Az utóbbi hetekben mindenféle pletykák terjedtek el a magyar sajtóban, miszerint a Balázst alakító Aradi Balázs (a képen balra) és a Petit játszó Barna Zsombor (a képen jobbra) távozik a Barátok köztből. Azonban az első írásokkor még egyik szereplő sorsa sem dőlt el. A napokban azonban a produkció közleményben jelentette be az őket érintő változásokat:
“Barna Zsombor és Aradi Balázs esetében ez a Színház-és Filmművészeti Egyetemen való felvételijük függvénye volt, hiszen az iskola szabályai nem teszik lehetővé, hogy diákjai tovább forgassanak. Barna Zsombor felvételije sikerült a bábszínész szakon, így ő távozni fog a sorozatból, de Illés Péter karaktere megmarad, a jövőben más fogja alakítani, akinek személyéről hamarosan tájékoztatást adunk. Aradi Balázs továbbra is Jenes Balázs karakterét játssza.”
Nem ez az első távozásról szóló hivatalos hír az elmúlt hetekben. Nemrég itt írtunk arról, hogy a Gézát megformáló Kertész Gézát kiírják a sorozatból, és itt jeleztük, hogy Timi és Máté karakterét pedig új szereplő fogja továbbvinni. A változások azonban csak valamikor az augusztus végén induló 15. évadban fognak lezajlani. (fotó: RTL Sajtóklub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója