A júliusi újdonságokat követően most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek a nyár utolsó hónapja során az RTL fizetős, reklámmentes streaming szolgáltatójára, az RTL+-ra. Augusztusban mindössze 4 újdonság kerül be a kínálatba, amelyek mindegyike sorozat. Jövő hónaptól az előfizetők olyan témákban merülhetnek el, mint a bűnügyek, a szerelem és a középiskolai élet.

A Tanár

Augusztus 8-án válik elérhetővé az Álmok háza (Das Haus der Träume) című német romantikus drámasorozat. A történet középpontjában Vicky Maler áll, aki vidékről költözik az 1920-as évek csillogó Berlinjébe. A lány eladónő lesz az újonnan megnyílt Jonass áruházban, majd beleszeret a látszólag nincstelen zongorista Harrybe. Nem sokkal később azonban kiderül, hogy a férfi az áruház tulajdonosának a fia. A produkció tavaly szeptemberben debütált a német RTL+-on, eddig 2 évad készült belőle.

hirdetés

11-én érkezik a platformra minden idők egyik legismertebb skandináv krimisorozata, A híd (Bron/Broen) 10 részes 2. etapja. A történet szerint a két főszereplő, Saga és Martin együttműködése véget ért, az elmúlt hónapokban pedig nem is beszéltek egymással. Miután egy hajó, amelynek a fedélzete tele van holttesttel a hídnak ütközik, Saga a dán rendőrök segítségét kéri, köztük Martint is. A széria 2011 és 2018 között 4 évadot élt meg.

Augusztus 17-től A Tanár mind a négy szezonja megtekinthető lesz a streaming szolgáltatón. Az RTL saját gyártású sorozatában Nagy Ervin egy középiskolai tanárt alakít, akin keresztül megismerjük a közösség mindennapjait, olyan társadalmi és közéleti kérdéseket járva körül, mint például az örökbefogadás, a rivalizálás vagy az útkeresés. A Tanár az elmúlt évek egyik legnézettebb hazai heti sorozata volt, a széria és annak szereplői három díjat is nyertek a Televíziós Újságírók Díján.

31-én kerül be az RTL+ kínálatába a Martin Michaud bestseller regényei alapján készült Victor Lessard című kanadai pszichológiai thrillersorozat. A problémás zsaru, Victor Lessard, akit ironikus és éleslátó társa támogat, és akit nap mint nap kihívások elé állít szigorú főnöke, egyensúlyt próbál teremteni az ügyek iránti megszállottsága és bonyolult magánélete között. Ellenkező esetben ezek a felkavaró gyilkosságok a vesztét okozhatják. A produkció 2017-ben mutatkozott be hazájában.

A SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt írtunk. A Netflix augusztusi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be. A Disney+ friss produkcióit itt ismertettük.

hirdetés

Ma és holnap este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)

39. heti nézettség - Hasít az Árulók, az első hetén a legsikeresebb hétköznapi műsor lett

3 évad után elkaszálták a Netflix egyik vígjátéksorozatát

Bemutatjuk a Max legfontosabb októberi sorozatpremierjeit

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)