Friss ajánló(k)
CSI: Miami - 9x02
Barátok közt - 48. h...
Szulejmán - 101. rész
A mentalista - 6x14
Dr. Csont - 8x24
Barátok közt - 47. h...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 46. hét - Mindent vitt a Celeb vagyok, ments ki innen! döntője

 45. hét - Mélyponton az X-Faktor

 44. hét - Tarolt a Celeb vagyok, ments ki innen!

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóEz történt Richard Maddennel, mióta Robb Starkot kiírták a Trónok harcából
Richard Madden Skóciában látta meg a napvilágot, a színészt pedig egész fiatalon fedezte fel az HBO közönsége magának, hiszen mindössze 28 éves jelenleg a sztár, aki a rendkívül szimpatikus Robb Starkot játszotta a Trónok harcában. Ned Stark legidősebb fia már a pilotban feltűnt, ráadásul nagyon is nehéz súly került a vállaira, amikor Joffrey a 9. epizódban kivégeztette Deres urát, így Robbra maradt, hogy lázadást szítson a Lannisterek ellen. A nemes Stark pedig hadsereggel ment neki a Vastrónnak, amikor viszont a Freyek segítségére kellett hagyatkoznia, a harmadik évad egyik csúcspontján, a Vörös Nászon pedig igazi vérengzés áldozata lett a karakter. Nem csupán neje, de anyja is otthagyta a fogát a "gyászos ünnepségen".
A Robb Starkot játszó sztár azonban ezek után sem maradt szerep nélkül, hiszen a Discovery Channel első szkriptelt tévésorozatában, a Klondike-ban kapott főszerepet Madden. Ez aranyásókról szólt, és egészen jól sikerült, hiszen a szakma összességében pozitív kritikákkal jellemezte a miniszériát, melyben volt erőszak, izgalom, és testiség, de azért jóval kevesebb, mint a Trónok harcában. Richard Madden ezenkívül egyébként szerepet kapott egy akciófilmben, a Bastille Dayben is, ebben Idris Elba mellett fog főszerepelni, valamint 2015-ben a Hamupipőke legfrissebb feldolgozásában is látható lesz a színész. Ebben nem olyan meglepő módon a Herceget fogja játszani, aki a legendás karakter után viszi azt a bizonyos üvegcipőt. A Trónok harca híressége egyébként a valóságban boldog párkapcsolatban él, nem mással, mint Jenna Colemannel, aki a Doctor Who-ban állandó karakter.
Hasonló hírek
Az utolsó állandó főszereplő is távozik a CSI: A helyszínelőkből
Nagyon a vége felé közeledik a CSI: A helyszínelők. A sorozat 15 éve képernyőn van, de az elmúlt években folyamatosan csak a távozásokról kell beszámolnunk. Az idei év elejére már csak két olyan színész maradt, aki a kezdetek óta főszereplő és azóta (egy-két részt leszámítva) folyamatosan jelen is van a produkcióban.
Az egyik ilyen a Jim Brass kapitányt alakító Paul Guilfoyle volt, de tavasszal jött a hír, hogy kiírják a sorozatból. Májusban a 14. szezon zárását követően el is hagyta a produkciót. Most pedig kiderült, hogy az utolsóként maradt Nick Stokest játszó George Eads is távozik a sorozatból. A CSI színésze az Amerikában most képernyőn lévő 15. évad második felében még szerepel, majd kilép a produkcióból. Ez pedig újabb kés döfés a CSI: A helyszínelőkbe, melynek a rossz nézettség és a magas költségek miatt már eddig is bizonytalan volt a folytatása, de ezek után főleg.
Hasonló hírek
Leállította az NBC a démonvadászos Constantine forgatását
Manapság a képregénysorozatok fénykorát éljük, hiszen csak a DC-nek ott van A zöld íjász, a Flash, a Gotham az országos csatornákon, melyek mind egészen jól teljesítenek. De van ám kakukktojás is. Ez az NBC-n a Constantine, melyből a tévéadó nem kért teljes évadot - ami általában ebben a kategóriában 22 részt jelent -, hanem meghagyta a démonvadászos produkció első évadát 13 epizódosnak. A forgatást pedig ezzel leállította. Történt mindez annak ellenére egyébként, hogy 18-49-ben nőtt a Constantine nézettsége, ráadásul pedig az ismétléseket is szépen követték az amerikaiak. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a sorozat ezzel kaszát kapott volna, ott a lehetőség a második évad előtt, de elég erősen rezeg az a bizonyos léc.
Hasonló hírek
Ez történt Roxanne McKee-vel, mióta kiírták a Trónok harcából
Az 1980-ban született Roxanne McKee amellett, hogy modellkedésből és színészkedésből él évek óta, arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy intellektuálisan is kiképezze magát. Így le is diplomázott a University of London hallgatójaként. A színésznő karrierje során olyan szappanoperákban fordult meg, mint a Hollywoaks, melyet a brit Channel4 vetített, de videoklipekben is szívesen tűnt fel, így például Taio Cruz She's Like a Starjában. 2010-ben a színésznő a BBC-féle Lip Service-ben játszott, majd 2011-ben jött el a nagy fordulat, az HBO-s Trónok harcának köszönhetően. Ebben Roxanne Daenerys Targaryen szolgálóleányát, Doreah-t alakította, két évadon keresztül. Doreah feladata volt az első szezonban, hogy felkészítse a leendő khaleesit a házas életre, melynek köszönhetően kaptunk egy egész emlékezetes, fülledt jelenetet McKee-nek és Emilia Clarke-nak köszönhetően. De Doreah Vyserisszel is összeszűrte a levet ezekben az epizódokban.
Aztán a második évadban jött egy olyan fordulat, amire kevesen számítottak. Amikor Daenerys Qarth városába ért, akkor találkozott a település leggazdagabb emberével, a kimondhatatlan nevű Xaro Xhoan Daxosszal. A szépséges szolgálóleány azonban amilyen barátságosnak tűnt, olyan gonosz is volt egyszersmind, hiszen Xaróval szövetkezve elintézte, hogy a khaleesi sárkányait eltulajdonítsák, egy csomó emberét pedig megöljék. Ennek következményeként az árulókat Daenerys bezárta egy széfbe, hogy ott találkozzanak teremtőjükkel. Ergó sorsukra hagyta őket. Roxanne McKee számára ezután volt egy kevés pihenő, mire újfent egy nagyobb produkcióban szerepet kapott volna. Ez volt a 2014-es Herkules legendája, mely azonban elég rossz kritikákat kapott, és nézettségben sem volt erős. Ellenben a Trónok harca színésznője a Syfy-féle Dominionban állandó szerepet zsebelt be. Ez a sorozat a Légió folytatása, már a második évadát is berendelték a produkciónak. Így a következő tévés szezonban is folytatódik majd az emberek és az angyalok összecsapása.
Hasonló hírek
Ősrégi Fókusz riport a Barátok közt 1998-as indulásáról (videó)
Az RTL Klub új műsorai, sorozatai előtt a Fókusz rendszeresen beszámol róluk, nem volt másképp 1998-ban sem. A Barátok közt indulását megelőzően is volt egy ilyen riport, melyet most meg is mutatunk. 16 évvel ezelőtt egészen más szempontok szerint beszéltek a sorozatról, de érdekes látni az egészen máshogy kinéző szereplőket és az akkor még fiatal producert is.

Hasonló hírek
Gyengén hoztak a ValóVilág 7 első adásai
2014. november 16-án, 19 órakor elindult a ValóVilág 7. évada az RTL II-n. Ez a reality második olyan szezonja, ami ezen a csatornán látható, hiszen a hatodik etap idén január 12-én kezdődött. A műsorra akkor a teljes lakosságból 608 541 néző volt kíváncsi, ezzel 11,6%-os közönségarányt ért el. A célközönség (18-49 évesek) körében 317 851-en nézték meg az évadnyitót, ami 15,6%-os közönségarányt eredményezett. Joggal várhatták tehát az RTL-nél, hogy ősszel is minimum hasonló számokkal nyit a valóságshow, ám a nézettségi adatok másról tanúskodnak. A hetedik szezon kezdése a teljes lakosságból csupán 342 829 embert érdekelt, ami mindössze 6,6%-os közönségarányra futotta. A fiatalok körében még rosszabb a helyzet: a 153 148 néző csak 7,6%-ra volt elég. Érdekesség, hogy a közel 343 ezres nézettség nem sokkal volt több, mint amit az ATV-n látható Egyenes beszéd című műsor november 10-i adása produkált, hiszen az 330 752 nézőt ültetett a képernyők elé. Az RTL II produkciója természetesen így is a csatorna legnézettebb műsora volt a 46. héten.

November 17-től kezdődően a műsor már 22 órakor kezdődik. A hétfői adás még 193 ezer nézőt vonzott, ám a keddi már csak 186 ezret, míg a szerdai mindösszesen 185 ezret. Csütörtökre némileg összeszedte magát a műsor, bő 235 ezer ember figyelte az akkori adást. A közönségarány így alakult a hét első négy napján: 6,4% - 5,9% - 5,9% - 7,9%.
Ezzel párhuzamosan a 18-49 évesek körében elért nézettsége sem volt túl fényes. Hétfőn 87 ezer, kedden 83 ezer fiatal ült le a képernyő elé. Szerdára kissé javult a helyzet, hiszen a nézettség elérte a 107 ezer főt, ám csütörtökön visszaesett 98 ezerre. A közönségarányt tekintve a célközönségnél hétfőtől csütörtökig így alakultak a számok: 6,7% - 6,0% - 7,9% - 7,3%.
Az RTL II-nek nagy szüksége van a ValóVilágra, mert minden egyéb műsorára, sorozatára és filmjére jóval kevesebb néző kíváncsi, mint pl. a Cool vagy a Film+ egy-egy filmjére. Elmondható, hogy a VV7 kivételével alig nézik a fiatalok ezt a csatornát, az azonban csak néhány hét után lesz egyértelmű, hogy a VV7 sikernek számít-e vagy inkább bukásnak. (Fotó: RTLII/Bársony Bence)

A tovább mögött megnézhető, hogy a 18-49 éves nézők körében mely 10 műsor került be az RTL II TOP10-ébe a 46. héten.
Hasonló hírek
Befutott a Trónok harca videojáték első rendes előzetese
Nemrégiben írtunk itt arról, hogy befutottak az első képek a Telltale-féle Trónok harca játékhoz, melyben a kiszivárgott anyagok tanúsága alapján ismert arcok is feltűnnek majd, így többek közt Tyrion, Cersei és Margaery Tyrell is, akiket a tévésorozatban a Peter Dinklage, Lena Headey, Natalie Dormer által játszott trióról mintáznak. Emellett pedig most érkezett egy rövid előzetes, amelyben épp Cersei hangját hallhatjuk, amint a Forrester-ház sorsát és a Starkok gazságát ecseteli. Mindezzel pedig az is biztossá vált, hogy a sorozatban látható színészek a hangjukat is adják a karakterekhez. Az eddigi legjobbnak ígérkező Trónok harca játék 6 részes lesz és a harmadik és az ötödik évad között játszódik a cselekménye.

Hasonló hírek
Minisorozattal búcsúzik Luther, a kőkemény kopó
Amellett, hogy a FOX elkészíti a Luther amerikai feldolgozását, az eredeti sorozat rajongói örülhetnek nagyon, hiszen a produkció visszatér még 2 résszel, amiben a kőkemény brit nyomozó kap egy méltó búcsút. Idris Elba ismét magára kapja azt a nagyon jellegzetes kabátját, hogy kollégáit naponta leüvöltve, mégis hidegvérrel eredjen a rosszfiúk útjába. A minisorozat 2015 végén kerülhet képernyőre, míg a FOX-os adaptációt illetően azt érdemes tudni, hogy Elba csupán executive producerként lesz a műsor mellett. Az eredeti Luther 8 Emmy-díjat zsebelt be 3 évados játékideje alatt, míg főszereplője Golden Globe-ot kapott, 2012-ben, a Legjobb színész - minisorozatban kategóriában. Így a széria mind szakmailag, mind pedig a fogadtatását illetően egészen sikeres volt.
Hasonló hírek
46. heti nézettség - Mindent vitt a Celeb vagyok, ments ki innen! döntője
A 45. heti nézettség itt olvasható vissza. A 46. héten a 18-49-es korcsoportban az RTL Híradó háromszor, a Tények egyszer nyert, míg háromszor inkább döntetlen volt az állás, a teljes lakosságban viszont magasan a Tények nyert. A Macska a Fókusz ellen a fiatalok körében a legtöbbször kikapott, míg teljesben durván tarolt.

Hétköznap este a Jóban Rosszban célcsoportban (18-49) közepes, míg a teljes lakosságban jól hozott. A Bumm! mindkét korosztályban felemásan teljesített. A Családi titkok pedig katasztrofálisan teljesített. Csökkent az Éjjel-Nappal Budapest nézettsége, mely a múlt héten csak közepes számokat produkált. A Barátok közt viszont most is jól hozott és tarolt a Celeb vagyok, ments ki innen! befejezése, mely a legnézettebb is volt a héten.

Kedd este jól hozott a XXI. század. Szerdán katasztrofálisan teljesített a Frizbi Hajdú Péterrel, éjszaka viszont kitűnően hozott a Házon kívül. Csütörtökön az NCIS is szörnyű számokat produkált. Pénteken tarolt a Magyarország - Finnország mérkőzés, mely a Bk után az RTL Klub és a TV2 műsorait is legyőzte.

Szombaton ugyan csökkent, de most is jól teljesített a Játék határok nélkül. Az X-Faktor ugyan jól hozott, de továbbra is mélyponton, a héten a fiataloknál már csak a negyedik legnézettebb műsor volt, de teljesben is csak a második. Vasárnap 18-49-ben a Rising Start legyőzte az RTL esti filmje, míg teljesben győzni tudott. A TV2 őszi nagy újdonsága így egyelőre nagyon nem hozza az elvárt számokat. A Fapad, az M1 új sorozata továbbra is roppant gyengén teljesít.

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és a 6 legnézettebb csatorna toplistája.
Hasonló hírek
Szünet nélkül jön a Dr. Csont 9. évada az RTL Klubra
A Dr. Csont 8. évada még 2013 nyarán indult az RTL Klubon, majd 17 epizód után december közepén szünetre ment. A folytatásra idén szeptemberig kellett várni, de néhány epizód után a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt, októberben ismét pihenőre küldte a sorozatot az RTL Klub. A dzsungelreality azonban véget ért, így 17-én visszatért a produkció. A 8. etap azonban már nem sokáig lesz képernyőn, 24-én ugyanis a 8x24 epizód után véget ér a szezon.
Az RTL Klub a sok korábbi szünet után most viszont nem pihenteti a sorozatot, hanem azonnal elhozza a folytatást. December 1-jén lesz a Dr. Csont 9. évadának magyarországi premierje. Az etap az előző, 2013/14-es szezonban ment le Amerikában és szintén 24 részből áll. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Megújult a Barátok közt főcíme
A produkció régebben évekig nem változtatott a Barátok közt főcímén, az elmúlt években azonban gyakran teljesen újat ad ki. Néhány hete ismét megújult, megmutatjuk a legújabb változatot:

Hasonló hírek
Szuperhősös crossover közeleg: összecsap A zöld íjász és Flash
December 2-án kerül képernyőre az a sorozatrész, amit minden képregényrajongó nagyon várhat, hiszen összetalálkozik majd a CW két hőse, A zöld íjász és Flash, a világ leggyorsabb embere. A crossover 2-án, a Flash-ben fog elkezdődni, és másnap este A zöld íjász új részében folytatódik majd. Ebben azt láthatjuk, hogy Barry izgatottan várja Oliver Queenék megérkezését Central Citybe, hogy aztán összeálljon velük, rosszfiúkat hajkurászni. Aztán persze Barry önfejűsége is bejátszik majd a dologba, a sztori folytatását pedig mindenki megnézheti magának ebben a duplarészben, melyben egymásnak feszül majd a DC két közismert karaktere.
Hasonló hírek
A dzsungelből a konyhába költöznek a celebek
Közeleg a tél! Az emberek egyre kevesebbet töltenek a szabadban, így véget is ért a Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon. A celebek azonban soha nem tűnnek el, csak egy másik csatornára költöznek. A TV2 ugyanis bezavarja őket a konyhába és több év után újra főműsoridőben tűzi képernyőre a Hal a tortánt.

November 28-án véget ér a TV2 egyik őszi újdonsága, a Bumm! A két hónapig képernyőn lévő műsort egy jól bejáratott formátum váltja. December 1-jén több év után újra főműsoridőben tűzi képernyőre a Hal a tortán új részeit a tévéadó. A főzős produkció minden hétköznap 20:15-kor indul majd és 50 perces adásidővel jelentkezik. Az utána következő műsorok pedig 30 perccel későbbre kerülnek, így csak 21:30-kor kezdődik majd a Családi titkok, és 22:30-kor az esti filmek és sorozatok.
Hasonló hírek