Nagy sikere volt a szerda este induló Sherlock című sorozat első részének az AXN-en. A produkció a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban jóval a csatorna átlag felett, 4%-os közönségarány ért el. Részletek az AXN közleményében.

Az AXN csatorna korábban már hírt adott arról, hogy az előző év egyik legjobb brit sorozatát tűzi elsőként műsorára hazánkban. Sherlock Holmes modern feldolgozása, a 21. századba ültetett nyomozás, remek szórakozás lehet a Detektív rajongóinak, illetve azoknak is, akik eddig még nem adtak esélyt Sherlock zsenijének. A három részes (90 perc) mini-sorozat kedd esténként látható a képernyőn, minden rész egy-egy különálló, lezárt történetet mesél el hétről-hétre.
A tegnap esti nézettségi adatok szerint, sokan választották a 22:00-kor kezdődő Sherlock széria első részét. A kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztály körében 4,0%-os közönségarányt ért el, ami nagyon kiemelkedő, magas nézettséget jelent. Az új Sherlock Holmes és a nem is annyira elveszett Watson megtalálta az utat a nézők felé.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

hirdetés