Az elmúlt hetekben egy komoly távozási hullám indult el a Barátok köztnél. Bejelentették, hogy Németh Kristófot (Géza) kiírják a sorozatból, Rada Klaudiát (Timi) és Kergyó Richárdot (Máté) új szereplőre cserélik , míg Barna Zsombor (Peti) kilép a sorozatól, akit ezért szintén új szereplő fog alakítani. A bejelentések sora azonban itt még nem ért véget.
Távozik a Barátok közt egyik eredeti szereplője is, tudtuk meg a produkció sajtófőnökétől. “R. Kárpáti Péter a következő évadban távozik a képernyőről, így még a nézők hónapokon át láthatják Berényi Andrást a sorozatban. Az, hogy miként távozik az maradjon titok.” A színész (a képen balra) a Barátok közt eredeti szereplőjének számít, a kezdetek óta jelen van a produkcióban. Ilyen fontos karakter talán a Magdi nénit alakító Fodor Zsóka óta nem távozott a sorozatból.
“Senkinek sem öröm egy ilyen hír, de utána az ember feláll és megy tovább. Büszke vagyok arra, hogy 14 éven át tagja lehettem ennek a csapatnak. Bízom abban, hogy színészként és tanárként is számos izgalmas feladat vár rám a jövőben.” – nyilatkozta R. Kárpáti Péter a SorozatWiki-nek. (fotó: RTL Sajtóklub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója