Közép-Európa kilenc országában egy időben, augusztus 18-án, vasárnap este 22:00-kor mutatják be az On the Spot című magyar dokumentumfilm-sorozatot. Cseke Eszter és S. Takács András díjnyertes produkcióját Lengyelországtól Szlovénián és Szerbián át Horvátországig vetíti majd a SundanceTV. A csatorna közönsége 4 teljes évaddal ismerkedhet meg, heti egy új epizód érkezik vasárnap esténként.

Az On the Spot Magyarországon 2009 novemberében mutatkozott be a képernyőkön. A műsor első három évada a Spektrumon és a Duna TV-n volt látható, az elmúlt években pedig a Duna csatorna vetítette. A készítő duó nem csak narrátorként, de vágóként, szerkesztőként és riporterként is dolgozott a dokumentumfilm-sorozat sikeréért. Cseke Eszter és S. Takács András a világot bejárva mutatják be más országok érdekességeit. Kalandjaik során több ország vezetőjével és még a gázai övezet terroristáival is beszélgettek. A sorozat kilencedik évada 2018 októberében indult, melyben az alkotók a modern világ egyik buktatójával, az okostelefonok hatásaival foglalkoztak.

A magyar nézőknek rossz hír, hogy habár 9 országban is képernyőre kerül a SundanceTV-n az On the Spot első négy szezonja, hazánkban nem. A csatorna ugyanis 2017 végén kivonult hazánkból. (Fotó: Emmer László)

hirdetés
hirdetés

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának első hetének vendégei