A Cobra 11 1996-ban indult Németországban és sokáig Európa egyik legnépszerűbb sorozata volt. A produkció évekig Magyarországon is kimagasló nézettséget hozott az RTL Klubon. A 2010-es évek közepére azonban mindenhol megcsappant a népszerűsége és az elmúlt években a korábbi tömegek töredéke követi már csak. 2020-ban egy nagy változással próbálkoztak a készítők és Semir karaktere egy női társat kapott. Az újítás azonban nem vált be és továbbra is gyenge maradt a széria német nézettsége.

A sorozat magyar számozás szerinti 26. évada augusztus 12-én, csütörtökön ért véget hazájában. A német sajtó pedig arról cikkezik, hogy ez lehet a Cobra 11 utolsó etapja és várhatóan az RTL nem rendeli be a folytatását.

A produkció legnagyobb sztárja, Erdoğan Atalay a napokban a Webtalkshow nevű podcastben arról beszélt, hogy a koronavírus nem tett jót a produkciónak, sőt részben ennek köszönhető, hogy véget ér. A Cobra 11-et Európa legdrágább sorozatának nevezte, így szerinte nem engedheti meg magának az RTL, hogy ezekben az időkben képernyőn tartsa. A színész megerősítette, hogy sorozatként nem sok esély van a folytatásra, de elképzelhető, hogy egy lezárófilmet még kapni fog a Cobra 11.

Amint a német RTL, vagy a gyártó részéről bármilyen hivatalos bejelentés történik, természetesen azonnal beszámolunk róla. Itthon a Cobra 11 új évadai az elmúlt években elsőként a Coolon kerültek képernyőre. A kábelcsatorna eddig 25 évadot adott le belőle, így csupán a 8 részes 26. szezonnal vannak lemaradva. Az RTL Klubon pedig vasárnap esténként a 24. szezon látható épp. Így a magyar nézőknek valószínűleg már csak 1 szezon van hátra még a Cobra 11-ből.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője