Márciusban távozott Móré Annamária, a Viacom produkciós vezetője, aki a vállalat magyar, román és cseh saját gyártású műsoraiért volt felelős. Most új vezető érkezett a Viacomhoz, mely többek között a Comedy Centralt, az RTL Spike-ot, a Paramount Channelt vagy épp az MTV-t üzemelteti. Boros Panna executive producerként a cégcsoport helyi műsorgyártását irányítja Magyarországon.

Újabb szakemberrel erősíti kelet-közép-európai csapatát a Viacom International Media Networks. Boros Panna irányítja és felügyeli ezentúl a Viacom helyi gyártású produkcióit Magyarországon. Executive producerként ő lesz felelős a kreatív koncepció kidolgozásáért, a szereplők és a gyártók kiválasztásáért, és az egyre gyarapodó hazai gyártású műsorok finanszírozásáért és elkészítéséért.

A Viacomot megelőzően Boros Panna a New Angle Film társtulajdonos producereként és rendezőjeként dolgozott. Tizenötéves szakmai pályafutása során számos díjnyertes és ismert dokumentumfilmet és tévéműsort jegyzett producerként vagy rendezőként, mint például a 42. Magyar Filmszemle Schiffer Pál-díjas Varázslatos Gladiátorok című filmje (HBO), a VS.hu pályázatgyőztes Női mosdó dokumentumsorozata, a Villanások ismeretterjesztő sorozat (Spektrum), az Interaktív című műsor (VIVA TV), a Napló, az Aktív, a Magellán (TV2), a 10 gyerek 10 szoba (Deko TV). Emellett több imázsfilm, zenei videó és kampányszpot is a nevéhez fűződik.

hirdetés

„Nagy örömmel csatlakozom a Viacomhoz, amely az elmúlt években egyre több izgalmas, jó minőségű, népszerű és emlékezetes új helyi gyártású műsort készített Magyarországon és a környező országokban, a Comedy Central, az RTL Spike és az MTV csatornák számára. Remélem, hogy idehaza és más országokban is részem lehet majd a helyi közönség számára releváns új, szórakoztató műsorkoncepciók és formátumok kifejlesztésében, amelyek egyre fontosabb szerepet töltenek be a nézők lineáris és digitális tartalomfogyasztásában” – mondta Boros Panna a SorozatWikinek.

Az új executive producer közvetlenül Maria Czech, a helyi gyártású produkciók regionális vezetőjének irányítása alatt tevékenykedik majd a Viacomnál.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része