Még csak múlt héten ért véget a Barátok közt 14. évada, de máris elkezdődtek a találgatások, hogy vajon miként folytatódik majd a történet a sorozat nyár végi visszatérése után. Elsőként Kinga és Ádám kapcsolatát boncolgatjuk kicsit. Mint ismeretes, Kinga nem éppen mondható szerencsésnek a szerelemben, többször átvágták már a férfiak, emiatt meg is rendült a bizalma bennük. Ádám egy igazi nőcsábász, eddig nem kötötte le magát egy nőhöz sem, szeret kalandozni, ám a csalódástól ő is szeretné megkímélni magát. A kérdés tehát az, hogy a két fiatal képes-e félretenni eddigi sérelmeit és belevágnak-e egy tartós kapcsolatba?

Som-Balogh Edina, Kinga alakítója szerint a szerelmi ügyek mindig a legbonyolultabbak: „Kinga már ezerszer megégette magát, rengeteg csalódáson van túl, és Ádám viselkedése sem erősített a bizalmát a férfiakban. Szeretne kapcsolatot, szeretne egy olyan férfit, aki mellett biztonságban érzi magát, de abban szerintem ő sem biztos, hogy Ádám az ideális jelölt, annak ellenére, hogy már régóta oda van érte. Persze még az is kérdés, hogy ha valaha megtudja, hogy Ádám mivel kereste a kenyerét, miként reagál majd. Kíváncsian várom!” – mondta a színésznő.
Solti Ádám szurkol karakterének, és reméli, hogy Kinga nem utasítja el: „Ádám eddig sosem adta bele magát teljesen egy kapcsolatba. Kingával megpróbálná, de ő is fél a csalódástól. Amitől viszont még jobban retteg, hogy Kinga megtudja, selyemfiúként élt, és nem is olyan régen még mindig feltűnt gazdag hölgyek oldalán. Remélem, hogy összejön neki ez a szerelem, kíváncsi lennék, hogy miként élne meg egy ilyen kapcsolatot.” – tette hozzá a sorozat szépfiúja. (forrás: RTL Klub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre