Márciusban a SorozatWiki Podcast adásában jelentette be Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, hogy idén ősszel 3 év szünet után visszatér az Álarcos énekes az RTL-en. A nyár közepén Verebély Marcell, a produkció senior kreatív producere árulta el, hogy az idei évadra változik a nyomozó csapat és a műsorvezető személye is. A múlt héten Csobot Adél egy Glamour-nak adott interjúban vallotta be, hogy a maszkos showműsor 1. és 2. szezonjai után, a soron következő 4. évadban detektívként tér vissza. Szombaton a SorozatWiki írta meg elsőnek, hogy hozzá csatlakozik párja, Istenes Bence és Sebestyén Balázs is detektív lesz, melyet oldalunknak az RTL meg is erősített.

hirdetés

Úgy néz ki most megvan a nagyszabású showműsor új házigazdája. A Blikk információi szerint Puskás-Dallos Péter lesz az Álarcos énekes idei szezonjának műsorvezetője. Sőt a lap azt is tudni véli, hogy a maszkos showműsor november 10-én érkezik az RTL-re. Az újság megkereste a médiavállalatot, azonban ott egyik információt sem kívánták megerősíteni, mégis mindkettő logikus lehet.

Puskás RTL-re való visszatérése azért is lehet meglepő, hisz az elmúlt másfél hónapban a TV2-n, a Sztárban Sztár All Stars-ban szerepelt. Sőt a nagyszabású showműsor egyik legnépszerűbb versenyzője volt, ugyanis a döntőig menetelt és végül a negyedik helyen végzett. Mégis logikus lehet, ha az RTL őt választotta az Álarcos énekes új házigazdájának, hisz 2017 óta vezet náluk műsorokat. A november 10-ei kezdési dátum pedig azért elképzelhető, mert egy héttel előbb, november 3-án ér véget a Sztárbox idei évada.

A negyedik nyomozó kiléte azonban még mindig kérdés, ugyanis az RTL nem árulja el a személyét, hanem a következő időszakban különböző hozzá kapcsolódó nyomokat rejt el az online felületein. Amint megerősítést nyer Puskás-Dallos Péter személye, a produkció kezdési időpontja, vagy a negyedik detektív kiléte, azonnal megírjuk!

hirdetés

Bejelentették, hogy mikor indul az Álarcos énekes 4. évada az RTL-en

Jövő héten műsorváltozás lesz az RTL-en: Sebestyén Balázs ellepi a hétköznap estéket

Vasárnaptól nagy változás lesz a Megasztárban

Kiderült, hogy mikor mérkőznek meg a magyar celebek a HELL Boxing Kingsben az RTL-en

Kiderült, hogy helyettesítik-e Noszály Sándort a Sztárbox döntőjében, ők lépnek ringbe a fináléban

Bejelentették, hogy mikortól közvetítik a HELL Boxing Kings mérkőzéseit az RTL-en