A The Witcher 2. évadának forgatása már javában zajlik, annak ellenére is, hogy számos színész érkezését csak a munkálatok közben jelentették be. Már korábban eldőlt, hogy a Trónok harcában Tormundot alakító Kristofer Hivju, A hídban szereplő Kim Bodnia és a Thue Ersted Rasmussen-t váltó Basil Eidenbenz is csatlakozik a The Witcher 2. évadához. A Netflix hivatalos Twitter-oldalán megosztott friss bejegyzésből kiderül, hogy további 7 színésszel bővül a szereplőgárda.

A nagysikerű Bridgerton családból Adjoa Andoh Nenneke-t, Chris Fulton pedig Rience varázslót fogja alakítani. A hobbitból ismert Graham McTavish Sigmund Dijkstra bőrébe bújik majd, a Dowton Abbey színésze, Kevin Doyle pedig egy Ba’lian nevű karaktert fog játszani. Simon Callow (Négy esküvő és egy temetés) Codringhert, Cassie Clare (Szép új világ) Philippa Eilhartot, Liz Carr (A néma szemtanú) pedig Fennt alakítja majd.

A The Witcher forgatását tavaly februárban kezdte a stáb, azonban a koronavírus miatt többször meg kellett szakítani a munkálatokat. Ennek ellenére a készítők bíznak benne, hogy tartani tudják magukat az eredeti tervhez és 2021-ben elkészülhet a 2. évad.

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese