A Knight Rider a 20. századi televíziózás egyik nagy szenzációja volt, a Michael Knightról és beszélő kocsijáról, KITT-ről szóló széria 1982 és 1986 között 4 évad alatt 90 részt ért meg. Magyarországon is népszerű volt a produkció, amelyben a főszerepet a Baywatch-ból is ismert David Hasselhoff játszotta. Az anyaszériát több spinoff is követte, azonban az 1997-es Team Knight Rider, és a 2008-ban az NBC-n képernyőre került Knight Rider reboot is nagy bukás volt.

A 66 éves Hasselhoff most érdekes nyilatkozatot adott a brit Mirrornak, amelyből kiderül, a Knight Rider újabb verziója készül. A színész szerint ráadásul hamarosan konkrétumok is napvilágot látnak majd a produkcióról. “Fontos bejelentés közeleg a Knight Rider kapcsán. Rám szóltak, hogy ne mondjak ezzel kapcsolatban semmit, de egyszerűen nem bírom ki. Nagyon izgatott vagyok a projekttel kapcsolatban és remélem, a nézők is örülnek majd, hogy a Knight Rider úton van!” – árulta el a híresség. Azt egyelőre nem tudni, hogy David Hasselhoff vendégszerepelni is fog-e a beharangozott rebootban.

Manapság nagy divatja van az amerikai csatornáknál a 80-as, 90-es évekbeli produkciók feltámasztásának, 2016-ban mutatkozott be a képernyőkön a MacGyver rebootja, de sikerrel fut a Sabrina, a tiniboszorkány és a Magnum új verziója is a tengerentúlon.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata