Tavaly februárban elindult a TV2 Csoport saját, streaming szolgáltatást nyújtó platformja, a TV2 Play, idén márciustól pedig a TV2 Play Prémium is elérhetővé vált. A médiaszolgáltató folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt. Ennek köszönhetően hamarosan TV applikáción keresztül is nézhetővé válnak a TV2 Play tartalmai a szerződött szolgáltatókon keresztül. A platformon és a mobilos applikáción nemsokára elérhetővé válik egy olyan havidíjas csomag is, amire előfizetve reklámmegszakítás nélkül érhető el minden tartalom. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

A TV2 Play indulása óta több mint kilencszázezer felhasználóra tett szert, a médiaszolgáltató csoport pedig folyamatosan igyekszik fejleszteni a platform funkcióit és tartalmait. A felület ingyenesen használható verziója a tévétársaság saját produkcióinak jelentős részét tartalmazza, emellett pedig extra tartalmakkal és nemzetközi filmek széles választékával is kedveskedik a nézők számára. A főcsatorna mellett a tizennégy csatornás portfólió tartalmainak jelentős része elérhető ingyenesen a TV2 Play-en a lineáris tévé csatornákon való adást követően, regisztráció esetén pedig teljesen személyre szabható profil hozható létre és bizonyos szolgáltatókon keresztül már a TV2 Play Prémium is elérhető.

A TV2 Play Prémium kizárólag magyar előfizetéssel, televíziós szolgáltatón keresztül vehető igénybe, jelenleg az Antenna Hungáriánál (MindigTV Prémium családi csomag), a Yettelnél és nemrég óta a Magyar Telekomnál. A szolgáltatói hozzáféréssel minden funkció elérhetővé válik a TV2 Play Prémium kínálatában. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség és a TV2 Play-en megszokott tartalmakon felül a Spíler Extra (Spíler1, Spíler2), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids kiegészítő tartalmai is elérhetők itt.

A TV2 Play applikáció is időről időre megújul, így a már meglévő és az új nézők is egyre felhasználóbarátabb módon élvezhetik mobileszközeiken a TV2 Csoport tartalomkínálatát. A fejlesztések sorában újabb mérföldkőhöz érkezik a cégcsoport: a szerződött szolgáltatókon keresztül hamarosan a nagyképernyőn, TV applikációval is elérhető lesz a TV2 Play kínálata.

“Szeretnénk minél jobban kiszolgálni a felhasználói igényeket, melynek fontos eleme a TV2 Play TV készüléken való elérése, méghozzá oly módon, hogy a felületet mind technikai, mind dizájn oldalról teljes mértékben a nagyképernyőre optimalizáljuk”

– nyilatkozta Malatinszky Péter, a TV2 Csoport digitális média igazgatója.

A már meglévő opciók mellé kialakítanak a közeljövőben egy havi előfizetéses rendszer alapján működő csomagajánlatot, amely reklám megszakítás nélkül biztosít visszanézést a TV2 Play felületén. Ehhez nem szükséges majd szolgáltatói előfizetés, az online regisztráció során, bankkártyás fizetéssel közvetlenül igénybe vehető lesz.

A tévénézők a platformon visszanézhetik kedvenc műsoraikat vagy bepótolhatják kedvenc sorozataik kihagyott részeit. Az epizódokból és extra videókból saját listákat is létrehozhatnak, melyeken meghatározott ideig megőrizhetik később megnézni kívánt videóikat.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)