Kiss Ramóna a ma esti Fókuszban meglepő bejelentést tett. Úgy döntött, hogy távozik Magyarország legnézettebb sorozatából. A Zsófit alakító színésznő a Barátok közt indulása után csupán pár évvel, már 16 éve csatlakozott a produkcióhoz, így a Mikit alakító Szőke Zoltán, a Nórát játszó Varga Izabella, a Lacit megformáló Tihanyi Tóth Csaba és a Vili bácsit alakító Várkonyi András után, ő a széria ötödik legrégibb szereplője.

Ramóna nemcsak az egyik legtöbb ideje látható színész, hanem a Barátok közt egyik legnépszerűbb és legismertebb tagja is. Az elmúlt években rengeteget szerepelt más RTL Klubos műsorokban és bulvármédia egyik legfelkapottabb sztárja is.

Távozását azzal indokolta, hogy 16 év után elfáradt és a jövőben mással szeretne foglalkozni. Tavaly tavasszal, már néhány hónapra eltűnt a sorozatból, de akkor előre tudni lehetett, hogy csak rövid időről van szó. A stábbal még egy ideig tovább forgat, idén tavasszal hagyja abba a forgatásokat, a nézők pedig a nyáron láthatják azokat az epizódokat, amikor Zsófi végleg távozik a Mátyás király térről.

Rozgonyi Ádám a Barátok közt kreatív producere a Fókusznak elmondta, hogy már kidolgozták, hogyan megy el Zsófi a sorozatból. Részleteket nem árult el, de azt igen, hogy olyan módon írják ki a történetből, hogy bármikor visszahozható legyen. (Fotó: RTL Klub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója