Friss ajánló(k)
Barátok közt - 43. h...
Taxi - 1x06
Barátok közt - 42. h...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 41. hét - Összeomlott az Édes élet

 40. hét - Jól kezdett a Bumm!

 39. hét - Nagyon gyengén teljesített a fiataloknál a Taxi

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóJó nézettséggel kezdett a Játék határok nélkül
Szombaton 15 év után folytatódott a Játék határok nélkül, mely 20:20-tól 21:50-ig volt látható az M1 képernyőjén. A műsor annak ellenére hozott jó számokat, hogy ellene az elmúlt évek legsikeresebb produkciója, az X-Faktor ment. A vetélkedőt 617 ezren nézték, mely kiemelkedőnek számít a csatornán, de egész héten az összes műsort nézve is a 14. helyezett lett. A fiatalok körében is jól teljesített, 14%-os közönségaránnyal ment, mely közel háromszorosa a múlt heti főműsoridős csatornaátlagnak.
A Játék határok nélkül első adása más szempontból is sikeres volt, hisz mindkét korosztályban legyőzte a TV2-t és meggyengített az X-Faktor nézőtáborát is. Nagy kérdés viszont, hogy a következő hetekben csökkenni vagy emelkedni fog a vetélkedő nézettsége. Íme az első epizód részletes adatai: (Fotó: SorozatWiki)

M1: Játék határok nélkül: 617 ezer (12,7%), 18-49: 271 ezer (14%)
Hasonló hírek
Vasárnap este indulnak a Rising Star válogatói
A Rising Star eredetileg november 9-én indult volna, de két hete bejelentették, hogy október 26-ára hozzák előre. Az első válogató a létező legjobb felvezetést kapja, a Sztárban sztár idei fináléja után, 21:30-kor indul majd. Mivel csupán 50 perces lesz, így nem kell majd éjszakáig fennmaradni. A tehetségkutató két műsorvezetője Ördög Nóra és Majka lesznek. Részletek a TV2 közleményében:

Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor (KERO), Feke Pál és Mező Misi nem kis feladatra vállalkozott. A Rising Star zsűritagjai több száz jelentkezőből választották ki azokat az énekeseket, akik sorsáról hamarosan a nézők dönthetnek majd egy okostelefonos alkalmazás segítségével. A teljesen kezdőtől a profiig, a takarítónőtől az utcazenészig mindenki meg akarta mutatni, mit tud, így volt miből válogatnia a szakavatott zsűrinek. Anna, KERO, Pali és Misi nem mindig értett egyet, de végül kialakult az a csapat, amelynek tagjai az élő adásokba jutottak, és beállhatnak majd a 16x4 méteres led fal mögé, mely csak akkor emelkedik fel, ha a nézők többsége úgy dönt, hogy továbbjuttatja az énekest.
„Voltak egészen elképesztő figurák, extrém külsejű fiatalok, akik megpróbáltak minket a legmeghökkentőbb módon meglepni. Sikerült is nekik, volt olyan pillanat is, ami nagyon megrázott, de olyan is, amikor röhögő görcsöt kaptam és nem tudtam megszólalni.” – mesélte Feke Pál.

„Nem gondoltam a válogatás előtt én naiv, hogy ennyi és ilyen tehetség van. Volt számos meglepetés is, amikor azt gondolta volna az ember, hogy egy teljesen más hangkarakter hagyja el a száját az illetőnek. Mi egy lehetőséget adunk, a döntés a néző kezében van.” – mondta Mező Misi.

Most vasárnap, október 26-án a Sztárban Sztár döntőjét követően a zsűriszoba vicces, olykor megható, néha pedig konfliktusokkal teli pillanatai kerülnek a TV2 képernyőjére. Ördög Nóra és Majka vezetésével megismerhetünk egy-két igazán különleges tehetséget, akik között talán ott van, a Rising Star győztese is.
Hasonló hírek
Amerika legnépszerűbb kábelcsatornája Magyarországra érkezik
2014. november 5-én a jelenleg még MGM nevű, filmeket vetítő csatornát az Egyesült Államokból már jól ismert és kedvelt AMC csatorna váltja Magyarországon. A kábeladó olyan sorozataival lett népszerű és kritikailag is díjazott, mint a Totál szívás, a Mad Men - Reklámőrültek, a The Walking Dead, a Gyilkosság, a Rubicon, a Hell on Wheels vagy a Low Winter Sun. Ezen sorozatok közül Magyarországon is jó néhányat láthattunk már, köszönhetően az RTL Klubnak, az M1-nek és a FOX-nak. Azonban bőven akadna még bemutatni való darab. Ezen próbál meg segíteni ez az új csatorna, hiszen rögtön két újdonsággal is jelentkezik. Az egyik a Halt and Catch Fire - CTRL nélkül című sorozat, amit idén júniusban mutattak be az USA-ban. Eddig 10 epizódja készült, de már a második évadát is berendelték. A magyar premierje november 5-től, szerdánként 22:00-tól lesz látható.
A másik pedig a The Divide - Az ítélet ára. Ez utóbbi abból a szempontból kakukktojás, hogy odakint a WE tv-n látható idén július óta. A 8 részes első szezont november 6-tól, csütörtökönként 22:00-tól követhetik figyelemmel a nézők.
A két sorozaton kívül elsősorban filmeket láthatunk majd. Többek között a Hőhullám, Az időcsavar, a Gyilkos törvény, a Priscilla, a sivatag királynője, valamint A téboly börtöne című alkotásokkal kedveskedik a csatorna az első napokban. Arról egyelőre nincs információnk, hogy az idehaza a harmadik évadig jutott Totál szívás marad-e az RTL Klubnál, valamint hogy annak spinoff-ja, a Better Call Saul a magyar AMC-re kerül-e. Remélhetőleg azonban a csatorna a továbbiakban még több, eddig magyar premiert nem kapó sorozatot mutat be, és a szinkron minőségére is ügyelnek, hiszen az elődjén, az MGM-en vetített filmek magyar szinkronja sajnos bőven hagyott kívánnivalót maga után.
Az AMC azoknál a szolgáltatóknál lesz első körben, ahol eddig szerepelt a kínálatban az MGM. Ami már most biztos, hogy a UPC-nél elérhető lesz a csatorna.
Hasonló hírek
Elhozza Magyarországra a Bűnös Chicago-t a TV2
A Bűnös Chicago (Chicago P.D.) az NBC egyik új akciósorozata, mely 2014-ben indult Amerikában. Az 1. évad 15 részből áll és január és május között volt képernyőn. A tengerentúlon szeptember óta fut a 2. etap, mely jobb nézettséget hoz, mint az előző. Itthon a TV2 vette meg a sorozat jogait és pár nap múlva indítja el az egyik kábelcsatornáján. A Bűnös Chicago magyarországi premierje október 21-én lesz a SuperTV2-n. A sorozat új epizódjai keddenként 22:35-kor kerülnek képernyőre, ismétlése nem lesz.
A produkció hivatalos története: A vadonatúj akciófilm-sorozat a Lángoló Chicago mintájára készült, ellenben a rendőrség munkáját kíséri figyelemmel. A chicago-i parancsnokság két részlegen teljesít szolgálatot, azaz külön egységnek számítanak a járőrök, valamint a nyomozók. Egyes bűnügyek közben a szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk a szereplők magánéletébe is, és szembesülhetünk a rendőrök közötti bajtársiassággal, csakúgy, mint az ellentétekkel és feszültségekkel...
Hasonló hírek
A Lost közönségkedvencét igazolta le a Trónok harca
Ki ne emlékezne Mr. Ekóra? A Lostban Adewale Akinnuoye-Agbaje alakította minden idők egyik legemlékezetesebb bukott papját, aki a hit útján próbált elevickélni egy olyan helyen, ahol mindennél elemibb erővel csapott össze a jó és a rossz oldal. A színészt azóta láthattuk a Thor: Sötét világban is, nemrégiben azonban kiderült, hogy a híresség szerepet kapott a Trónok harcában. Egy olyan karaktert fog alakítani a fizikumáról ismert férfi, akit még a könyvolvasók sem ismerhetnek. Malko teljesen ismeretlen lesz a George R. R. Martin fanatikusoknak, épp ezért várunk sokat az új szereplőtől, akivel így bármit kezdhetnek a sorozat készítői. Akár papi reverendát is ráparancsolhatnak Adawale-re, akár harcosnak is beöltöztethetik. Mindkettőt simán lehozza majd, ez biztos.
Hasonló hírek
41. heti nézettség - Összeomlott az Édes élet
A 40. heti nézettség itt olvasható vissza. A 41. héten főműsoridőben nagyot nőtt az RTL Klub nézettsége, míg a TV2-é csökkent, így az előbbi csatornát több mint kétszer annyian figyelték a 18-49-es korosztályban. A Tények és az RTL Híradó a fiatalok körében most is kiegyenlítetten hoztak, 3-3, 1 döntetlen arányban győzték le egymást, míg teljesben továbbra is tarolt a TV2 hírműsora. Délután A Macska majdnem mindig leverte a Fókuszt.

Közepesen teljesített a Jóban Rosszban és a Bumm! Az Éjjel-Nappal Budapest új időpontja felemás sikert hozott, 18-49-ben ugyanis kevesebb néző ellenére a rosszabb sáv miatt jobb közönségarányt hozott, de a teljes lakosság körében minden szinten csökkentek a számok és a Tényektől is minden nap kikapott. A Barátok köztnek viszont egyértelműen jót tett a korábbi sáv, mindkét korosztályban jelentősen növelte a nézettségét és a heti toplistán újra a harmadik helyre került.

Brutális számokkal nyitott a Celeb vagyok, ments ki innen!, mely az első napokban mindent vitt és szombatig kitűnően hozott, sőt a második legjobban hozó műsor lett. Fontos megjegyezni viszont, hogy napról napra folyamatosan esett a nézettsége és vasárnap ki is kapott a Sztárban sztártól, így lehet, hogy nem lesz végig sikeres. Az ellene menő Édes élet teljesen megsemmisült, nem véletlen, hogy éjszakára pakolták.

Kedd éjszaka nézőszámilag jót tett a XXI. századnak a korábbi kezdés, de csak közepes számokat hozott. Szerdán viszont tarolt a Házon kívül, míg a Frizbi Hajdú Péterrel újabb mélypontra került. Csütörtökön katasztrofálisan teljesített az NCIS, a 22-es körzet - A bűn utcái viszont elfogadható számokat produkált.

Szombaton több százezer nézőt vesztett az X-Faktor, ennek ellenére még így is jól teljesített. Vasárnap délután jól hozott a Forma-1. Este tovább csökkent a Sztárban sztár nézettsége, ugyanis most már az X-Faktor mellett a Celeb vagyok is ellene ment. Pont emiatt valójában a három közül egyik műsor sem teljesített jól.

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és a 6 legnézettebb csatorna toplistája.
Hasonló hírek
Emlékeztető: 15 év után újra Játék határok nélkül az M1-en
Ma (szombat), 20:20; Játék határok nélkül!

15 év szünet után folytatódik a Játék határok nélkül az M1-en. A műsor érthetetlen okokból, az X-Faktor ellen, szombat esténként kerül képernyőre. A visszatérésről bővebben itt írtunk, az előzetesét itt tettük közzé, tegnap pedig a vetélkedő egyik forgatási napjáról egy részletes, fotógalériával kiegészített beszámolót tettünk közzé, mely itt nézhető meg. Az évad 13 részből áll és januárban ér véget.
Az új Játék határok nélkül első részét én már láttam, és bátran ajánlani tudom a műsort. (Fotó: SorozatWiki)
Hasonló hírek
Kockáztatott az Amerikai Horror Story, duplán bejött a készítőknek
Ott tartunk, hogy azt mondhatjuk, hogy az Amerikai Horror Story jelenséggé nőtte ki magát. Mit értünk ezalatt? Azt, hogy a sorozat negyedik évados premierje csatornarekordot hozott az USA-ban az FX csatornának. A Freak Show-ban ráadásul nagyot álmodtak Ryan Murphyék, hiszen a torzszülöttekkel hivalkodó cirkuszok világába kalauzolja idén a nézőket az antológia sorozat. A produkciónak most már biztos, hogy lesz 5. évada, ezt tudjuk is egy ideje, 13 résszel tér vissza a műsor a képernyőkre, az azonban nyitott kérdés, hogy Jessica Lange visszatér-e, aki a széria egyik húzóneve. Idén kétfejű és szakállas nővel, vérszomjas bohóccal, és megannyi furcsa szerzettel sokkol az Amerikai Horror Story, mely a 2014/15-ös tévés szezon sikertörténete eddig.
Hogy miért? Mert bejelentették, hogy érkezik a produkció testvérsorozata is, American Crime Story címmel. A tervezett széria az FX-en, nem meglepő módon Ryan Murphytől, a Glee és a Kés/Alatt atyjától érkezik majd, 10 részes lesz, és egy kicsivel földhöz ragadtabb. Ez ugyanis híres bűntényeket és gyilkosságokat fog bemutatni, kezdve O.J. Simpsonnal. Az első évad címe ennek megfelelően American Crime Story: The People Vs. O.J. Simpson lesz és rögtön sorozatberendelést kapott. Könyvadaptáció lesz egyébként a műsor, és kíváncsian várhatjuk a reakciókat. Annyi biztos, hogy az Amerikai Horror Story rajongóinak érdemes vetniük az újdonságra is egy pillantást a jövőben, de ezzel a produkció igazi tévés franchise-zá is kinőheti magát, újabb és más érdeklődésű közönséget elérve.

A horrorért és a keménykedős sorozatokért egyébként napjaink nézője nagyon rajong, ennek köszönhető, hogy kábeles fronton olyan címek a legnépszerűbbek, mint az Amerikai Horror Story, a The Walking Dead, vagy épp a Trónok harca.
Hasonló hírek
Egymás után szegik meg saját szabályaikat a Trónok harca készítői
A Trónok harca készítői még az első évad során három szabályt állítottak fel maguk előtt, a történetben nem lesz sem álomjelenet, sem prófécia, sem pedig visszaemlékezés, azaz flashback. Az első kettőt már megszegték, a harmadik fogadalmat pedig az ötödik évadban fogják, ahogy azt korábban is beharangoztuk. Az Entertainment Weekly azonban most komoly infóval szolgált a világnak, az új szezon az újság szerint rögtön flashbackes jelenettel indul. Azt egyelőre nem tudni, hogy rögtön megjátsszák-e az írók, hogy esetleg egy Ned Starkot hozzanak vissza pár mondat erejéig, vagy mondjuk Joffrey-t, de annyi biztos, hogy ezenkívül még további visszatekintések is várhatóak. A Trónok harca idén is több országban forog, így Spanyolországban, Horvátországban, és Észak-Írországban. A sorozat az HBO-ra 2015 tavaszán tér majd vissza.
Hasonló hírek
Beszámoló a Játék határok nélkül maratoni forgatásáról
Több ízben is beszámoltunk már különféle tévéműsorok felvételeiről, megnéztük élőben, hogy forog egy amerikai akciósorozat, jártunk tehetségkutatókon és bepillantottunk a legnépszerűbb valóságshow-k színfalai mögé. A Játék határok nélkül viszont teljesen újat hozott. Egy olyan ügyességi műsort, mely nemzeteket kapcsol össze, és végül kiderül, hogy Amerika, Indonézia, Oroszország, Franciaország, Egyiptom, vagy épp Magyarország csapata áll-e a legatletikusabb és leggyorsabb észjárású nőkből és férfiakból. Az Origo második legnagyobb, 4500 négyzetméteres stúdiójában töltöttünk május közepén egy napot, ahol mi magunk is meggyőződhettünk arról, milyen összecsapásokra számíthatnak az M1 nézői az október 18-án, szombaton, 20:20-kor érkező új évadban. A forgatás során ráadásul izgalomból se volt hiány, az egyik legveszélyesebb műsorszám alatt egy bika okozott akkora zűrt a stúdióban, hogy még a nézőket is ki kellett küldeni a helyszínről. Érdemes végigolvasni helyszíni beszámolónkat!
Franciaország után először Magyarország szolgált európai helyszínként az új Játék határok nélkülnek, melynek a következő évadában az oroszok, indonézek, franciák, egyiptomiak, az amerikai kontinenst képviselők, és persze a magyar csapat tagjai csapnak össze, hogy bebizonyítsák, ők a legtalpraesettebbek. A legtöbb ügyességi műsorhoz képest viszont itt nem csupán az erőnlétre van szükség, fejben is nagyon ott kell lenni. Főleg, mert a feladatok igencsak komplexek és nem elég, ha valaki csak az izmait teszi oda.
Összesen kilenc órát töltöttünk a Játék határok nélkül forgatási napján a NuMuvee és az MTVA jóvoltából, ahol megbizonyosodhattunk arról, hogy mennyiben más egy nemzetközi produkció forgatása, mint egy hazai ügyességi játéké. Fesztiválhangulat, színes kavalkád, és energikus összkép fogadott minket, amikor beléptünk a színfalak mögé, ahol a 48 fős csapatok készültek a forgatásra. A backstage-ben pihengetők pedig a kihelyezett tévéken követték egy tucatnyi társukat, akik éppen megmérkőztek a Magyarországra érkezett csapatokkal.

A stúdió lényegi része azonban ezután következett csak, hatalmas díszlet, elkerített bikafuttató, mászófal, és nagyon is nívós, már-már kolosszális díszlet tárult elénk, ahogy elfoglaltuk a helyünket a nézőközönségben. Olyan lelátóról kísérhettük végig az eseményeket ugyanis, mint amilyenek a teniszmeccseken vannak. Csak persze sokkal kisebbről. Itt pólókat adtak ránk, hogy biztassuk a magyar csapatot, ráadásul még az egyik Rippel-testvér is helyet foglalt a közönség soraiban, aki fivérének drukkolt éppen. Ahogy megtudtuk, minden adásban lesz egy-egy híresség a csapatokban, aki próbálja majd feldobni a versenyzőket. Ezzel jobb teljesítményre sarkallva őket. A kis lelátón egyébként nagyon jól megfértek az egyes országok drukkerei, bár azt meg kell hagyni, hogy az oroszok elég keményen biztatták a sajátjaikat. Ennek folyományaként pedig kedvenceik is brutális tempóban és hozzáállással próbálták lefaragni vetélytársaik lelkesedését.

A beszámoló folytatása és fotógaléria a tovább mögött!
Hasonló hírek
Egy hónap múlva folytatódik A mentalista az RTL Klubon
Szeptember 29. és október 5. között az RTL Klub összes főműsoridős külföldi sorozata szünetre ment. Az ok a Celeb vagyok, ments ki innen!, mely elfoglalja ezen szériák műsorsávját. Ezek közül a Taxi már ezen a héten visszatér, ugyanis a reality vasárnaponként egy órával későbbre kerül. A Szulejmán folytatásának időpontját szintén megírtuk, most pedig foglalkozzunk a csatorna és keddi krimisorozatával is.
A mentalista 6. évada november 18-án folytatódik az RTL Klubon, melynek előzetesét a cikk végén lehet megtekinteni. A széria a továbbiakban is kedd estként lesz látható, egészen karácsonyig, amikor újabb szünetre megy. Amerikában a sorozat 7. etapja csak 2015 tavaszán érkezik, így ha az RTL igyekszik még behozhatja a lemaradását.

Hasonló hírek
Jövő héten rövid szünetre megy a Celeb vagyok, ments ki innen!
A Celeb vagyok, ments ki innen! 3. szezonja október 6-án indult az RTL Klubon. A műsor eddig annak ellenére hatalmas siker, hogy este 9 után kezdődik és rendkívül hosszú ideig, másfél órán át tart. A realityből azonban mától elkezdenek kiesni az emberek és már jövőhéten véget is ér az évad. A 3. etap utolsó része október 22-én, szerdán 21:05-kor lesz. Ezután egy rövid szünetre megy a produkció, ugyanis kell néhány nap míg felkészülnek a 4. szezonra. A Celeb vagyok, ments ki innen! folytatása az új dzsungellakókkal október 27-én, hétfőn indul majd az RTL Klubon.

23-án és 24-én, jövő csütörtökön és pénteken ünnepi műsorrend lesz az RTL Klubon, így főleg filmek lesznek majd képernyőn. 25-én, szombaton fél órával előbb, már 20:00-kor indul majd az X-Faktor és 23 óra előtt be is fejeződik. 26-án, vasárnap pedig a Celeb vagyok helyett, a Sztárban sztár finálé és a Rising Star premier ellen filmet sugároz majd a csatorna. Így mivel a szünet nem érint hétköznapot, gyakorlatilag nem befolyásolja jelentősen az RTL Klub műsorrendjét.
Hasonló hírek
Jön a Felhőtlen Philadelphia 9. évadának magyarországi premierje
Napokon belül Magyarországra is megérkezik a Felhőtlen Philadelphia folytatása. A sorozat 9. évadának premierje október 17-én lesz a Comedy Centralon. Innentől kezdve pedig az új részek minden hétköznap éjfélkor kerülnek képernyőre. A 9. etap Amerikában 2013-ban volt látható és 10 epizódból áll. A tengerentúlon egyébként eddig ez a legfrissebb évad ami már lement, a soron következő 10. etap jövő januárban indul. Végezetül pedig jöjjön a Felhőtlen Philadelphia folytatásának magyar előzetese:

Hasonló hírek