Október 8-án, rekordkorán indult el az RTL Magyarország saját gyártású szórakoztató műsorának, a Showder Klub új évada. A stand-up-comedy show idén tavasszal ünnepelte indulásának tizedik évfordulóját, ősszel pedig már a 22. szezonját kezdte meg. Az RTLII-n látható produkció négy adás után jövő héttől azonban új időpontba kerül, és nem hétfőnként 22 órakor, az eddig megszokott időpontban lesznek láthatóak a premier részek.

A csatornán ugyanis november 4-én, vasárnap este indul a ValóVilág powered by Big Brother 9. évada, ami jövő héttől minden hétköznap 22:00-kor kerül adásba. Emiatt a Showder Klub új epizódjai november 11-től vasárnaponként 19:00-kor kezdődnek majd. A műsor évadai rendszerint 8 részből állnak, ez alapján a mostani szezonból még négy adás lehet hátra, így december elején érhet véget az etap.

Az RTLII-n a Showder Klub új részei mellett minden hétköznap este láthatóak a korábbi évadok epizódjai is. Mind a premier adások, mind az ismétlések remek eredményeket hoznak. (Fotó: RTLII)

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra