A Netflix a nyár utolsó hónapjára is több újdonsággal készül az előfizetők számára. A júliusi premierek után most bemutatjuk, hogy mely 9 újdonság kerül be augusztusban a streaming szolgáltató kínálatába. Elérhetővé válik egy népszerű jogi sorozat folytatása, egy új minisorozat, egy fantasy befejező évada és több adaptáció is.

Az igazság ára

Augusztus 3-án válik elérhetővé a Megtévesztés (Choona) című indiai politikai drámasorozat. A 8 részes 1. évadban egy csapat fenegyerek közös ellenségre talál egy kegyetlen, ám babonás politikus személyében, akit merész rablással akarnak megleckéztetni. Szintén ezen a napon érkezik a platformra Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) 10 részes 2. szezonjának második fele. Mickey bizonytalanná válik védence, Lisa Trammel ártatlanságával kapcsolatban, akit a társadalom egy gazdag tagjának meggyilkolásával vádolnak. A folytatásban arra is fény derülhet, hogy kik verték meg az ügyvédet az évad első felének végén, amely július 6-án debütált a Netfixen.

hirdetés

3-tól lesz megtekinthető a Fülig beléd zúgtam (Heartstopper) 8 epizódból álló 2. etapja is. A folytatásban Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néz szembe, míg Tao és Elle arra próbál rájönni, hogy lehet-e köztük barátságnál több. A vizsgaidőszak, a párizsi iskolai kirándulás és a bál megtervezése miatt a csapatnak sok mindent kell megoldania, miközben az élet, a szerelem és a barátság következő szakaszaiba lépnek.

Augusztus 10-én válik elérhetővé A gyilkos csodaszer (Painkiller) című 8 részből álló minisorozat. A dráma szériában az Amerikát sújtó opioidjárvány okai és következményei bontakoznak ki. A járvány okozóit, áldozatait és az igazság után nyomozó ügyvédet követhetjük nyomon. A főbb szerepekben Uzo Aduba (Orange is the New Black), Matthew Broderick (Napkelte) és Taylor Kitsch (X-Men kezdetek: Farkas) látható.

16-án jön a Netflixre a Mark Millar és Peter Gross képregényén alapuló Jodie, a kiválasztott (The Chosen One) 1. szezonja. A fantasy sorozat története szerint a Kaliforniai-félsziget déli részén élő 12 éves Jodie rájön, hogy Jézuséhoz hasonló képességekkel rendelkezik. Vajon követi a sugallatot, és beteljesíti a sorsát? 17-től lesz megtekinthető Az Upshaw család (The Upshaws) 4. évada. A folytatásban a család tagjai új szakmai lehetőségeket kapnak és nagy célokat tűznek ki maguk elé, miközben az élet akadályokat gördít eléjük. Mindezeken keresztül továbbra is kitartanak egymás mellett.

Augusztus 18-án lesz a premierje egy koreai drámasorozat, A lány a maszk mögött (Mask Girl / Maseukeugeol) 1. etapjának. A 7 részes produkcióban egy külsejével elégedetlen irodista lány éjszakánként maszkot viselő influenszerré válik, ám egy sor balszerencsés esemény felborítja az életét.

24-től lesz megtekinthető a Ragnarök 6 epizódból álló 3., és egyben utolsó szezonja. A norvég fantasy széria befejezésként szolgáló évadának cselekményéről egyelőre nincs információ, azonban vélhetően egy nagy csata fog kibontakozni. 31-én debütál az 1997-es, azonos című japán manga élőszereplős adaptációja, a One Piece. A történet szerint egy fiatal kalózkapitány a legénységével elindul, hogy megszerezze a kalózkirályi címet, és felfedezze a One Piece nevű mitikus kincset.

A SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk. A Disney+ augusztusi premierjeit pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Ma és holnap este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)

39. heti nézettség - Hasít az Árulók, az első hetén a legsikeresebb hétköznapi műsor lett

3 évad után elkaszálták a Netflix egyik vígjátéksorozatát

Bemutatjuk a Max legfontosabb októberi sorozatpremierjeit

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)