A Sztárban sztár már 2013 óta a TV2 egyik meghatározó műsora, 2018-ban azonban a produkció az elvártnál gyengébb nézettséget szállított. 2019 őszén ezért megújult formátumban, Sztárban sztár leszek! címmel és civil versenyzőkkel tért vissza a műsor a képernyőkre. A SorozatWiki elsőként számolt be róla, hogy az idei Sztárban sztár leszek! elmaradhat a TV2-n, értesülésünk pedig két nappal később a Sztárban sztár 7. évadának bejelentésével megerősítést nyert. A Sztárban sztár leszek! szüneteltetésének oka, hogy a koronavírus-járvány miatt nem lehet hatékonyan castingolni. Így idén ismét hazai könnyűzenei előadók bújnak más népszerű zenészek bőrébe.

A Sztárban sztár új évadának premierdátumát a TV2 Csoport tegnap egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, a műsor augusztus 30-án tér vissza a TV2-re. A műsor hatodik szezonjában Stohl András, Liptai Claudia, Papp Szabi és Majka véleményezték a fellépő énekeset. A SorozatWiki információi szerint a Sztárban sztár új zsűrivel folytatódik, 2020-ban Bereczki Zoltán, Papp Szabi, Kökény Attila és Köllő Babett lesznek a műsor ítészei. A hírrel kapcsolatban megkerestük a csatornát, ahol a TV2 Sajtóosztálya megerősítette, hogy valóban ők négyen lesznek a Sztárban sztár hetedik évadának ítészei.

Bereczki Zoltán 2013-ban megnyerte a Sztárban sztár első évadát, majd a második, a harmadik és a negyedik szezonban ő volt a műsor egyik zsűritagja, így nagy visszatérőnek számít. A produkció ötödik etapjában a Supernem frontembere, Papp Szabi újonc ítészként mutatkozott be, majd a műsor hatodik és most a hetedik szezonjában is látható lesz. Kökény Attila viszont most először ül be a Sztárban sztár zsűrijébe. A Megasztár 5 egykori sztárja legutóbb az RTL Klubon látható Álarcos énekesben unikornis jelmezbe öltözve énekelt. Új szerepkörben próbálja ki magát a Sztárban sztárban Köllő Babett is, aki a VIASAT3-as Feleségek luxuskivitelben című realityben vált ismertté, de 2017-ben a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpadában is szerepelt.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban