A TV2 Csoport az elmúlt években nagyszabású portfóliófejlesztésbe kezdett. 2016-ban 9 új csatornát indított, melynek köszönhetően 2017-re már 11 adóval rendelkezett. Idén májusban a Media Hungary konferencián Fischer Gábor programigazgató bejelentette, hogy még 2018-ban 4 újabb tévécsatornát indítanak, így az év végére már 15 adójuk lesz. A tervezett tévék közül a Moziverzumon filmek, a Jocky TV-n retro tartalmak, míg a Spíler2 TV-n és a Spíler3 TV-n sport lett volna látható.

Augusztus 11-én meg is kezdte az adását a Spíler2 TV. Szeptember végén a TV2 Csoport nagyszabású őszi sajtóeseményén Fischer Gábor ismét megerősítette, hogy még idén elindul a Moziverzum és Jocky TV. Októberben Dirk Gerkens a médiavállalat vezérigazgatója a Marketing&Media kérdésére elárulta, hogy mégsem indul el a Spíler3 TV. “Mivel a Serie A-t végül nem mi szereztük meg, úgy döntöttünk, nem indítjuk el, de bármikor megtehetjük, ha lesz rá megfelelő tartalom.”

A 4 beígértből azonban a másik 2 tévécsatorna sem indul el 2018-ban. December közepe van, de a Moziverzum és Jocky TV adásának megkezdéséről semmilyen hír nincsen. Megkérdeztük a TV2 Csoportot, hogy miért nem indul el idén ez a két adó sem, illetve mikorra várhatók.

hirdetés

„A kidolgozott stratégiánk mentén haladunk, eszerint augusztusban elindult a Spíler2 és készülünk a Jocky és a Moziverzum csatornák elindítására” – kapta válaszul a SorozatWiki.

Így a beígért 15-tel ellentétben jelenleg csak 12 csatornával rendelkezik a TV2 Csoport. Azonban így is az AMC-vel holtversenyben a legnagyobb magyarországi portfólióval rendelkeznek és másfélszer annyi adóval, mint a piacvezető RTL Magyarország.

hirdetés

Komoly nézettségi kudarc a TV2 Klub első három hónapja

Két újítással érkezik a Legyen Ön is Milliomos Palik Lászlóval a TV2-re

Két női súlycsoport lesz az idei Sztárboxban, újabb 8 nevet jelentett be az RTL

Nem Istenes Bence vezeti majd az Álarcos énekes 4. évadát

Kiszivároghatott, hogy mikor indul a Sztárbox idei évada

Magyarországon forgatják az NCIS: Tony & Ziva sorozatot