Gajdos Tamás korábban többször is elkésett az ATV hírműsoraiból, majd 2023 novemberében amikor az esti Híradó kezdetére nem ért oda, közös megegyezéssel távozott a tévétársaságtól. Most egy hasonló balhé van az ATV-nél. Tóth Géza 13 év után befejezi a híradózást, miután ma reggel ismételten lekéste a beosztás szerint általa vezetendő ATV Híradót – tudta meg a Media1.

hirdetés

„Eljött az a pont, amikor 13 év után befejezem a Híradózást. Fontos része volt az életemnek és köszönöm az ATV-nek a bizalmat. Túlvállaltam magam és ma reggel komoly zavart okoztam, hogy elnéztem a beosztásom és nem mentem be az ATV Híradójába. Másodszor elkövetni ugyanazt a hibát, nem fér bele! Elnézést kérek a kollégáktól és a kedves nézőktől is”

– nyilatkozta Tóth Géza a Media1-nek.

A hírportál emlékeztet rá, hogy az a korábbi hasonló eset, amire Tóth Géza a nyilatkozatában utal tavaly decemberben történt. Akkor fegyelmi eljárás indult ellene, de végül a csatorna, miután a műsorvezető elnézést kért, megbocsátott neki és mint megírtuk, szankció nélkül megúszta az ügyet.

hirdetés

Sebestyén Balázs is visszatér - ők hárman biztosan nyomozói lesznek az idei Álarcos énekesnek

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb novemberi újdonságai

Premierdátumot és új előzetest kapott a Dűne előzménysorozata

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 8. adásában

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)