A Trónok harcával kapcsolatban sok mindent fel szoktak hozni, de azt, hogy finomkodó sorozat lenne, ritkán mondják. Az HBO produkciója bővelkedik a véres és meztelen jelenetekben, sokszor ezek között még átfedés is van, így a nézőközönség R kategóriás szórakozást kereső része biztos kikapcsolódik a széria nézése közben. Az egyik váratlan haláleset Myrcella Baratheoné volt, aki a 2. évadban hajózott Dorne-ba és az 5. szezonban lett ismét központi karakter. Joffrey lánytestvérét ekkor már Nell Tiger Free alakította, aki egy frissen adott interjújában arról beszélt, mennyire élvezte a szereplő utolsó jeleneteinek forgatását.

“Eredetileg kaptam egy csomó összetört banánt és művért, ugyanis a jelenetben az agyam szétfröccsent volna a hajó fedélzetén. Izgatott voltam a felvételkor, annak ellenére, hogy nem igazán vagyok oda a kaszabolós és véres horrorért. Végül aztán kivágták a leforgatott jelenetet és egy kevésbé durva verziója került az epizódba, ugyanis a készítők azt szereték volna, ha Myrcella halála az életét tükrözi, azaz méltóságteljesen, hercegnőként leheli ki a lelkét” – árulta el a Trónok harca színésznője.

Nell Tiger Free erősen sajnálkozott amiatt, hogy bezzeg a férje, Trystane Martell keményebb halált halhatott, őt egy dárdával szúrták arcon. A színésznő azt is elárulta, hogy a Nikolaj Coster-Waldau volt az egyik legnagyobb segítsége a haláljelenet forgatásakor: “Imádtam az utolsó jelenetem felvételét, mert Nikolaj rengeteget segített benne. Akkor még csak 15 éves voltam, így nem volt könnyű feladat egy ennyire súlyos jelenet eljátszása.”

hirdetés
hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre

Három részletben érkezik a Cobra Kai utolsó évada a Netflixre

Megjelent Benedict Cumberbatch vadonatúj minisorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei