Friss ajánlók
Barátok közt - 32. h...
Barátok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmán - 128. rész
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 37. hét - Tarolt a Gyertek át szombat este első adása

 36. hét - Nagyon gyengén nyitott a Frizbi

 35. hét - Az utolsó nyári hetet is letarolta a Barátok közt

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóTavasszal újabb főzőműsort indít az RTL
A gasztro reality műfaj hazai sikerére tekintettel az RTL csoport újabb vetélkedőt indít a témában. Jövő tavasszal érkezik majd a Főzd le anyámat! az RTLII-re, Istenes Bence vezetésével. A műsor alapjául szolgáló „My mum cooks better than yours” egyébként nagy sikerrel futott több országban is, így például Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is. A lényeg az lesz, hogy két csapat vetélkedik egymás ellen, egy-egy anya-gyermek páros, de adott esetben előfordulhat apa-gyermek páros is.
A felnőttkorú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni feladatukat, addig édesanyjuk instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be a szülők, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. A végén pedig egy sztárséf fogja majd eldönteni, hogy kinek a főztje lett jobb. A nyertes páros pedig csábító pénznyereményre számíthat. Az, hogy ki lesz a sztárséf még nem lehet tudni.
A műsor készítői így mától várják azon 18 éven felüliek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy családtagjukkal együtt le tudnak főzni bárkit. Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem hogy a versenyzők féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet. A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint regisztrálni és feltölteni egy képet a versenyző-párosról a www.rtl2.hu/fozdleanyamat linken. Ebben a műsorban az nyer, aki nem hagyja, hogy lefőzzék az anyját!
Hasonló hírek
Érkezik a Meg-boldogulni utolsó évada az HBO-ra
Az HBO még decemberre is tartogat sorozat premiert. A Meg-boldogulni vígjáték 3. és egyben utolsó szezonja december 15-én érkezik az HBO-ra. A tempó heti két rész lesz minden kedden 21:00-tól. Az évad összesen hat részes, így valószínű, hogy az összes epizódot leadja még idén a csatorna. A tengerentúlon is most fut az évad, ott december 13-án kerül adásba a lezáró, utolsó epizód. Az HBO2 szerdánként és csütörtökönként is ismétli majd a kedden az HBO-n adásba került részeket, így aki esetleg lemarad az esti premierekről, az szerdán 22:00-től vagy csütörtökön 11:30-tól pótolhatja az HBO2-n.
Hasonló hírek
Szünet nélkül folytatódik a Foglalkozásuk: Amerikai
A tengerentúlon is sikeres sorozat második évada szünet nélkül érkezik a Cool-ra. Az első etap utolsó, 13. része, jövő héten, november 26-án kerül majd adásba. Az év vége ellenére a csatorna úgy döntött, hogy nem küldi szünetre a produkciót. A műsornap és az időpont sem változik, így a második szezon premierje egy héttel később december 3-án érkezik. Az új részek minden csütörtökön 23:05-től kerülnek majd adásba a Cool TV-n. Idén három rész kerülhet még adásba, ezt követően egy kis karácsonyi szünettel számolva jövőre folytatódik a sorozat, ami így februári évadzárást kap majd.
Amerikában eközben már a 4. etapot várják a rajongók, melynek premierjét 2016 márciusára jelentette be az FX csatorna. Az új szezon, akár csak az előző három, ismételten 13 résszel zárul majd. A folytatásról a 4. évad nézettsége alapján dönt a csatorna a jövő év közepe, vége felé. A jó hír az, hogy a 3. szezonnak sem volt kiemelkedően magas nézettsége, mégis berendelték egy újabb etapra még a szezonzáró rész adásba kerülése előtt.
Hasonló hírek
Megvan a CSI: Cyber helyszínelők magyarországi premieridőpontja
Ahogyan azt már szeptember végén megírtuk, a legfrissebb helyszínelős sorozatot, a CSI: Cyber-t a megszokottól eltérő csatorna fogja vetíteni először itthon. A sorozat dupla premier résszel érkezik december 2-án, 21:00-tól és 22:00-tól az AXN csatornára. Idén nyolc rész fog adásba kerülni, majd egy karácsonyi szünetet követően január közepétől folytatódhatnak majd az új epizódok, melyből az új évre csak 5 rész marad. A tengerentúlon a széria jelenleg a második évadát kezdte meg, további etap(ok)ról azonban még korai beszélni. Sajnos nem teljesít túl jól a produkció, így jövőre adásba kerülő epizódok nézettségén múlik, hogy berendelik-e a folytatást vagy sem.
A sorozat ismertetője: A CSI: helyszínelők legújabb spinoffjában az FBI kiberbűnözéssel foglalkozó különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg. Az egységet a kiváló viselkedéselemző kiberpszichológus Avery Ryan vezeti. Avery valaha pszichiáterként dolgozott, mígnem egy nap meghekkelték a számítógép rendszerét, és meggyilkolták az egyik paciensét. A zseniális pszichiáternő a nyomozás során kapcsolatba került az FBI-jal, és hamarosan csatlakozott is hozzájuk. Avery nyomozótársa, Elijah Mundo FBI ügynök a tengerészetnél is szolgált, és a harcászati eszközök kiváló szakértője. Az egység FBI-os technikai zsenije - a kissé magának való - Daniel Krumitz. Avery vállalkozószellemének köszönhetően a csapat két különleges taggal is rendelkezik; a pszichiáternő ugyanis néhány kiváló hekker-bűnözőnek felajánlotta, hogy börtönbüntetésük letöltése helyett neki dolgozzanak. Így került a csapatba a fiatal Raven Ramirez, aki a nyomozókkal töltött munkája alatt a közösségi médiatartalmak és a legújabb a kiberirányzatok szakértőjévé vált. Hasonló okok miatt lett csapattag Brody Nelson is, akinek újoncként folyamatosan bizonyítania kell. Avery csapata a dörzsölt és ambiciózus Simon Sifter nyomozón keresztül tarja a kapcsolatot az FBI-al.
A számítógépes világhálón a bűnözök arc és név nélkül követik el tetteiket, a pénzes tranzakciók útjai szinte lenyomozhatatlanok, és minden egyes gombnyomásnak beláthatatlan következményei lehetnek. Avery és zseniális nyomozócsapata azonban méltó ellenfele a kiberbűnözök világának.
Hasonló hírek
Négy fiatal lány küzd egy Jóban Rosszban szerepért
Hamarosan új rezidens érkezik a TV2 sikersorozatába, a Jóban Rosszban Csillagvirág klinikájára. A karakter nevét és leírását megkaptuk, azonban az, hogy ki fogja alakítani Dr. Kincses Patríciát még nem dőlt el. A héten próbafelvételeket készítettek a négy legesélyesebb színésznővel és Marton Róberttel, aki Kardos doktort alakítja. A négy színésznő Cap Júlia, Görgényi Fruzsina, Nagy Katalin és Trecskó Zsófia. Az azonban, hogy közülük ki fogja megkapni az új rezidens szerepét az elkövetkező hetekben fog csak kiderülni.
„Nem volt egyszerű dolguk a lányoknak, hiszen nem a szokványos castingon választották ki őket, hanem valódi forgatásba csöppentek. Látszott is rajtuk az izgalom. Annak idején én is nagyon zavarban voltam, ezért hogy oldjam a feszültségüket, kettejüknek – akiknek illett a ruhájukhoz – adtam egy nyakláncot, remélem szerencsét hoz nekik ” – árulta el Kondákor Zsófi, aki a történet szerint az új rezidens mentora lesz.
Hasonló hírek
Búcsúzik, de jövőre visszatér a Gyertek át szombat este
Szeptember közepén indult az RTL Klub vadonatúj vetélkedője, a Gyertek át szombat este! A műsor kezdetben a Vigyél el, majd a Hungary's Got Talent után a címéből is adódóan szombat esténként került képernyőre. Ma este azonban búcsúzik game show, 21:50-kor lesz látható az évadzáró 11. rész. Ezúttal Ábel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető három millió forintért.

A Gyertek át szombat este! ugyan volt pár hét amikor nem hozott olyan jó nézettséget, de összességében sikeres volt, sőt a múlt héten a fiatalok körében az ötödik legjobban teljesítő műsor volt. Az eredményeket tudva nem meglepő, hogy az RTL Klub pár órája bejelentette, hogy a tervek szerint jövőre új évaddal folytatódik a műsor.
Hasonló hírek
Into the Badlands premier előtti kritika: Kardozós, motorozós - szerintem. írta: Rényi Ádám
Szamurájkardos utópiával igyekszik erősíteni a nézettségi és kábel-előfizetői harcban az AMC. Az Into the Badlands című sorozat egy nem túl fényes jövőbe vezet, ahol a konfliktusokat törvény híján éles harci eszközökkel rendezik a felek. A produkció amerikai premierje november 15-én, vasárnap este lesz, míg Magyarországra egy nappal később, 16-án hétfőn érkezik meg.

A sorozat hősei túlélők, egy civilizáció bukásának túlélői, egy pusztító világégés megmaradtjai. De nincs béke, a gyilkolási képesség, a harcművészetek ismerete most is az életben maradás esélyét javító praktikus tudások. Sunny (Daniel Wu), a motoron járó nindzsa vagy mi, már az első epizód első perceiben leteszi a névjegyét harcművészet terén, és arra minimum egy PHD-fokozat van nyomtatva. Törnek a nyakcsontok, kibeleződnek a rosszfiúk, akik nehezményezik, hogy hősünk egy lelakatolt láda tartalmát firtatja. A jelenet Tarantino Kill Billjét idézi, talán csak a vér és a szerteszét hulló véres végtagok száma valamivel alacsonyabb.
Amikor már nincs életben senki, az ellenszegülők közül, Sunnyi egy kardsuhintással kinyitja a ládát, hogy abban egy fiút találjon, ő nem más, mint M. K. (Aramis Kinght), aki az anyját keresi ezekben a cudar időkben. Nem világos, hogy miért, de Sunny magával viszi, és eljutnak Badlands-be, ami valami bentlakásos szekta alapú harcművészképző, élükön a küldetéstudatos báróval, Quinnel (Marton Csokas). Itt aztán ízelítőt kaptunk a nagy szónok és manipulátor eszköztárából, majd némi betekintést a családi életbe. Feltűnik még Quinn fia, Ryder (Oliver Stark), aki egy hatalmaskodó pöcs, és Bale (Benjamin Papac), a kiképzésen részt vevő jobb sorsra érdemes leendő kis gyilkológépek egyike. Nem mesélem tovább, aki akarja nézze meg, mindenesetre az első rész alapján ebből még bármi is lehet, legalábbis azok számára, akik nyitottak a kardozós-motoros utópiákra.

Az Into the Badlands hoz némi Following feelinget a harcművész szekta vonallal, de különleges képességek is jutnak például M. K.-nak (mondjuk úgy, Hősök módjára), akivel maradjunk annyiban, bizonyos helyzetekben nem célszerű összeakadni. Mivel harcművészetekben való jártasságom mélyen az országos átlag alatt nyugszik, másokra kell hivatkozzak, amikor azt állítom, a sorozat számos különböző harcművészetet mutat be, így alighanem rövidesen kiderül, ki kit tud jól lecsapni, lekaszabolni, vagy, hogy ki a titokzatos özvegy, hogy hova menekül Sunny és cimborája. De nem az én számomra. Nincs harag, csak nem az esetem.
Hasonló hírek
Nézettségi rekordot döntött a FEM3 Café
Megdöntötte a saját nézettségi rekordját a TV2 egyik kábelcsatornájának reggeli műsora. A FEM3 Café még sosem ért el olyan jó közönségarányt, mint november 11-én. Részletek a csatorna közleményében:

A TV2 Csoport női csatornájának délelőtti magazin műsorát minden eddiginél többen választották az éppen tévét nézők közül. A november 11-i műsor 8,03 százalékos közönségaránnyal futott a 18-49 éves korcsoportban, míg a 18-49 éves nők körében még magasabb, 11,23 százalékos share-t hozott.

„Nagyon örülünk ennek a kiváló eredménynek, az elmúlt egy évben sikerült folyamatosan emelni a műsor nézettségét és ismertségét. Napról napra egyre több hírrel tudunk szolgálni a hazai sajtó számára. A műsor szerkesztői csapata nagyon lelkesen, profi módon dolgozik azon, hogy minden nap olyan színes, érdekes témákat dolgozzunk fel, olyan vendégeket hívjunk meg, amivel le tudjuk ültetni a nézőket a képernyő elé. A vendég műsorvezetők szerepeltetése is nagyon jól működik, legutóbb Bódi Margóval és Rubint Rékával vezettem egy-egy hetet, és mindketten nagyon élvezték a közös munkát. Ezeken a heteken láthatóan nagyobb az érdeklődés a műsor iránt, de ami különösen nagy öröm, hogy ezt az érdeklődést meg is tudjuk tartani” – mondta Váczi Gergő, műsorvezető.
Hasonló hírek
Premier előtt megnézhető az HBO GO-n az egyik legújabb amerikai minisorozat
A Kegyetlen tánc (Flesh and Bone) egy 8 epizódból álló minisorozat, mely 2015. novemberében és decemberében látható az amerikai Starz csatornán. A magyarországi premierje a jövő év legelején, 2016. január 5-én lesz az HBO-n. A hazai tévéadó azonban már most ingyen, mindenki számára elérhetővé tette a a táncos produkció első epizódját az HBO GO-n, mely regisztráció nélkül itt nézhető meg. Az HBO GO hozzáféréssel rendelkezők pedig még ennél is többet kapnak, ugyanis a teljes miniszériát megnézhetik az HBO online videótárában.
A kemény és sötét sorozat a balett világának kevesek által ismert igazi arcát mutatja be. Hőse Claire (Sarah Hay), a fiatal balett-táncosnő, akinek a zűrös múltja ellenére sikerül bekerülnie az egyik neves New York-i tánciskolához. Claire egy gyönyörű, lelkes, ugyanakkor érzelmileg sérült fiatal nő, veleszületett ártatlansággal és törékenységgel, azonban az önpusztítás sem ismeretlen számára. Kiváló balerina, aki képes elérni céljait, a belső küzdelmei azonban néha előre nem látható irányokba terelik.

A Claire-t alakító Sarah Hay a való életben is táncol, 8 éves kora óta balettozik, őt korábban a Fekete Hattyú című filmben láthattuk. A színészi gárdában egyébként összesen 22 profi balettművésszel találkozhatunk, mint például Sascha Radetsky, Irina Dvorovenko, Raychel Diane Weiner, Alex Wong, vagy a Gengszterkorzóban is feltűnő Emily Tyra. A sorozat írásáért a Breaking Bad egyes epizódjait is jegyző Moira Walley-Beckett felel. (Fotó: HBO)
Hasonló hírek
Megszűnik a TV2 egyik legismertebb műsora
Nagy változások előtt a TV2, tulajdonos és vezetőváltás után jövőre jelentősen átalakulhat a csatorna. Egyre jobban úgy állnak a dolgok, hogy Andy Vajnához kerül a csatorna, így a korábbi RTL-es vezérigazgató, Dirk Gerkens fogja irányítani azt. Az új főnök pedig szinte teljesen átalakítaná a főműsoridőt és rengetek műsort lecserélne. Első lépésként ma be is jelentették, hogy megszűnik a TV2 egyik legismertebb műsora, 2016 tavaszán Az ének iskolája nem kerül képernyőre.

Jövő tavasszal egy vadonatúj gyerek-tehetségkutatót indít a TV2. A műsorba a mai naptól 5-16 éves, kiemelkedően tehetséges gyerekek jelentkezését várják, műfaji megkötés nincs. A Rising Star, Az ének iskolája és a november 23-án induló A kocka után ennek is Ördög Nóra lesz a házigazdája. A show-t várhatóan az RTL Klub korábbi legfontosabb beszállítja, az IKO gyártja majd, melynek ez lesz az első TV2-s munkája.
Hasonló hírek
Jön a Hősök folytatása a PRO4-re
A Hősök: Újjászületés (Heroes: Reborn) egy 13 részes miniszéria, amelyet idén ősszel indított az amerikai NBC csatorna. Sokan állítják, hogy nem az eredeti Hősök sorozat 5. évada, hanem egy különálló folytatása a produkciónak. A Hősök 4. évada 2010-ben fejeződött be a Szép új világ című epizóddal, az új sorozat első részében pedig 2014 június 13-án folytatjuk a történetet, Odessa-ban, Texas államban. A miniszéria szeptember végén indult a tengerentúlon és az első etap 13 része után nem tudni még, hogy mi lesz a sorsa.
A premier november 26-án csütörtökön 22:00-kor lesz a Pro4-en. Idén 4 rész kerülhet adásba, utána egy kis karácsonyi szünet, majd folytatódhat a sorozat, mely így a jövő év elején érhet véget itthon.
Az eredeti produkcióból visszatérő szereplők között sokat láthatjuk Jack Coleman-t (Noah Bennet), és egy-egy történet erejéig visszatérnek majd a következő színészek is: Noah Gray-Cabey (Micah Sanders), Greg Grunberg (Matt Parkman), Jimmy Jean-Louis (A Haiti), Masi Oka (Hiro Nakamura), Sendhil Ramamurthy (Mohinder Suresh) és Cristine Rose (Angela Petrelli).

A széria ismertetője: A Texas állambeli Odessa városát ért, sok áldozatot követelő terrortámadás után járunk egy évvel. Sok idő eltelt azóta, mégis a különleges képességekkel rendelkező emberek egy csoportját okolják a katasztrófa bekövetkeztéért. Ők persze folyton menekülni kényszerülnek, hiszen jó páran a képességeik megszerzésére pályáznak...
Hasonló hírek
Mától Liluék elveszett családtagokat keresnek az RTL Klubon
Ma este lesz a Keresem a családom premierje az RTL Klubon. A reality mostantól kedd esténként 21:20-kor lesz látható. A produkciót a Barátok közt vezeti fel, ellene a TV2-n pedig a szintén most induló Hűtlen vágyak kerül képernyőre. A csatorna vadonatúj műsorra reklámokkal együtt nagyjából 60 perc hosszú lesz és karácsonyig fut majd.

Több ezer ember keresi a családját, családtagját Magyarországon. Gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást, akik sosem találkozhattak, de vágynak egymásra. Végre pontot akarnak tenni a múltra, és együtt akarják élni a jövőt. Lilu műsorába azok jelentkeztek, akiket elszakított egymástól a sors, a családi viszály, vagy a történelem.

Fél éves kutatómunka előzte meg Lilu új műsorának forgatását. Volt, akit Laoszban, Kubában, Dél-Afrikában, Svájcban, vagy épp a budapesti Havanna lakótelepen találtunk meg. Ők azok, akik sosem adták fel a reményt, hosszú évekig keresték a családtagjukat, de nem találták meg, ezért hozzánk fordultak. Gyakran csak egy név, születési hely és dátum állt a rendelkezésünkre, de sok hónapnyi talpalás után sikereket értünk el, és Lilu végül összehozta azokat, akik mindig is egymáshoz tartoztak. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Új hírek a Szívek szállodája folytatásáról
Mint ahogyan azt két hete megírtuk, érkezik majd a Netflix jóvoltából a Szívek Szállodájának folytatása. Egy pár napja pedig új információk láttak napvilágot.
1. Minden egyes epizód az év egy másik szakában fog játszódni.
Az egyenként 90 perces epizódok az év négy külön szakában játszódnak majd, ami azt jelenti, hogy újra láthatjuk majd ahogy Lorelai élvezi az év első friss hóhullását. Vagy újra láthatunk majd egy Hálaadás esti vacsorát Emily-vel.
2. Daniel Palladino fogja az egészet rendezni
Részben az tette az eredeti sorozat végét kevésbé élvezhetővé, hogy az eredeti készítő csapat Amy Sherman-Palladino és férje, Daniel, otthagyták a sorozatot a stúdióval keletkezett nézeteltéréseik miatt. Azonban ez az új mini-sorozat azt az ígéretet hozza magával, hogy a Palladino csapat újra együtt dolgozik majd, Amy mint szövegíró, Daniel pedig mint rendező.
3. Napjainkban fog játszódni
Az új részek nyolc évvel az előző sorozat vége után fognak játszódni. Rory valószínűleg már egy igazi, felnőtt újságíró lesz és a Lane ikrek majdnem kilenc évesek lesznek!
Hasonló hírek