Friss ajánlók
Barátok közt - 32. h...
Barátok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmán - 128. rész
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 37. hét - Tarolt a Gyertek át szombat este első adása

 36. hét - Nagyon gyengén nyitott a Frizbi

 35. hét - Az utolsó nyári hetet is letarolta a Barátok közt

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóÚj csatornára érkezik a Bosszú utolsó évada
Október 12-én, hétfőn este 21:30-kor érkezik a Bosszú vadonatúj, 4. évada a Duna TV-re. Az előző etap még az M2-n futott tavaly márciustól augusztusig, szombatonként este 20:15-től. Így nem csak csatornát vált a sorozat, de napot és időpontot is. Felvezetőként a Duna TV-n a Kékfény Bűnügyi magazinműsor megy, azonban a produkciónak nem lesznek könnyű ellenfelei. Ebben az idősávban az RTL Klubon a Barátok közt, a TV2-n a csatorna vadonatúj gasztro-reality showja, A milliomos szakács, míg a VIASAT3-on pedig premier részekkel az NCIS: New Orleans fut.
A 4. etap egyben az utolsó is. Idén áprilisban az amerikai ABC csatorna annak ellenére, hogy a széria elég sikeres volt, úgy döntött, hogy nem rendeli be további évadra a sorozatot. Így a produkció itthon is a végéhez közeledik, az utolsó, 23 részes 4. szezonnal. Ebben az évben nagyjából 10 részt fog a Duna TV leadni az évadból, majd a karácsonyi ünnepek miatt valószínű, hogy 1-2 hét szünetre vonul a sorozat és csak január elején vagy közepén folytatódik. Ezzel a műsorstruktúrával számolva március végére vagy április elejére fejeződik be itthon a szezon, illetve a teljes sorozat.
Hasonló hírek
Hungary's Got Talent: Simon Cowell üzent a magyar versenyzőknek
Szombat este indul az RTL Klub legnagyobb 2015-ös újdonsága. A Hungary’s Got Talent már több mint 50 országban bemutatkozott, itthon azonban a hasonló, Csillag születik miatt sokáig nem hozták be. A produkció premieridőpontját pár hete elsőként írtuk meg, míg a zsűriről és a műsorvezetők bővebben itt írtunk. A formátum az X-Faktorhoz hasonlóan a világhírű Simon Cowell-hez tartozik, aki most a magyar versenyzőknek üzent. Részletek az RTL Klub közleményében:

Az egyik legismertebb televíziós személyiség azt mondja, a Got Talent titka nagyon egyszerű. „Én azt szeretem a Got Talentben, hogy varieté műsor, a varieté műsorok pedig évszázadok óta népszerűek, mert szórakoztatóak” – árulta el Simon Cowell. „ A Got Talentben bemutatkozó rengeteg tehetség is hozzájárul a sikeréhez, és végső soron az egész arról szól, hogy az emberek eljönnek a válogatóra.”
A Hungary’s Got Talentbe műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett. A formátum producere egy jó tanáccsal is ellátta a magyar versenyzőket. „Azt tanácsolom nekik, hogy merjenek nagyban gondolkodni, legyenek mások és lepjék meg a zsűritagokat. Ez egy globális színpad” – mondta Cowell, aki szórakoztatóipari vállalkozásaival gyakorlatilag teljesen átalakította a populáris kultúrát világszerte.
A producer többtucat világsztár első színpadra lépésénél jelen volt, és ezzel tévés történelmet írt. „Nincs ahhoz hasonló érzés, mint amikor először látok meg egy sztárt és már tudom, hogy milyen hihetetlenül tehetséges, milyen lehetőségek vannak benne” – meséli lelkesen Cowell. „A műsoraink sok tehetséges embernek adtak lehetőséget arra, hogy megmutassák a világnak mit tudnak. Nagyon büszke vagyok arra, amit ezek a művészek és műsorok elértek. Ez dicséri a csapatainkat és a producereket, akik ezeket a műsorokat létrehozták világszerte.”

A Got Talent atyja büszke magyar kollegáira, és bízik a magyarországi sikerben is. „Az RTL Klub nagyon jól ismeri a piacát, fantasztikus munkát végeztek az X-Faktorral, és tudom, hogy a Got Talenttel is így lesz.”
Cowell amellett, hogy Britain’s Got Talent megalkotója, egyben zsűritagja is. Tavaly a sorozat fináléját 17.4 millióan nézték. A Got Talent bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mint a legtöbbször adaptált műsor, és ezzel hivatalosan is a világ legsikeresebb televíziós reality formátuma lett. Az America’s Got Talent műsort, amelyet 193 országban sugároznak - 69 adaptációban -, főműsoridős Emmy díjra jelölték. Évente összesen félmilliárd ember nézi a Got Talent műsort, szombattól pedig már a magyar közönség is szurkolhat a hazai tehetségeknek.
Hasonló hírek
Szünet nélkül jön a Caslte 6. évada az RTL Klubra
A Castle 5. évada február első felében indult az RTL Klubon és több hónapig képernyőn volt. 19 új epizód után végül június közepén vonult nyári szünetre, majd a csatorna délutánonként a korábbi részeket ismételte. A folytatásra azonban nem kellett sokáig várni, mert szeptember első napja óta újra friss epizódokat sugároz az RTL Klub. Az 5. szezon végül az 5x24-es résszel, múlt kedden ért véget. A sorozat rajongóinak legnagyobb örömére a produkció nem került pihenőre, hanem azonnal folytatódik a következő etappal.
Október 6-án, kedd este a lesz Castle 6. évadának magyarországi premierje RTL Klubon. A folytatásban annyi lesz a változás, hogy a csatorna tegnaptól érvényes időpontváltozásai miatt, 22:00 helyett, 22:10-kor lesz látható a sorozat. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Nem várt, meghalt Trónok harca karakter a 6. évad forgatásán
Pár hete itt írtuk meg, hogy kiderült, Kit Harington ott lesz-e a Trónok harca 6. évadában. Most újabb érdekes információval tudunk szolgálni, ugyanis a sorozat forgatásán megjelent az egyik olyan színész, akinek karaktere korábban már meghalt a szériában. Spoierleresen folytatjuk, így aki a 6. szezon kezdetéig nem akarja megtudni, az ne olvassa tovább a cikket!
Az új évad felvételeinél valaki lefényképezte Sibel Kekillit, aki korábban Shae-t alakította. A karaktert a 4. évad végén a szeretője, Tyrion ölte meg, ugyanis elárulta őt, majd lefeküdt a saját apjával. Ezért is meglepőek a fotók, melyek több kérdést is felvetnek! Vajon tényleg meghalt Shae a 2014-es szezon utolsó epizódjában? Ha igen, akkor hogyan tér vissza? Feltámasztják, vagy csak egy visszaemlékezés erejéig kerül újra képernyőre?... (A fotó kitakarás nélkül a tovább mögött nézhető meg!)
Hasonló hírek
Göncz Árpád halála miatt változás kedd este az RTL Klubon
Az RTL Klub Göncz Árpádra, Magyarország első köztársasági elnökére emlékezve módosít a kedd esti programján - tudatta a csatorna.

A XXI. század a mára tervezett adása helyett az életének 94. évében elhunyt volt köztársasági elnökről szóló különkiadással jelentkezik. A műsorban Göncz Árpád korábbi interjúiból készült összeállítás, melyekben beszélt életének fontosabb eseményeiről, köztük az ’56-os forradalomról, írói munkásságáról és arról is, hogy az újkori magyar demokrácia első köztársasági elnökeként milyen nehézségekkel kellett megbirkóznia.

A XXI. század műsorát ma, azaz kedden 23 óra 35 perctől láthatják a nézők.
Hasonló hírek
Kiderült ki lesz az első 5 vendége Hajós András új műsorának
Pár hete számoltunk be róla, hogy Hajós András a TV2 után a Comedy Centralhoz igazolt és új saját műsort kap. A Készhelyzethez most már premieridőpontot is tudunk, október 12-én lesz az első adás. A produkció a továbbiakban hétfőnként 21:30-kor jelentkezik majd a humorcsatornán. A kezdésen kívül bejelentették Hajós első 5 vendégét is, akik a következők lesznek: Kulka János, Soma, Kecskés Karina, Badár Sándor és Lakatos Márk. Részletek a Comedy Central közleményében és videójában:

Hazánk közkedvelt színészei, humoristái és közéleti személyiségei rögtönöznek a Comedy Centralon október 12-én induló Készhelyzetben. A szórakoztató műsorban hétről hétre két új ismert és elismert személyiség lép színpadra, akik a saját területükön már bizonyították kiválóságukat, ám a humorcsatorna új produkciójában szokatlan szerepekben és váratlan helyzetekben találják magukat. A műsor beharangozó videójában Kulka János, Kecskés Karina, Soma, Badár Sándor és Lakatos Márk igyekeznek kikeveredni a meglepő szituációkból, nem sejtve, hogy az adott jelenetben milyen karaktert játszanak majd. Bármilyen jelmezt kapnak, csakis a rögtönzött szituációban résztvevő hírességen múlik, hogy merre megy tovább a történet. A szürreális színpadi jelenetekhez a Grund Színház színészei nyújtanak asszisztenciát, míg a házigazda, Hajós András egy kis stand-uppal melegíti be a közönség rekeszizmait a részek elején. A fenti neveken kívül még 15 meglepetés szereplőre és számtalan poénra számíthatnak a tévénézők.

Hasonló hírek
Októberben is több premierrel készül a Viasat
Októbertől a Viasat csoport is rákapcsol és nem csak új sorozatokat, hanem a régiek folytatását is elhozza a hazai nézőknek. A következő premiereket mind a VIASAT6-on láthatjuk majd. Először érkezik a Shameless - Szégyentelenek 5. évada dupla részekkel október 11-től, minden vasárnap 23:50-kor és 01:00-kor. Így az előző, januárban vetített szezonhoz képest, nem csak napot váltottak, hanem egy órával későbbre is került a széria. Amerikában ezt a 12 részt januárban vetítette a Showtime, 2016 elején pedig már érkezik is a következő etapja szintén 12 epizóddal. Ha a VIASAT6 tartja a dupla részes műsorrendet, akkor a szezon 6 hét alatt, november közepére véget is érhet.
A következő sorozat Az ellenállás városa, melynek 3. évada 13-án, kedden 22:00-tól kerül adásba és a premier részeket aznap 0:55-től megismétlik. Az előző szezon 13 része tavaly ősszel futott a csatornán, melyet idén nyáron újra leadtak. A 3. etap 2015 júniusában debütált Amerikában, azonban jelenleg kétes a produkció helyzete. Még nem rendelték be következő évadra, és jelenleg úgy tűnik, hogy nem is fogják. Itthon, ha marad a heti egy rész, akkor 13 hét alatt akkor december végére vagy az ünnepek miatt egy kicsit megcsúszva január elejére fog véget érni ez az etap.

Végül pedig jön az Éghasadás 4. évada, 14-én, szerdán 22:00-tól, a premier részeket pedig másnap 23:00-kor ismétli a csatorna. Az előző, 3. szezont tavaly novembertől adták, szintén szerdánként a 22:00-ás sávban. A széria 12 részes 4. etapja a tengerentúlon tavaly nyáron futott, míg az utolsó, 5. szezont idén nyáron adták le 10 résszel. Nagyjából ez a produkció is december közepéig vagy végéig lesz látható a hazai képernyőkön.
Hasonló hírek
Időpontokat változtat az RTL Klub, még későbbre kerül a Barátok közt
Hétfőtől változnak az RTL Klub esti műsorainak időpontjai. Október 5-én indul A konyhafőnök 3. évada, mely a pénteken véget ért 1 perc és nyersz! helyén, 18:55-kor kezdődik majd. A főzőműsor azonban 5-10 perccel hosszabb mint az ügyességi vetélkedő, így minden utána következő műsor egy kicsit későbbre kerül. Az Éjjel-Nappal Budapestet 10 perccel pakolják hátrébb, 20:05-ről 20:15-re. A Barátok közt csak 5 perccel kerül későbbre - mely 21:25 helyett 21:30-as kezdést jelent - de valószínűleg a nézői jobban ki fognak akadni, mint előbbi esetben. A sorozatot követők ugyanis már akkor is bosszankodtak, amikor nyár végén 21:20-ra tették a produkciót és azóta ez már a második 5 perccel odébb csúsztatás.

A változás a heti sorozatokat is érinti, melyek eddig 22 órakor mentek. Hétfőn a Dr. Csont 22:05-kor kezdődik, míg keddtől 22:10-es időpont vár a Castle-re, a Szulejmánra és a CSI: A helyszínelőkre. A rá következő héttől pedig már a Dr. Csont ismétlése is 22:10-kor indul majd. Szintén a jövő héten, október 9-én pénteken kezdődik a Showder Klub új évada az RTL Klubon. Az RTLII-n jelenleg is futó szezon szintén 22:10-től kerül majd képernyőre. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Október közepén indul Az 50 milliós játszma
A 40 milliós játszma 2010-ben, 2011-ben és 2013-ban volt látható a TV2-n és mindegyik évada jó nézettséggel ment. A csatorna azóta vetített egy másik vetélkedőt is, a Bumm-ot, viszont az nem hozta a várt számokat és az elmúlt években több más hétköznap esti produkció is megbukott. Ezeket látva logikus lépés volt, hogy a TV2 visszahozza a két korábbi sikerműsorát, az Ezek megőrülteket és A 40 milliós játszmát, már csak az volt a kérdés, hogy mikor. Előbbi produkció a nyár végén folytatódott és október 8-án, pénteken ér véget. A helyét pedig a másik említett vetélkedő veszi át.
Az 50 milliós játszma október 12-én indul a TV2-n. A műsor minden hétköznap 20:15-kor lesz látható és a korábbikhoz képest több változás is lesz benne. A módosult címből is rá lehet jönni, hogy a készítők megnövelték a nyeremény összegét, de nemcsak azt, hanem az adásidőt is. Az előző évadban csupán 35 perces volt egy-egy műsor, míg most az első etapokhoz hasonlóan újra 50. További fontos változás, hogy Rákóczi Ferenc helyett Liptai Claudia lesz a produkció házigazdája. Az 50 milliós játszma 4. évada várhatóan november második feléig lesz képernyőn, melyet a csatorna vadonatúj ügyességi formátuma, A kocka követ majd.
Hasonló hírek
Jön a True Blood - Inni és élni hagyni utolsó évada AXN-re
A True Blood - Inni és élni hagyni évekig az HBO egyik legsikeresebb sorozata volt, nem csak a tengerentúlon, hanem Magyarországon is. Népszerűségének ellenére 2013 szeptemberében az HBO bejelentette, hogy a következő évad egyben az utolsó is lesz. A sorozat megszokott 12 epizódja helyett már az előző, 6. etap is csak 10 részes volt, így a befejező szezon is csak 10 epizódos berendelést kapott. Az utolsó, 7. évad Amerikában 2014 nyarán került adásba, melyet itthon az HBO egy hónap múlva le is vetített. Azonban sokak örömére végre azok is láthatják a lezáró részeket, akiknek nincs HBO-juk, ugyanis az AXN is lehozza az utolsó szezont.

A premier október 6-án éjjel lesz az AXN-en. Az éjszakai időpont azonban érthetetlen, ugyanis 0:15-kor kezdődnek majd az új epizódok, sőt előfordulhat 5-10 perc csúszás attól függően, hogy a csatorna aznap éppen csak sorozatokat vagy filmet is ad. Ha tartja az AXN a heti egy epizódos műsorrendet, akkor nagyjából december elejére, közepére be is fejezi az évadot.
Hasonló hírek
Napokon belül indul A konyhafőnök 3. évada
A konyhafőnök 2014 őszén indult az RTL Klubon és hatalmas siker lett. Az azt megelőző időszakban nem nagyon indultak új főzőműsorok nagy csatornákon, de a produkció sikerét látva azóta pár havonta jelentenek be, egy-egy ételekkel kapcsolatos formációt. A konyhafőnök 2. évada idén tavasszal volt képernyőn, a korábbiaknál hosszabb ideig és szintén jó nézettségi eredményekkel. A 3. szezon pedig napokon belül indul!

Pénteken ért véget az 1 perc és nyersz, melynek helyén, hétfőtől visszatér A konyhafőnök. A műsor minden hétköznap 18:55-kor lesz látható az RTL Klubon. Az új etap nagyjából 1 hónapig marad képernyőn, majd átalakul a csatorna esti műsorrendje.
„Ez az évad a váratlan fordulatok évada. Soha ennyi kihívás elé nem állítottuk még a versenyzőket, akik azt hitték, pontosan tudják, mire számíthatnak. Tévedtek! Nemcsak mi magunk tettünk jónéhány csavart a verseny menetébe, de olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kellett a konyhában, mint egy 120 fős esküvő fogásainak elkészítése. Izgalmakban, örömkönnyekben, jól és kevésbé jól elkészített ételekben nem lesz hiány” – mondta Fördős Zé, akihez hasonlóan Bernáth József és Vajda Pierre is kritikusabban értékel majd az eddigieknél.

A jól ismert ítészek munkája azonban nem ér véget a 3. évad befejezésével. Az év vége felé ugyanis indul a produkció testvérműsora, a A Konyhafőnök Junior, ahol gyerek mérhetik majd össze a főzőtudásukat. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Minden amit a Hungary's Got Talent-ről tudni érdemes
Idén ősszel sem maradunk tehetségkutató nélkül! Ahogy azt elsőként megírtuk, október 10-én 20:00-kor indul az RTL Klub vadonatúj nagyszabású szombat esti show műsora a Hungary’s Got Talent – A tehetség itthon van. Alább olvashattok a produkcióról részletesebben; bemutatjuk a műsorvezetőket, illetve a zsűri tagokat és egy kis háttér információt is nyújtunk nektek a tehetségkutatóról.

Az egész estés show műsorvezetőinek Sebestyén Balázst és Dombóvári Istvánt kérték fel. Balázs régóta része a tévés világnak, már az 1990-es években sokszor láthattuk a TV képernyőkön, 2003 óta viszont folyamatosan az RTL különböző produkcióinak házigazdája. Korábban ő vezette az RTL egyik legismertebb tehetségkutatóját, az X-Faktort is, de az első évad végén kiszállt belőle. A másik műsorvezetőt, Dombóvári Istvánt azonban egy teljesen más műfajban ismerhették meg eddig az RTL Klub nézői. A humoristát legtöbbször a Showder Klub illetve a Dumaszínház színpadán láthattuk, de idén ősztől gyakori vendége a Gyertek át szombat estének is.
A zsűri tagjai is vegyes háttérrel rendelkeznek, de mindegyikőjük valamilyen előadó. Horgas Eszter, fuvolaművész, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán diplomázott és 2011-től a Partitúra Összművészeti Kurzus vezetője. Kovács Patrícia színésznő, őt már többen ismerhetik, mint Horgas Esztert. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2003-ban, majd a színház mellett filmezéssel is foglalkozott. Olyan filmekből ismerhetjük, mint az S.O.S. Szerelem! (2007) vagy a 9 és ½ randi (2008), illetve hosszú ideig volt a Raiffeisen Bank reklámarca is.

A cikk folytatás a tovább mögött!
Hasonló hírek
Indul a Nikita utolsó évada a VIASAT3-on
Dupla résszel érkezik most pénteken, azaz október 2-án éjjel a Nikita 4. és egyben utolsó évada a VIASAT3-ra. Sajnos az új részek nem éppen emberi időpontban kerülnek adásba, ugyanis éjjel 01:45-kor kezdődik az első rész, majd 02:35-kor követi a második. A csatorna úgy tűnik, hogy tartani fogja a heti két epizódos műsorrendet, azonban jövőhéten negyedórás csúszással már csak hajnali 2:00-kor kezdődik az új rész. Ezt az évadot Amerikában még 2013 őszén láthattak a nézők, így hazánkba két éves csúszással de megérkeznek a lezáró részek, és a gyors ütemnek köszönhetően a VIASAT3 mindösszesen 3 hét alatt be is fejezi a sorozatot.
A The CW sorozata a csatorna átlagához képest eleinte egészen jól alakított, többször is 3 millió környéki nézettséget hozott. Ez a The CW-nél egészen jónak számít, hiszen a most 11. évadába lépő Odaát 2 millió környékén mozog. Azonban a Nikita 3. évadát már csak alig 1 millióan nézték, sőt sokszor 1 millió alatti volt a nézettség, ami Amerikában igen átlagon alulinak számít, ezért nem volt meglepetés, hogy elkaszálják. A csatorna egy újabb teljes szezon helyett adott egy rövid, 6 részes esélyt a készítőknek, hogy méltósággal elbúcsúztathassák a sorozatot, lezárást nyújtva a rajongóknak.
Hasonló hírek