Friss ajánlók
Barátok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmán - 128. rész
Barátok közt - 26. h...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 24. hét - Megint a Dr. Csont volt a fiatalok kedvence

 23. hét - Tarolt az Összezárva Friderikusszal

 22. hét - Közepes eredményekkel zárt az Egynyári kaland

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóVidus Gabriella lett a magyar RTL Csoport új vezérigazgatója
Márciusban 14 év után leváltották Dirk Gerkenst, az RTL Klub vezérigazgatóját és csak most lett meg az új vezető. A hazai RTL csoportot azóta ideiglenesen Andreas Rudas irányította. Mától Vidus Gabriella lett RTL Magyarország új vezérigazgatója, Kolosi Péter programigazgatót pedig vezérigazgató-helyettessé léptették elő. Részletek a Luxemburgi RTL Csoport közleményében:

Az RTL Group, Európa vezető szórakoztató hálózata a mai nappal Vidus Gabriellát nevezte ki az RTL Magyarország új vezérigazgatójává.
Továbbá szintén a mai nappal Kolosi Pétert nevezte ki a társaság vezérigazgató-helyettesévé, aki programigazgatóként továbbra is felel a zászlóshajóként működő RTL Klub és a hét kábelcsatorna műsoraiért.
Rudas András, az RTL Group közép- és kelet-európai régióért felelős alelnöke, aki 2015 márciusában ideiglenes vezérigazgatóként vette át az RTL Magyarország vezetését, továbbra is a társaság Felügyelő Bizottságának elnöke marad.

"Vidus Gabriellának kulcsszerepe volt abban, hogy csatornacsaládunk egyértelműen a magyar reklámpiac vezetője lett, és hogy az R-Time kereskedőház hatékony, valamint rugalmas szolgáltatóvá válhatott. Átfogó ismeretekkel rendelkezik az RTL Group-ról, ismeri vezetési kultúránkat és a nemzetközi televíziós ipart. Víziója és dinamikus vezetői egyénisége új fejezetet nyit majd az RTL Magyarország sikersztorijában. Gratulálok Kolosi Péternek vezérigazgató-helyettessé való kinevezése alkalmából. Programming ismeretei és az új trendekre való nyitottsága tették lehetővé, hogy nézőközönségünk folyamatosan növekedjen, és egy erős, rendkívül kiegyensúlyozott csatornacsaládot tudjunk felépíteni. Nagyon örülök, hogy a helyi vezetőség tagjai közül egy ilyen fiatal és dinamikus vezetői párost tudtunk kinevezni." - mondta Rudas András.

A cikk folytatása a tovább mögött!
Hasonló hírek
Jobban van Rékasi Károly
Ahogy tegnap mi is megírtuk, kedd délután Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett és kórházba került. A színészt még aznap este megoperálták, mely jól sikerült és stabil az állapota, de több hetes gyógyulási folyamaton kell keresztül menjen. Részletek a Barátok közt produkció kedd délutáni közleményében:

Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, melynek a körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvéd Kórház dolgozóinak áldozatos munkáját.
Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi a napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően - lehetőség szerint napokon belül-, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását.

A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly
Kedd délután az RTL Klub székházának közelében súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly, tudta meg az Origo. A színész motorral haladt a Háros úton, amikor előzés közben egy személygépkocsival ütközött. A hírt Barátok közt sajtófőnöke a hírportálnak megerősítette és azt is elmondta, hogy a sorozat szereplőjét kórházba szállították. A Blikk úgy tudja, hogy Rékasinak a medencéje és a törzse sérült meg, zúzódások borítják a testét és fejsérülése is van. A további vizsgálatok fényében szerdán döntenek arról, kell-e műteni. A színész állapota súlyos, az intenzív osztályon kezelik és lélegeztető gépre kellett kapcsolni. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Trónok harca sztár kedvéért verekedett két rajongó
Lassan azt mondhatjuk, hogy a nyár nagy slágere Emilia Clarke, aki a nemrég befejeződött 5. Trónok harca évadban is kulcsfontosságú szerepet játszott, illetve a Terminator filmben Sarah Connorként tűnik majd fej. A színésznő a Jimmy Kimmel Live-ban vendégeskedett a napokban, ahol egy vicces kis közjáték zavarta meg az interjút. Két beépített rajongó ugyanis felállt és megkérték kedvencüket, hadd verekedjenek meg a kegyeiért. A győztesnek aztán meg kellett volna ölnie a másikat a khaleesi parancsa szerint. Az itt látható videóban lehet csekkolni, hogy miképp vágták ki magukat a szituációból a bátor harcosok. Annyi biztos, hogy mind Emilia, mind Jimmy Kimmel igen jól szórakoztak a közjátékon.
Hasonló hírek
Kapott két új előzetest a The Walking Dead testvérsorozata
Augusztusban érkezik a Fear The Walking Dead, világszerte az AMC műsorára, így idehaza is bemutatkozik majd az új, zombis sorozat. Ebben láthatjuk, hogyan tört ki az apokalipszis, és pár évad után fel is veszi majd a lépést a produkció az anyaszériával. Teljesen új szereplőgárdával jön a dráma, azonban a készítők elmondása szerint átfedések lehetnek a későbbiekben. Nemrégiben érkezett két új előzetes is a spinoff sorozathoz, az elsőben egy fiatal srác magyarázza az anyjának, hogy egyre jobban terjed valami titokzatos kór, a másikban pedig ugyanazt a női főszereplőt láthatjuk társaságban, ahogy a városban cirkál. És még egy élőhalott is feltűnik! Az egyik ajánló a címlapon a másik a tovább mögött!

Hasonló hírek
Képregényes antihősnek áll a The Walking Dead sztárja
A Marvel képregénykiadó a Netflixen mutatta be egyik legsötétebb hangvételű produkcióját, a Daredevilt, melyben egy maszkos, vak igazságosztó kalandjait kísérhettük figyelemmel. Az első szezonban a civilben jogász, esténként szuperhős Matthew Murdock a félelmetes, kopasz gengszterrel, Wilson Fiskkel nézett farkasszemet. A folytatásban azonban egy igazi Marveles antihős, a Punisher lesz Daredevil egyik fő ellenfele. A sorozat készítői már most úgy hivatkoznak az új szezonra, mint „Daredevil VS Punisher”. Ez azért is érdekes, mert a DC is hasonló irányba tart, csak a nagy rivális cég Batmant ereszti össze Supermannel, 2016-ban a mozivásznakon. A Punisher egyébként a Marvel egyik legkegyetlenebb figurája Deadpool mellett, a fegyveres mániákust, aki halálfejes ruhában szaladgál a The Walking Dead sztárja, Jon Bernthal fogja játszani.
A hírek szerint a színész már be is vásárolt a Punisherből, bújja a képregényeket, hogy minél jobban megismerkedjen a karakterrel, akiről eddig két filmet készített a Marvel, de egyik rosszabb lett, mint a másik. Mondjuk, mindez a Ben Affleckes Daredevil filmre is igaz, szóval most a Netflixen adott az esély, hogy jóvátegyenek mindent. Félig ez már meg is valósult, mert a Daredevil 1. évada remek lett. A második etapban Fisk börtönben ül, így a rosszfiúk elszabadulnak majd Hell’s Kitchenben. Aztán Daredevilen és a Punisheren lesz a világ szeme. Előbbi ugye nem vesz el életeket, míg utóbbi szinte szórakozásból öl. Szóval várhatóan a két hős között nem pusztán fizikai, de morális csatározás is lesz. A Daredevil új évadában két másik, nagyon fontos karakter is feltűnhet, név szerint Bullseye és Elektra, de róluk még nem tudni, kiknek adják a szerepeket.
Hasonló hírek
Mikor indul A mentalista utolsó évada az RTL Klubon?
Folytatjuk cikksorozatunkat, melyben nagyobb RTL Klub-os szériák folytatásáról írunk. Korábban itt megírtuk, hogy mikor érkezik A Grace klinika 9. évada, majd itt a CSI: Miami helyszínelők várható visszatéréséről számoltunk be. Most a csatorna egyik legnézettebb sorozata, A mentalista folytatásával foglalkozunk.
A széria 6. etapja februárban ért véget az RTL Klub-on. Amerikában már a 7. évada is lement, mely szintén az év második hónapjában fejeződött be. Ez volt a sorozat utolsó szezonja is egyben, mert még korábban elkaszálták a produkciót. Itthon azonban a nézőknek még sokat kell várni a lezárásra, A mentalista 7. évada a tervek szerint csak 2016 elején indul - tudtuk meg az RTL Klubtól.
Hasonló hírek
Végre kiderült, miről szól a Hősök új évada
Szeptemberben visszatér a 2000-es évek, vagyis a tévés aranykor egyik meghatározó sorozata, a Hősök, egy 13 részes mini évaddal. A Heroes: Reborn tényleg egy igazi újjászületés erejével fog hatni, hiszen ebben a produkcióban a jótevők sose hordtak maszkot vagy köpenyt. Ezt anno hiányoltuk, most azonban felfrissítő lesz, tekintve, hogy például a CW már garmadával rendeli be a képregényes-szuperhősös sorozatokat. Az NBC most úgy hozhat újat, hogy közben erősen épít a nosztalgia faktorra is.
A hivatalos szinopszis szerint terrortámadás éri a Texasban található Odessa városát, ami miatt a különleges képességekkel rendelkezőket teszik felelőssé. Sokan, a "hősök" közül tehát menekülni kényszerülnek, míg mások, mint például a Chuckból ismert Zachary Levi, kergetik őket. A világ mindeközben elkeseredetten várja a megmentőket, hogy segítsenek rajtuk. Lesz itt önbíráskodás, egy csomó visszatérő, így ismét láthatjuk Hiro Nakamurát és Noah Bennetet is, többek közt.
Hasonló hírek
Alig maradt heti sorozat az RTL Klub képernyőjén
Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest nem vonul nyári szünetre, sőt idén a Barátok közt végig képernyőn marad. Az RTL Klub azonban a heti sorozatokkal már nem bánik olyan jól és a korábbiaktól eltérően az elmúlt hetekben szinten az összeset szünetre küldte.

Még korábban pihenőre vonult a CSI: Miami helyszínelők, mely csak 2016-ban folytatódik és lezárult a 19. Cobra 11 évad is. A múlt héten pedig újabb szériák tűntek el a csatorna műsoráról. A Castle szintén évadközben került le a képernyőről, míg a Dr. Csont a 9. évad végével dupla részes ismétlésre váltott. Az, hogy ezen sorozatok mikor folytatódnak, egyelőre nem tudni. Egyedül a Szulejmán maradt talpon, melyet valószínűleg nem mer levenni a csatorna, hisz korábban egy 6 hetes szünet miatt is komoly felháborodás volt. A török széria kedvelői mellett a Las Vegas-i krimi nézői örülhetnek még, hisz csütörtökönként a 9. évaddal tért vissza a CSI: A helyszínelők. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Kiemelt hír: 7 éves születésnapi játék a SorozatWikin
Hétfőn 7 éves lett a SorozatWiki és ez alkalomból idén is játékot hirdetünk. A következő napokban az AXN jóvoltából egy értékes nyári ajándékcsomagot lehet nyerni, mely a következőket tartalmazza; Hannibal strandtáska, AXN hátizsák, Crossing Lines plakát, AXN póló, AXN pakucs és AXN macskaszem biciklire. A csomag a bal oldali képen látható (kattintásra nagyobb lesz), melyet a következő módon lehet megszerezni:

1. Lájkold a SorozatWiki Facebook oldalát.
2. Válaszolj helyesen a következő kérdésre:

A felsoroltak közül melyik sorozat látható szerda esténként új részekkel az AXN-en?

A: Hannibal
B: Titkok és hazugságok
C: Gyilkos elmék
D: Crossing Lines - Határtalanul

A megfejtéseket vasárnap (június 28.) 21:00-ig a jatek@sorozatwiki.hu-ra várjuk. A tárgyba bele kell írni a helyes válasz betűjelét, míg az üzenetbe a teljes nevedet. A nyertest e-mailben, illetve a SorozatWikin értesítjük, akinek 5 nap áll majd a rendelkezésére, hogy megadja a címét, ahova az AXN kipostázza az ajándékcsomagot.
Hasonló hírek
A CW kezd elszállni a sok szuperhőssel, jöhet Hawkgirl is a képernyőkre
Szuperhős-csatorna lesz a CW? Nagyon úgy néz ki. A zöld íjász volt az első komolyan vehető DC széria a tévéadónál a Smallville óta először, Oliver Queen kalandjai pedig akkora sikert hoztak, hogy testvérsorozatot kapott a produkció. Jött a gyorsléptű Flash a képernyőkre. A CW nemrégiben bejelentette, hogy A zöld íjász és a Flash kap még egy crossover-testvérszériát is ennek tetejébe, mégpedig a Legends of Tomorrow személyében. Ebben olyan kisebb hősök-gonosz állnak majd össze Igazság Ligája-szerűen, akik csak egy különálló történetben kaphatnak komolyabb szerepet.
Na, de a CW még csak most kezdett bele, úgy tűnik, hiszen amerikai lapértesülések szerint érkezik még a Hawkgirl is, ez pedig a Legends of Tomorrow spinoffja lesz. Ki tudja ezt már követni? Azért reménykedünk, hogy nem kizárólag maszkos igazságszolgáltatók császkálnak majd a jövőben a legkisebb országos csatornán, melynek többek között az igen bájos Hart of Dixie-t is köszönhettük. Ha összejön a Hawkgirl sorozat, akkor a képen látható Ciara Renée lesz a főhősnő.
Hasonló hírek
7 éves a SorozatWiki
Az elmúlt egy évben 931 hírt közöltünk, köztük 9 televíziós beszámolót, több részletes cikket és 6 interjút, melyből több exkluzív volt. 6510-en lájkolták a SorozatWiki Facebook oldalát, így mára 15 455 követőnk lett és 7 játékot is szerveztünk. A még 2014-ben a SorozatWiki kezdeményezésére létrejött Televíziós Újságírók Díjának 2015-ben megrendeztük az első díjátadó gáláját, mely elsöprő sikert aratott.

Köszönöm a szerkesztőink munkáját, RaulReal-nak a híreket, a kritikákat, a beszámolókat, az interjúkat, a közösségi médiás tevékenységet és a díjátadóhoz kapcsolódó szervezési munkákat, Sdg-nek, a honlap fenntartását, fejlesztését és a rendezvényeken való fotózást, valamint AJ-nek a nézettséges, szinkronos és egyéb hazai híreket.
Hálával tartozunk Lengabornak a rengeteg posztért, pandoriumnak a hírekért, Lewis-nek a médiafigyelésért, Daniel19-nek a Facebook-os segítségekért, a vendégíróinknak és persze nektek látogatóknak, hogy az elmúlt évben is olvastatok minket, lájkoltátok a közösségi oldalunkat, sokan kommentáltátok a híreinket. Végezetül, de nem utolsó sorban pedig hatalmas köszönet a Játék határok nélkül magyar gyártójának, a NuMuvee Kft, hogy szponzorálták és lebonyolították a Televíziós Újságírók Díjának rendezvényét.

A 7 éves születésnapunkat az AXN-el közösen pár nap múlva egy játékkal ünnepeljük, melynek részleteit hamarosan kiemelt hírként közöljük. A játék több napig fog tartani.
Hasonló hírek
Kaszát kapott a Hannibal, nem lesz 4. évad
A Buzzfeed hozta le elsőként, hogy az NBC a jelenleg 3. évadánál tartó Hannibalt elkaszálta, nem lesz több etap a pszicho-horrorból. Mivel a sorozat koprodukció, az NBC mellett az AXN rendeli meg a produkciót, ezért korántsem került olyan sok pénzbe, mint sok más széria. Így magyarázható, hogy a gyenge nézettség ellenére idáig kihúzta a Hannibal. Ennek a tévésorozatnak volt talán a legelkötelezettebb rajongótábora, annak ellenére, hogy a 3. szezon premierje sorozatminimum nézettséget hozott, és azóta a legújabb rész is csak 1,8 millió embert érdekelt. A Hannibal 3. évada egyébként 13 részes lesz. A készítő, Bryan Fuller úgy nyilatkozott, nyitott arra, hogy a széria más csatornán legyen folytatva.
Hasonló hírek