy számos színész érkezését csak a munkálatok közben jelentették be. Már korábban eldőlt, hogy a Trónok harcában Tormundot alakító Kristofer Hivju, A hídban szereplő Kim Bodnia és a Thue Ersted Rasmussen-t váltó Basil Eidenbenz is csatlakozik a The Witcher 2. évadához. A Netflix hivatalos Twitter-oldalán megosztott friss bejegyzésből kiderül, hogy további 7 színésszel bővül a szereplőgárda.

A nagysikerű Bridgerton családból Adjoa Andoh Nenneke-t, Chris Fulton pedig Rience varázslót fogja alakítani. A hobbitból ismert Graham McTavish Sigmund Dijkstra bőrébe bújik majd, a Dowton Abbey színésze, Kevin Doyle pedig egy Ba’lian nevű karaktert fog játszani. Simon Callow (Négy esküvő és egy temetés) Codringhert, Cassie Clare (Szép új világ) Philippa Eilhartot, Liz Carr (A néma szemtanú) pedig Fennt alakítja majd.

A The Witcher forgatását tavaly februárban kezdte a stáb, azonban a koronavírus miatt többször meg kellett szakítani a munkálatokat. Ennek ellenére a készítők bíznak benne, hogy tartani tudják magukat az eredeti tervhez és 2021-ben elkészülhet a 2. évad.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki