A Gyertek át szombat este! az RTL Klub egyik tavaly őszi nagy újdonsága volt. A műsor remek nézettséggel ment, sőt 2015-re a legjobb comedy show kategóriában megkapta a Televíziós Újságírók Díját. A folytatás tavasszal érkezett, melynek egyik forgatásán a SorozatWiki is ott volt, a kulisszák mögötti beszámolónk itt olvasható. Az új évadot már kevesebben nézték, de Herman Péter, az RTL kreatív igazgatója a nekünk adott interjújában elmondta, hogy idén ősszel is lesz Gyertek át szombat este!. Most pedig újabb információkról tudunk beszámolni.

A műsor folytatása november 18-án lesz – tudta meg a SorozatWiki az RTL Klubtól. Az új szezon adásai szombat helyett pénteken a Barátok közt után, 21:20 körül kerülnek képernyőre. Az új nap miatt a produkció címe is változik és “Gyertek át!”-ként folytatódik. Az új részek felvétele vasárnap kezdődik és a show egészen a karácsony előtti napig látható lesz.

A változás okáról megkérdeztük Kolosi Pétert.

hirdetés

“A hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik, vagyis mondhatjuk, hogy nálunk a péntek az új szombat. A viccet félretéve azt gondoljuk, hogy a pénteki 21:20-as fix időpont legalább olyan jó, mint a szombati, ráadásul így minden héten ugyanakkor kezdődik, szombatonként az X-Faktor után ez nem tudna megvalósulni a változó hossz miatt” – mondta az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója a SorozatWikinek. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része