A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) 5., egyben utolsó évadának második fele 2021 decemberében jelent meg a Netflixen. A sorozat hamar hatalmas sikerre tett szert, aminek köszönhetően a szereplők világszerte ismertek lettek. Ezt a legtöbb színész ki is tudta használni, Pedro Alonso-nak idén decemberben érkezik a saját spinoff sorozata, a Berlin, de tavaly debütált a Lisszabont alakító Itziar Ituño minisorozata, valamint az Alicia Sierrát játszó Naywa Nimri és a Nairobit megformáló Alba Flores közös thriller szériája is. Nemsokára pedig egy vadonatúj bűnügyi drámasorozat érkezik a Netflixre, amelyben a bankrablós széria két fontos szereplője játszik. 

hirdetés

A Lángoló test (Burning Body / El cuerpo en llamas) női főszereplője Úrsula Corberó, aki Tokiót formálta meg A nagy pénzrablásban, de fontos karaktert alakít benne a Gandiát, a biztonsági őrök főnökét játszó José Manuel Poga is. A Lángoló test megtörtént események alapján készült, a cselekménye 2017 májusában játszódik. A történet szerint egy rendőr holttestét felgyújtva megtalálják egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. Az esemény gyorsan felkelti az emberek érdeklődését, és minden szem két személyre szegeződik; az áldozat barátnőjére, Rosa-ra és az ő szeretőjére, Albertre. 

A 8 részes minisorozatra nem kell sokat várni, ugyanis szeptember 8-án érkezik a streaming szolgáltatóra. Úrsula Corberó alakítja Rosa-t, míg José Manuel Poga a meggyilkolt rendőrt, Pedrót játsza el. A nagy pénzrablás színészei mellett a Szomszédom, Javier című szériából ismert Quim Gutiérrez is látható a sorozatban, aki a férfi főszereplőt, Albertet alakítja. Játszik még benne az Elit című drámasorozatban Rebe édesanyját, Sandra-t megformáló Eva Llorach, valamint látható a szériában Isak Férriz (Infiesto), Raúl Prieto (Az eltűnt lány), Bruno Sevilla (A Town Called Malice) és Aina Clotet (Káprázat) is.

hirdetés

Ma és holnap este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)

39. heti nézettség - Hasít az Árulók, az első hetén a legsikeresebb hétköznapi műsor lett

3 évad után elkaszálták a Netflix egyik vígjátéksorozatát

Bemutatjuk a Max legfontosabb októberi sorozatpremierjeit

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)