Temesvári Marietta 2014 szeptemberétől az AXN csatornákat üzemeltető Sony Pictures Television Networks közép-kelet európai programizgatója lett. 2015 végétől a nagyobb Viasat csatornák felvásárlása után a VIASAT3 és a VIASAT6 programing és kreatív irányítása is hozzá került. 2017 novemberében kettébontották az egyre növekvő területet. Innentől Temesvári Marietta tartalomfejlesztési stratégiai vezetőként a régió saját gyártású műsoraiért, míg Szabó Balázs programigazgatóként a közép-kelet európai csatornák programingjáért lett a felelős.

A SorozatWiki információi szerint Temesvári távozik a Sony Pictures Television Networks-től. Megkérdeztük az érintett vezetőt, aki a SorozatWikinek megerősítette, hogy március 13-ai hatállyal valóban távozott a médiavállalattól.

„Sok évet töltöttem a Sonynál, és nagyon élveztem az utóbbi években a kreatív munkát. Büszke vagyok az olyan visszatérő sorozatok, mint az Észbontók töretlen sikerére, az Ide Süss szerethetőségére és minőségére, a 200 első randi hatalmas népszerűségére és lojális nézőtáborára, az Ultraviolet lengyel és nemzetközi sikerére. Nagyon szorítok, hogy a hamarosan debütáló Ízig-vérig is megtalálja az utat a nézők szívéhez – minden adottsága megvan hozzá” – mondta Temesvári Marietta a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna