A mai napon tartják a legnagyobb tévés konferenciát, a Big Picture-t. Ennek keretein belül Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója jelentette be a hírt, miszerint a népszerű magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot a tévétársaság új streaming felületén, az RTL+-on tér vissza. Emellett az is kiderült, hogy Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak ezenkívül még két további együttműködése is lesz a tévétársasággal.

hirdetés

A páros díjnyertes produkciója 2009-ben debütált a Spektrumon, majd átkerült a Dunára. 2018-ban azonban a Duna Médiaszolgáltató és az MTVA közösen úgy döntöttek, hogy a tizedik évad előtt leveszik a műsorról. Ezt követően a páros a YouTube-ra kezdett el tartalmat gyártani. 2018-ban elindult az On the Spot első websorozata Offline névvel, majd egy évvel később debütált a One World Family című sorozatuk is. Az On the Spot az évek során nagy népszerűségre tett szert, rengeteg hazai és külföldi díjat nyert el, 2019-ben pedig Közép-Európa kilenc országában vetítették. A tavaly bemutatott első egész estés dokumentumfilmjük, a Born in Auschwitz a Spektrumon megdöntötte az elmúlt évek nézettségi rekordját, és Európa szerte is nagy sikert aratott.

Az On the Spot sorozat 4 éve jelentkezett utoljára új epizódokkal televíziós csatornán, 11 hónapja pedig a YouTube csatornájukra se került fel új videó. A filmes pár azonban új tartalommal jelentkezik, ugyanis a mai napon Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója hozta nyilvánosságra, hogy a népszerű dokumentum-sorozat 4 év után visszatér a tévétársaság új streaming felületén, az RTL+-on.

A konferencián Kolosi azt is bejelentette, hogy Cseke Eszter és S. Takács András nem kizárólag az On the Spot című műsoron fog dolgozni. A páros ugyanis emellett egyéb dokumentumfilmeket is készít a streaming felületre. Ezenkívül a RTL+-ra tartalmainak kiválasztásában is részt vesznek, ugyanis ők adnak tanácsot, hogy a külföldi dokumentumfilmek közül melyeket vásárolja meg az RTL. Ezek az alkotások felkerülnek az RTL fizetős streaming szolgáltatására, ahol így több ilyen műfajú produkció is elérhető lesz a felhasználók számára.

A konferencia nagy bejelentéseiről a nap során folyamatosan beszámolunk, így most ezért is érdemes gyakran olvasni a SorozatWikit!

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor