Húsz évvel ezelőtt, 1998 szeptemberében láthatta először a hazai közönség A Simpson család című animációs sorozatot. Az ezredfordulóig, öt évadon keresztül az azóta már megszűnt TV3 műsorát színesítette a produkció, és tette itthon is elképesztően népszerűvé a magyar származású amerikai rajzfilmes, Csupó Gábor által megálmodott sárga figurákat. 2000-től nyolc éven át a VIASAT3, majd 2008-tól 2013 végéig a VIASAT6 sugározta a széria epizódjait.

A Simpson család 2014-ben került át a Magyarországon akkor indult FOX-ra, ahol a csatorna megszűnéséig, idén májusig volt látható. A sorozat legutóbbi, 29. évada 2017 novemberében indult hazánkban, ám a FOX műsorszórásának befejezésével tavasszal félbemaradt a szezon, és csak 14 rész került képernyőre magyar szinkronnal. A Simpson család azonban hamarosan új részekkel folytatódik, ugyanis a sorozat visszatér egyik korábbi csatornájára, a VIASAT6-ra. A 29. évad epizódjai november 6-tól minden hétköznap 14:35-től lesznek láthatók – tudta meg a SorozatWiki a tévéadót működtető Sony Pictures Television CE sajtóosztályától.

A FOX-on már adásba került részek után november utolsó hetében pedig megérkeznek a hazánkban még nem látott epizódok is A Simpson család 29. évadából. A sajtóosztálytól emellett azt is megtudtuk, hogy a sorozat főszereplőinek húsz éve megszokott magyar hangjait tekintve több változás is lesz. A legfőbb, hogy Homer Simpsont, a családfőt már nem Székhelyi József fogja megszólaltatni. A színművész halála után a szereplőt Háda János szinkronizálja tovább. A másik változás szintén a családot érinti; húsz év után új magyar hangot kap Bart, a kisfiú, Simonyi Balázstól Markovics Tamás veszi át a szerepet.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban