Javában zajlik a The Witcher 2. évadának forgatása Nagy-Britanniában, mely 2021-ben mutatkozik be az online videotáron. Eddig keveset lehetett tudni arról, hogy a folytatásban milyen új szereplőkkel erősít a produkció gárdája. Most 7 új karaktert és az őket játszó színészeket is bejelentették, akik között több ismert név is van. A Mission: Impossible – Titkos nemzet és a 2016-os Ben Hur filmek színésze, Yasen Atour egy Coen nevű vajákot alakít, aki Ciri kiképzéséről vált ismertté.

A Peaky Blinders színésze, Paul Bullion pedig egy másik ismert vaják, Lambert bőrébe bújik. Rajtuk kívül fontos hír, hogy a Trónok harca sztárja, a korábban Tormundot alakító Kristofer Hivju (a képen) is szerepelni fog a The Witcher 2. évadában. Az HBO sorozatából ismert sztár a korábbi pletykának megfelelően Nivellent alakítja, egy elátkozott férfit, aki kénytelen medvére hasonlító szörnyként élni.

Nemrég kiszivárgott néhány kép a sorozat 2. évadának forgatásáról, ezeken egy csapat páncélba öltözött tünde volt látható. Már akkor sejteni lehetett, hogy a folytatásban egy nagy hatalmú tünde mágus, Francesca Findabair is felbukkanhat. A Netflix most bejelentette, hogy a karaktert egy újonc színésznő, Mecia Simson alakítja. Fontos szerephez jut az évadban Nivellen szerelme, Vereena is, akit Agnes Bjorn játszik el.

hirdetés

Ríviai Geralton kívül legalább három másik vaják is felbukkan a produkció új részeiben, a dán Thue Ersted Rasmussen bújik ugyanis Eskel bőrébe. A The Danish Girlből ismert Aisha Fabienne Ross pedig egy eddig nem látott boszorkányt, Lydiát játssza majd el. Az új színészek mellett természetesen a Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill, Anya Chalotra Yenneferje, a Freya Allan által eljátszott Ciri és a közönségkedvenc Jaskierként megismert Joey Batey is visszatér a képernyőkre.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát