Illés Péter karaktere 2009-ben, 10 éve jelent meg a Barátok köztben. Kezdetben Barna Zsombor alakította, majd 2012-ben távozott a sorozatból. Karaktere azonban maradt és Kiss Péter vette át a megformálását. Péter az egyik legfontosabb figurája a Barátok köztnek. A történet szerint a Berényi család tagja, Juli fia, Attila nevelt fia, Claudia unokája és Hanna volt barátja, valamint fontos közösségi helyek, a Kisszék és a Fitlabor üzemeltetője. Kiss Péter Balázs azonban most otthagyja a produkciót – írja a Best magazin.

“Nehéz döntést hoztam, hiszen volt egy biztos munkám, biztos egzisztenciám. De hiszek abban, hogy ha egy ajtó bezáródik, egy másik kinyílik. És bátorítottak, még a sorozatbeli kollégák is. Aztán tavaly nyáron mindezt elmondtam a kreatív producerünknek, Szerencsés Gabinak, és közöltem, szeretném abbahagyni. Őszintén elmondtam azt is, úgy érzem, kinőttem a szerepemet. Huszonnyolc évesen még mindig azt a srácot játszom, akinek soha nem sikerül semmi, holott jó lett volna már Péterré, sikeres felnőtté válnia” – mondta a távozó szereplő a magazinnak.

A nemrég komoly sérülést szenvedő Kiss Péter Balázs már egy ideje nem forgat és már csak rövid ideig lesz látható a Mátyás király téren. Azt, hogy pontosan mikor távozik a Barátok köztből, még nem tudni.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része