Februárban jelentette be az RTL Klub, hogy tavasszal újra elindítják egykori sikerműsorukat, a 2000-res évek elejétől 2011-ig képernyőn levő Reggelit. Márciusban derült ki, hogy kik alkotják majd a műsor egyik házigazda párosát, és most áprilisban lehullt a lepel a stúdióbelsőről és jó néhány részletről is. Az április 17-én, húsvéthétfő reggelén 7:15-kor induló megújult Reggeli stúdiója négy “helyiségből” áll majd.

A legszélső rész egy télikert, mellette található egy elkülönített rész az élőben fellépő énekesek, zenészek részére. A két fő helyszín a középen található konyha, és a feljebb elhelyezkedő családias hangulatú nappali lesz. Itt zajlanak majd a beszélgetések. A műsor első állandó házigazdája Peller Anna és Lukács Miklós kettőse lesz, a premier adást azonban nem ők, hanem két veterán “reggelis”, Stohl András és Alföldi Róbert nyitja meg.

A vadonatúj reggeli hétköznap reggelente 7 és 9 óra között jelentkezik majd az RTL Klub műsorán. Lesz egy gasztrorovata, valamint a készítők szándéka szerint hétről hétre segíteni szeretnének menhelyen élő állatokon, hogy minél hamarabb új otthonra leljenek. (Fotó: Nesztinger Szilárd)

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre