A Lost kopasz fenevada, aki fáklyát az egyik kezében, jegesmedve fejet tartva a másikban küzdött meg J. J. Abrams és Damon Lindelof legendás szériájában megannyi felfoghatatlan veszéllyel, most visszatér. Persze eddig is fel-feltűnt Terry a tévé képernyőin, többek közt vendégszerepelt a Hawaii Five-0-ban és a Falling Skies második évadában is lesz egy szempillantásnyi szerepe.
A 666 Park Avenue azonban más. Igaz, hogy a Losthoz hasonlóan az ABC berkein belül zajlik majd a gyártás (ha a pilot elnyeri a szakik tetszését és berendelik a szériát), azonban O”Quinn ezúttal főszereplőként tér vissza, így csatlakozik a Jorge Garcia (Alcatraz) – Michael Emerson (A Célszemély) – Daniel Dae Kim (Hawaii Five-O) hármashoz, akik a szigetelés után is megragadtak a tévézésnél. Tartósan és aránylag sikeresen. Ezt kevés ex-lostos mondhatja el magáról.
A Gabrielle Pierce-írásokon alapuló pilot egyébként egy kísértetjárta házban fog játszódni, ahol O”Quinn az elátkozott viskó tulaját alakítja majd. A David Wilcox által írt, Alex Grave rendezésében készülő bemutatkozó rész nagy vonalakban hasonlít az FX csatorna American Horror Storyjára. Remélhetőleg persze nagy átfedések azért nem lesznek.

hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre

Három részletben érkezik a Cobra Kai utolsó évada a Netflixre

Megjelent Benedict Cumberbatch vadonatúj minisorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

hirdetés