Június 11. óta van nyári műsorrenden a TV2, mely nem igazán jött be a csatornának. A kizárólag ismétlésre épített esti struktúra miatt a TV2 főműsoridős átlaga 18-49-ben sokszor az RTL Klub eredményeinek felét sem éri el. A Hegyi doktor – Újra rendel Duna TV-n már leadott epizódjai után, Pénzt vagy éveket! ismétlés látható, melyet az Ezek megőrültek! szintén régi adásai követnek. Ez utóbbi ér véget pénteken, mely helyett egy másik szórakoztató műsort tűz képernyőre a tévéadó.

Július 23-tól, jövő hétfőtől hétköznaponként 21:25-kor az Extrém Activity-t fogják sugározni. A TV2 hivatalos műsorában nem szerepel, hogy a gamehow régi vagy esetleg új adásokkal jelentkezik, ezért megkérdeztük a csatornát. A TV2-től azonban több nap után sem kaptuk választ. A SorozatWiki információ szerint viszont mostanában nem forgattak új részeket az Extrém Activity-ből, így minden bizonnyal ismétlésről lehet szó.

Frissítés: A TV2 Csoport Sajtóosztálya a cikk megjelenése után megerősítette, hogy ismétlés lesz látható az Extrém Activity-ből.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata