Július 21-24 között tartják az idei San Diegó-i Comic-Cont, aminek szombati napján több Marvel sorozatról is bejelentéseket tettek. A Marvel filmek és sorozatok producere, Kevin Feige többek közt elárulta, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmmel veszi majd kezdetét a az MCU 5. fázisa. Emellett az is kiderült, hogy ebben a fázisban mely sorozatok mikor érkeznek a Disney+-ra.

hirdetés

A Disney 2020 decemberében jelentette be, hogy 10 új Marvel sorozatot készít a következő években. Az eseményen ebből hat sorozat kapott premierdátumot. Az egyik a Secret Invasion, amelynek a középpontjában egy alakváltó idegenekből álló csoport lesz majd, akik évek óta élnek a Földön. A 6 részes szériában Samuel L. Jackson újra eljátssza Nick Fury-t, Ben Mendelsohn pedig ismét Skrull Talos bőrébe bújik, valamint Emilia Clarke is szerepel majd benne. Most kiderült, hogy a produkció 2023 tavaszán jön a Disney+-ra.

Spinoffot kap a Sólyomszem, amely az Echo címet viseli. Az Alaqua Cox által megformált karakterről szóló sorozat cselekményéről egyelőre nem lehet sok mindent tudni, csak azt, hogy Echo/Maya visszatér szülővárosába, és újra kapcsolatba lép családjával, közösségével és indián gyökereivel. A Comic Conon nyilvánosságra hozták, hogy a széria 2023 nyarán indul a streaming szolgáltatón. A Loki 1. évada 2021 júniusában került fel a platformra. A széria Tom Hiddleston karaktere köré épül, aki a Marvel-univerzum egyik legkiszámíthatatlanabb szereplője. Az 1. etap végén már fény derült arra, hogy folytatják a produkciót, június 6-án pedig el is kezdték a forgatást. Most kiderült, hogy a Loki 2. évada szintén jövő nyáron érkezik a Disney+-ra.

Dominique Thorne főszereplésével jön az Ironheart is. A történetről egyelőre csupán annyi információ van, hogy Riri Williams, egy 15 éves MIT-s mérnökhallgató lopott anyagok felhasználásval akar a Vasemberéhez hasonló páncélruhát létrehozni. Az Ironheart 2023 őszén indul a streaming szolgáltatón. 2021 novemberében jelentették be, hogy spinoff készül a WandaVision-ből. A produkció a Kathryn Hahn által megformált Agatha Harkness-ről fog szólni. A készülő sorozat eddig az Agatha: House of Harkness címet viselte, most azonban bejelentették, hogy átnevezték a szériát Agatha: Coven of Chaos-ra. Emellett azt is nyilvánosságra hozták, hogy 2023/2024 telén fog debütálni.

A Netflix után most a Disney+-on kap új sorozatot a Daredevil, ami 18 epizódból fog állni. A főszereplőt, Matt Murdock-ot ismét Charlie Cox fogja alakítani, aki a Pókember: Nincs hazaútban csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, de Vincent D’Onofrio is visszatér a Vezér szerepében. A Comic-Conon kiderült, hogy a produkció a Daredevil: Born Again címet kapta, és 2024 tavaszán érkezik a streaming szolgáltatóra.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát