Az AXN csatornák idén is jó pár premiert tartogatnak a nézők számára. Alig két hete számoltunk be arról, hogy az AXN elsőként hozza be Magyarországra a Felejthetetlen vadonatúj és egyben utolsó évadát. Azonban további újdonságok várnak ránk, például két kedvelt sorozat folytatása is érkezik a hónapban, valamint három új szériát is bemutat a csatorna. Emellett pedig a csatornacsalád március 17-étől új, dinamikusabb és fiatalosabb arculatot kap. Az AXN szerint sokkal pimaszabb, merészebb időszak következik, de a piros továbbra is alapszín marad.

Elsőként érkezik a Rex felügyelő – Elit alakulat, március 7-étől, hétfő esténként nem kevesebb, mint három résszel, 20:20-tól az AXN White-on. A produkciót új címmel indítják, azonban valójában az eredeti széria olasz, fiatalosabb, modernebb és akciódúsabb 17. évada. A következő premier produkció, a Mindörökké, március 15-én jön és kedd esténként 10 órától lesz majd látható az AXN-en. A produkció a 2014/2015-ös szezonban debütált és még ebben az évadban el is kaszálták.

Alig egy héttel később, március 21-étől, hétfőnként indul, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? legfrissebb, 2. évadának a folytatása, a 9. résszel a szokásos 22:55-ös sávjában. A széria ezen évadából még Amerikában is hátra van három rész, a nézettsége viszont egyre csökken, de az ABC csatorna átlagához képest még így is szépen teljesít. Csupán két nappal ezután, március 23-án kezdődik A játékos – Fogadás életre-halálra, mely szerdánként 21 órától fut majd szintén az AXN-en. A sorozat az idei 2015/2016-os szezonban indult, de csupán 9 részt élt meg. Végül pedig március 30-tól, szerdánként 22:00-tól érkezik a Mad Dogs – Kutyaütők krimi és egyben sötét komédia. A sorozatból 10 rész készült egyelőre, melyet az Amazonon január 21-én mind elérhetővé is tettek.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata