Tavaly nagy meglepetésre bejelentették, hogy 13 év után visszatér az RTL Klubra a Survivor. Az ősszel képernyőre került szezon az egyik legsikeresebb produkciója lett a tévéadónak, és a Survivor lett a legjobb reality kategória győztese a Televíziós Újságírók Díján. Az RTL pedig nem sokáig várt, berendelték az idén ősszel érkező folytatást, melyet a Paprika Studios gyártásában már javában forgatnak. Az új részek érkezéséig sem maradunk azonban Survivor nélkül.

Május 30-tól kezdve hétköznap esténként újra képernyőre tűzi az RTL Magyarország a műsor első évadát az RTL+-on. A realityt 2003 és 2004 között Survivor – A sziget címmel adták, és a tavaly a TV2-höz szerződő Stohl András volt a műsorvezetője. Az első két hazai Survivor évad azonban nem volt sikeres, nem is készült belőle több mint tíz évig folytatás. Az RTL+-on képernyőre kerülő adások a Két pasi – meg egy kicsi helyén, 22:05-kor lesznek láthatóak. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a második etap is megérkezik-e az első után.

A Két pasi – meg egy kicsi azonban nem tűnik el az RTL+-ról, hétvégente délutánonként ugyanis továbbra is sugározzák majd a szitkom epizódjait. (Fotó: RTL+)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát