Kiderült, hogy milyen új sorozatok és friss évadok lesznek láthatóak nyáron az Epic Dramán. Egy júniusban induló szériában egy feddhetetlen rendőr, egy júliusban kezdődő sorozatban pedig egy megtört nyomozó lesz a főszereplő. Augusztusban képernyőre kerül egy Agatha Christie feldolgozás is. A produkció egyik főszereplője a Trónok harcában Tywin Lannistert alakító Charles Dance.

Tíz kicsi katona

Június második felében érkezik a George Gently főfelügyelő (Inspector George Gently) 3. és 4. etapja. Mindkét szezon két epizódból áll. A 3. évad június 18-án 19:30-kor, a 4. etap pedig június 25-én 19:30-kor lesz látható majd a csatornán. A történet az 1960-as években játszódik Nagy-Britanniában. A rendőrség és a bűnözők közötti határvonal egyre inkább elmosódik, a korrupció aranykorát éli, a kábítószerek terjednek, a fiatalok pedig egyre hangosabban lázadnak a rendszer ellen. Ebben az ingatag környezetben kell helytállnia George Gentlynek, a Scotland Yard egyik utolsó feddhetetlen zsarujának. A produkcióból 8 szezon készült 2008 és 2017 között.

hirdetés

A Copper – A törvény ára (Copper) július 7-én dupla résszel debütál az Epic Dramán. A sorozat csütörtökönként 21 órakor jelentkezik majd dupla epizódokkal. Az ír-amerikai nyomozó, Kevin Corcoran arra tér vissza a polgárháborúból, hogy felesége eltűnt, lánya pedig halott. New York hírhedt térségében, a Five Points negyedben kutat gyilkosok után, miközben próbálja kideríteni, hogy mi történt a családjával. Ebben két háborús barátja – egy gazdag iparmágnás fia és egy tehetséges fekete orvos – segíti. A széria 2 évadot élt meg 2012 és 2013 között.

George Gently főfelügyelő

A nyár utolsó hónapjának elején egy két részes minisorozat lesz látható a csatornán. A Tíz kicsi katona (And Then There Were None) két epizódja augusztus 6-án és 7-én 21 órakor kerül majd képernyőre. A 2015-ös produkció Agatha Christie Tíz kicsi néger című könyve alapján készült. A történet 1939-ben játszódik. Egy titokzatos házaspár meghív nyolc embert egy kis szigetre, Soldier Islandra. Korábban még sosem találkoztak, de mind elfogadták a meghívást. A házigazdák nincsenek otthon, ugyanakkor kiderül, hogy a vendégeknek és a személyzet két tagjának is sötét a múltja. Az emberek hullani kezdenek, a gyilkos pedig a szigeten tartózkodik.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata