Friss ajánlók
Barátok közt - 32. h...
Barátok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmán - 128. rész
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 34. hét - Továbbra is szárnyal a Szulejmán

 33. hét - Uralja a nyarat a Barátok közt

 32. hét - Az RTL Klubon és a Cool-on is legyőzhetetlen a Dr. Csont

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóEmlékeztető: Foglalkozásuk: Amerikai premier a Cool-on
Ma (csütörtök), 23:05; Foglalkozásuk: Amerikai 1x01!

Ma este indul a Cool legújabb sorozata, a Foglalkozásuk: Amerikai, melyről bővebben itt írtunk. A széria mától csütörtökönként 23:05-kor lesz látható, heti egy új epizóddal. A produkció 2013-ban indult Amerikában és az első évada 13 részből áll. Kint már a 4. szezon következik, mely 2016-ban kerül képernyőre. (Fotó: Cool)
Hasonló hírek
Emlékeztető: NCIS 12. évad folytatása a TV2-n
Ma (csütörtök), 22:30; NCIS 12x17!

A TV2 régen egyeduralkodó volt az NCIS produkciók terén, de ezt már régen elvesztette. Először elkezdték ismételni más kábelcsatornák a sorozatokat, majd mára eljutottunk oda, hogy csak az eredeti NCIS-t adják elsőként, az NCIS: Los Angeles-t és az NCIS: New Orleans az AXN és a VIASAT3 sugározzák elsőként. Az NCIS-t viszont ma este folytatják a 12x17-es epizóddal és mostantól csütörtökönként késő esténként Magyarországon még nem látott részek következnek. Amerikában A 12. évad a 2014/15-ös szezonban került képernyőre, így a TV2 nem sokkal van csak lemaradva.
Hasonló hírek
Emlékeztető: A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2. évadpremier a VIASAT3-on
Ma (csütörtök), 21:00; A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x01-02!
Szombat, 12:05; A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x01-02!

Ma este lesz a A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2. évadának magyarországi premierje a VIASAT3-on. A sorozat új részei mostantól minden csütörtökön este 9-kor dupla résszel kerülnek képernyőre. A 2. etap Amerikában a 2014/15-es szezonban volt látható és 22 részből áll. A 3. évad szeptember végén indul a tengerentúlon.
Hasonló hírek
Közel két év után folytatódik a Gyilkos elmék az RTL Klubon
A Gyilkos elmék 8. évada 2013 szeptemberében indult az RTL Klubon. A sorozat a csatornán még nem látott epizódjai karácsonyig voltak képernyőn, majd szünetre ment a széria. A produkció azóta sem tért vissza, csak ismétlések voltak belőle láthatóak. Augusztus közepén mutattuk be a tévéadó őszi műsorrendjét, melyben elsőként írtuk meg, hogy ősszel végre folytatódik a sorozat, mely a Dr. Csont ismétlését váltja majd.

Közel két év pihenő után a SorozatWiki információ szerint szeptember 21-én új résszel jelentkezik a Gyilkos elmék az RTL Klubon. A 8x14-es epizódtól indulva, hétfő esténként 22:00-kor kerül képernyőre a széria. A sorozat 8. évada Amerikában a 2012/13-as szezonban ment le, itthon pedig az AXN-en szintén 2013-ban, így az RTL Klub a hosszú szünetnek köszönhetően eléggé lemaradt a Gyilkos elmékkel. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Emlékeztető: Castle 5. évad folytatása az RTL Klubon
Ma (kedd), 22:00; Castle 5x20!

A Castle 5. évada februárban indult az RTL Klubon, majd júniusban nyári szünetre vonult. A folytatásra azonban nem kell tovább várni, ma este visszatér a sorozat. A friss részek továbbra is keddenként kerülnek képernyőre, viszont a nyár eleji kezdéshez képest később, csak 22 órától. Az 5. szezon 24 részből áll, így már csak 5 epizód van hátra. Az, hogy ezután mit tűz képernyőre a csatorna, még nem tudni, de az biztos hogy nem A mentalistát, hiszen azt csak 2016 elején folytatják. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Emlékeztető: A titkok könyvtára premier a TV2-n
Ma (kedd), 21:25; A titkok könyvtára 1x01!

A héten vált őszi műsorrendre a TV2, melyet korábban itt mutattunk be. A ma kezdődő évszakban rengeteg sorozat lesz, viszont A titkok könyvtára lesz az egyetlen nagyszabású benne, melynek ma este lesz a csatornapremierje. A széria első évadát korábban a Universal Channel már leadta, de országos csatornán most lesz először látható. A nyitó szezon 10 epizódból áll, mely tavaly télen ment le Amerikában. A sorozat két főszereplőjével korábban lehozott interjúnkat itt érdemes elolvasni.
Hasonló hírek
35. heti nézettség - Az utolsó nyári hetet is letarolta a Barátok közt
A 34. heti nézettség itt olvasható vissza. A 35. héten az RTL Híradó és a Fókusz mindkét korosztályban a legtöbbször legyőzte a Tényeket, csak egy olyan nap volt amikor minden szinten a TV2 hírműsora hozott jobban.

A Jóban Rosszban ismét csak közepes eredményeket produkált, míg az esti filmek szintén változó számokkal futottak. Az Éjjel-Nappal Budapest 18-49-ben jó, míg a teljes lakosság körében közepes teljesítményt nyújtott. A Barátok közt most durván tarolt és mindkét toplistán az élen végzett.

Hétfő este ismét kiemelkedő nézettséget produkált a Dr. Csont dupla részes ismétlése. Kedden a Hawaii Five-0 közepes számokat hozott. Szerdán félelmetesen sokan követték a Szulejmánt, a sorozat annak ellenére, hogy 21 óra után volt látható, mindkét korosztályban a második helyen végzett a heti toplistán. A Lángoló Chicago újra gyengén teljesített.

Csütörtökön nem hozott jó eredményeket a CSI: A helyszínelők, míg az Ügyféllista egyenesen katasztrofális adatokat szállított. A hét utolsó napján most is Cobra 11 ismétlés volt, mely erős számokat produkált.

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és 6 tévécsatorna esti közönségaránya.
Hasonló hírek
Premieridőpontot kapott a legújabb magyar sorozat, az Aranyélet
A Társas játék és a Terápia után újabb magyar sorozatot készít az HBO. Az Aranyéletről bővebben itt írtunk, a forgatásról készült fényképes beszámolónkat itt lehet megnézni, míg a széria első előzetese itt nézhető meg. A produkció forgatása több hónap után véget ért, így a csatorna bejelentette a sorozat premieridőpontját is. November 8-án indul az Aranyélet az HBO-n, mely 8 héten keresztül vasárnap esténként kerül képernyőre. Részletek a tévéadó közleményében:

Befejeződött az HBO legújabb és eddigi legdrágább saját gyártású sorozata, az Aranyélet forgatása. A november 8-án bemutatásra kerülő, krimi és társadalomkritikával gazdagított családi drámában egy olyan család játssza a főszerepet, ahol minden a látszatról szól: a Thuróczy Szabolcs által megformált apa, Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából. A feleség, Janka, akit Ónodi Eszter alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön, a kamaszkorú gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik a tisztességről és a jó erkölcsről, és amit valójában tesznek. A két gyerek, mint minden kamasz, feszegetik a határaikat, és így válnak a szüleikkel egyenrangú szereplőkké ebben a sorozatban.
A közel 80 napos forgatás alatt a két fiatal rendező, Dyga Zsombor (Köntörfalak, Utolér, Couch Surf) és Mátyássy Áron (Víkend, Utolsó idők) dolgozott a nyolc epizódon. „Mindenki érezte, hogy remek dolog, amiben részt vesz.” – Mondta Thuróczy Szabolcs, majd hozzátette. – „Biztos vagyok benne, hogy igazolni fogja a sejtéseimet, mert nagyon szerettem csinálni.”

A stáb legváltozatosabb helyeken forgatott, egyszerre bemutatva a felső tízezer és a mélyszegénységben élők hétköznapjait, így volt lehetséges bejutni a milliárdosok fényűző palotáiba és a VIII. kerület legkeményebb lakótelepére vagy egy lepukkant detoxikálóba. Ez a kettősség nemcsak a helyszínekre, hanem a szereplőkre is jellemző, így nem meglepő, hogy erre a sorozatra különösen igaz „a látszat néha csal” kifejezés. A Mirát alakító Döbrösi Laura szerint „a nézők folyamatosan fogják felfedezni a karakterek árnyoldalit.”

November 8-tól, nyolc héten keresztül minden vasárnap este megtekinthető a sorozat legújabb epizódja az HBO-n és az HBO GO oldalán is.
Hasonló hírek
Szeptember 14-én indul Nagy Feró új műsora, a Partyzánok!
Júliusban elsőként jelentettük be, az RTLII őszi műsorrendjét, most pedig megtudtuk, mikor indul a csatorna legnagyobb őszi újdonsága. A Partyzánok! premierje szeptember 14-én lesz és innentől kezdve minden hétköznap 20 órakor kerül képernyőre az RTL kábeladóján. Nagy Feró műsora annak ellenére világpremiernek számít, hogy egy külföldi formátumról van szó, ugyanis a produkciót Törökországban találták ki, de még sehol nem mutatták be. A zenei reality több héten át lesz látható, az ősz későbbi részében pedig A Konyhafőnök Junior váltja majd.
A Partyzánok! adásaiban a Vacsoracsata és a Hal a tortánhoz hasonlóan heti öt versenyző mutatkozik be és minden hétköznap egyvalaki látja majd vendégül a többieket. Ám nem vacsorával kedveskednek egymásnak a játékosok, hanem egy saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a vendégeket. A koncert helyszíne lehet a saját nappalijuk, egy játszótér a lakótelep mellett vagy éppen kedvenc sarki bárjuk. Egy a fontos, hogy bizonyítsák az ország előtt, ők a hét igazi partyarcai. Az RTLII főműsoridős csatornaátlaga 1-2% körül mozog a 18-49-es korosztályban, így ezt kell majd felülmúlja ahhoz hogy sikeres legyen a műsor. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Trónok harcás rap bárbaj (videó)
Világszerte rajongók milliói imádják a Trónok harcát, így egyre több saját készítési videó kerül fel a netre. Most egy újabb elképesztő felvételt mutatunk, melyben egy rap párbajban Daenerys Targaryen és Maleficent csapnak össze. A sárkányok anyja szerében a tévésorozatokból is ismert Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter, 24), míg a másik hölgyet Whitney Avalon alakítja. Kihagyhatatlan videó, érdemes megnézni!

Hasonló hírek
Emlékeztető: Indul az Ezek megörültek! 3. szezonja a TV2-n
Ma (hétfő) 20:05; Ezek megörültek!

A mai naptól vált őszi műsorrendje a TV2 - ezt részletesen itt mutattunk be - melynek részenként több év után folytatódik az Ezek megörültek! A reality minden hétköznap 20:05-kor kerül képernyőre, 50 perces adásokkal. A produkció olyan nézett műsorok ellen megy majd, mint az RTL-es Éjjel-Nappal Budapest, vagy a Duna TV-s Maradj talpon. Az új évadra Majka új műsorvezetőtársat kapott, Till Attila személyében. (Fotó: TV2)
Hasonló hírek
Emlékeztető: Folytatódik a Maradj talpon! a Duna TV-n
Ma (hétfő) Duna TV, 19:30; Maradj talpon!
Ma (hétfő) Duna World , 21:30; Maradj talpon! (ism.)

Közel háromnegyed év szünet után, ma este folytatódik a közmédia egyik legsikeresebb műsora. A Maradj talpon! új időpontban, a korábbi 18:30 helyett 19:30-kor kerül majd képernyőre, mely azt jelenti, hogy olyan népszerű műsorokkal ellen megy majd, mint a Jóban Rosszban, az Ezek megörültek!, az 1 perc és nyersz! vagy éppen az Éjjel-Nappal Budapest. Új csatornára is kerül, az M1 helyett, az idén megújult Duna TV-n folytatódik. A műsor 2013-ban megnyerte a Televíziós Újságírók Díját, vetélkedő kategóriában, míg a házigazdája, Gundel Takács Gábort, 2013-ban és 2014-ben is a legjobb műsorvezetőnek választották.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Itt az 1 perc és nyersz! 3. szezonja az RTL Klubon
Ma (hétfő), 18:55; 1 perc és nyersz!

A mai naptól vált őszi műsorrendre az RTL Klub, melyet részletesen itt mutattunk be. Az ősz egyik legelső húzóműsora az 1 perc és nyersz! lesz, mely minden hétköznap 18:55-től lesz látható a csatornán. A produkció olyan műsorok ellen fog menni, mint a Tények, a Jóban Rosszban és a Maradj talpon!, de mivel a három évvel ezelőtti első két szezonja kiemelkedő nézettséggel ment, így várhatóan most is erős számokat produkál majd. A házigazda változatlanul Sebestyén Balázs lesz és csak úgy, mint a 2. évadban, most is párok játszanak majd a nyereményekért. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek