Közép-Európa kilenc országában egy időben, augusztus 18-án, vasárnap este 22:00-kor mutatják be az On the Spot című magyar dokumentumfilm-sorozatot. Cseke Eszter és S. Takács András díjnyertes produkcióját Lengyelországtól Szlovénián és Szerbián át Horvátországig vetíti majd a SundanceTV. A csatorna közönsége 4 teljes évaddal ismerkedhet meg, heti egy új epizód érkezik vasárnap esténként.

Az On the Spot Magyarországon 2009 novemberében mutatkozott be a képernyőkön. A műsor első három évada a Spektrumon és a Duna TV-n volt látható, az elmúlt években pedig a Duna csatorna vetítette. A készítő duó nem csak narrátorként, de vágóként, szerkesztőként és riporterként is dolgozott a dokumentumfilm-sorozat sikeréért. Cseke Eszter és S. Takács András a világot bejárva mutatják be más országok érdekességeit. Kalandjaik során több ország vezetőjével és még a gázai övezet terroristáival is beszélgettek. A sorozat kilencedik évada 2018 októberében indult, melyben az alkotók a modern világ egyik buktatójával, az okostelefonok hatásaival foglalkoztak.

A magyar nézőknek rossz hír, hogy habár 9 országban is képernyőre kerül a SundanceTV-n az On the Spot első négy szezonja, hazánkban nem. A csatorna ugyanis 2017 végén kivonult hazánkból. (Fotó: Emmer László)

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához