1996-ban indult a Cobra 11 a német RTL-en és a mai napig képernyőn van. Itthon az RTL Klub hozta el a magyar nézőknek, az 1998-as indulása után nem sokkal tűzte először képernyőre. Az idei évtől pedig a Coolon láthatóak a széria legújabb epizódjai. A kezdetek óta rengeteg szereplőváltozás volt a sorozatban, ami viszont mindig állandó volt, hogy az Erdoğan Atalay által alakított Semir Gerkhan mellett egy férfi társ a produkció központi szereplője. Ez utóbbi fog hamarosan megváltozni a szériában.

2020-tól új szereplő csatlakozik a Cobra 11-hez, Pia Stutzenstein alakítja majd Semir új társát – jelentette be a német RTL. Ezzel pedig 24 év után a férfi-férfi páros helyett, nő-férfi lesz a felállás a sorozatban. A 30 éves színésznő lesz Semir 9. társa, de azt egyelőre nem tudni, hogy miként hívják majd a sorozatbeli karakterét. Stutzenstein eddig főleg német tévéfilmben, illetve néhány széria egy-egy epizódjában tűnt fel. A német médiavállalat azt közölte, hogy azért döntöttek ilyen nagy változás mellett, mert fel szeretnék frissíteni és új irányba elvinni a produkciót.

A bejelentés eléggé megosztotta a német rajongókat. Az első reakciók között a pozitív kommentek mellett, sokan kiakadtak azon, hogy nem férfi társat kap most is Erdoğan Atalay karaktere. Pedig a sorozatra ráfér a változás, ugyanis két évtizedes töretlen nézettségi sikerek után, az elmúlt években már nem olyan jók Németországban a Cobra 11 eredményei. Itthon a Cool évekkel le van maradva a szériával, így várhatóan a magyar nézők a jövő évben még nem találkozhatnak az új színésznővel és a megújult felállással.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban