Kedden jelentette be az RTL Magyarország, hogy november 11-én indul A Konyhafőnök VIP 4. évada. A hamarosan minden hétköznap esténként 8 órakor jelentkező gasztro reality celebjei közül feltűnően sok a Barátok köztös színész. Szám szerint 5 egykor, vagy most is a Mátyás király tér lakóit erősíti szereplő főz majd az RTL Klub népszerű műsorában. Nézzük, kik lesznek azok.

Ott lesz Domokos László , aki 2009 óta alakítja az egyik fontos karaktert, Berényi Attilát. A történet szerint kezdetben pénzügyi tanácsadó volt, majd cégvezető, az elmúlt években pedig magánnyomozóként dolgozik. Így érdekes lehet a Barátok közt nézőinek egy teljesen új szerepben látni. Szintén versenyző lesz a Weintraub Gigit megformáló Görgényi Fruzsina. Az RTL Klub sorozatának egyik szépsége az elmúlt években tűnt fel a Mátyás király tér közelében. Kezdetben csak időnként volt látható, de az utóbbi időkben már főszereplővé lépett elő.

Kiss Péter Balázs is szerepelni fog A Konyhafőnök VIP-ban. A színész 7 éven át alakította Illés Pétert az RTL Klub legrégebbi napi szériájában, majd idén tavasszal távozott a produkcióból. A Barátok közt egykori meghatározó szereplője idén ősszel egy másik magyar sorozatban is látható lesz, erről itt írtunk bővebben. Így a korábban Petiként ismert srác, rövid időn belül egy harmadik oldalát is megmutathatja a tévéképernyő előtt ülő nézőknek.

Szintén fakanalat fog majd a sokáig Holman Hannát alakító Nyári Dia. A színésznő 8 évig volt a napi széria egyik fontos tagja, majd 2018-ban terhessége miatt elbúcsúzott a produkciótól. A gasztro reality új évadában ott lesz Solti Ádám is. A színész 2011-től formálta meg Bokros Ádám karakterét a Mátyás király téren. Soltit végül kiírták a szériából és pár hónapja el is tűnt a képernyőről. Sokan viszont az X-Faktor korábbi versenyzőjeként, vagy a Nyerő Páros 2. évadából ismerhetik. Utóbbi műsorban tavaly párjával együtt végig látható volt és emlékezetes alakítást nyújtott.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata