Pár napja Kinga és Ádám bimbózó kapcsolatával kezdtük az elemzést, ma Zsófin és Mikin a sor. A Barátok közt múlt heti évadzárójának másik fontos és egyben döbbenetes momentuma az volt, amikor Miklós arra kérte Zsófit, hogy feküdjön le vele. Zsófi most elég szorult helyzetben van, ugyanis anyagi támogatásra van szüksége, de férjétől, Zsolttól ezt nem kérheti. Ráadásul a düh is vezérli, ugyanis most szerzett tudomást Zsolt és Andi majdnem összehozott babaprojektéről. Közben Miklós nemcsak munkaadóként, de barátként is felajánlotta Zsófinak a segítségét, ám ebben a Zsolt elleni bosszúhadjárat is szerepet játszik. A kérdés tehát az, hogy Zsófi képes lesz-e pénzért Miklós ágyába bújni, avagy ezzel a lépéssel sikerül-e Miklósnak ördögi tervét megkoronázni?

Zsófi erkölcsi rendjébe szerintem nem fér bele, hogy így szerezzen pénzt” – kezdi Kiss Ramóna, Szentmihályi Zsófi alakítója. „Inkább megkockáztatja, és mindent bevall Zsoltnak, egy nagyot veszekednek, de Zsolt nyilván találna megoldást. Miklós vitorlájából is kifogná a szelet, bár ha Zsoltnak elmondja, hogy Miklós milyen ajánlattal állt elé, jogosan tarthatna attól, hogy a férje esetleg újra börtönbe kerül, mert tuti, hogy Zsolt két kezével venne elégtételt Miklóson” – vélekedett a színésznő.
A Berényi Miklóst megformáló Szőke Zoltán szerint karaktere mesteri tervet eszelt ki. „Miklós elképesztő stratéga. Néha még én is csodálkozom, hogy lehet valaki ennyire számító, és hogy tud mindig egy lépéssel előrébb járni, mint mindenki más. Remélem, hogy Zsófi beadja a derekát, mert akkor Miklós bosszúhadjárata Bartha Zsolt ellen sikerrel jár. Persze, hogy valójában miként folytatódik a sorozat csak az új évadban derül ki” – tette hozzá a színész. (forrás: RTL Klub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre