A SkyShowtime június elején bejelentette, hogy még ebben az évben érkezik Taylor Sheridan (Yellowstone, Kingstown polgármestere) vadonatúj szériája, a Landman. A 10 részes drámasorozat főszerepében az Oscar-díjas Billy Bob Thornton lesz látható, de Demi Moore is fontos szerepet kap benne. Most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikortól lesz megtekinthető a produkció.

hirdetés

A SkyShowtime ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy a Landman november 20-án, szerdán dupla résszel debütál a platformon. A széria ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. A produkció a nyugat-texasi olajfúrótornyok világának szerencsevadászairól szól. Az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok váltakozó sikerű történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is. A produkció a Boomtown című podcast alapján készült.

A sorozatban Billy Bob Thornton és Demi Moore mellett látható lesz még Ali Larter (Az utolsó áldozat), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Ház a mocsár mentén), Kayla Wallace (Ha szólít a szív), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville) és Paulina Chávez (Ashley García táguló világképe) is.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára