Az AXN, a Sony és az itthoni Viasat csatornákat üzemeltető Sony Pictures Television Networks fontos változásokat jelentett be. A cég eddigi programigazgatója, Temesvári Marietta tartalomfejlesztési stratégiai vezetőjeként folytatja, míg az eddigi programigazgató-helyettes, Szabó Balázs pedig programigazgatóvá lép elő a vállaltnál. Mivel egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a saját gyártású műsorokra, ezért mindketten egy-egy külön igazgatóságot kaptak a médiavállalatnál. Részletek a cégcsoport közleményében:

A vállalat jelenlegi programigazgató-helyettese, Szabó Balázs a közép-európai régióért felelős programigazgatóként folytatja munkáját. Temesvári Marietta a régió tartalomfejlesztési stratégiai vezetőjeként az AXN, Sony Max és Viasat csatornák saját gyártású műsorairért és fejlesztéseiért lesz felelős, ami a Sony Pictures Television Networks CE egyik kiemelt stratégiai fókuszterülete.

A magyar piacon 5 csatornával (AXN, Sony Max, Sony Movie Channel, VIASAT3, VIASAT6) jelenlévő Sony portfólió az átszervezésnek köszönhetően még nagyobb hangsúlyt fektet a helyi gyártású produkciók fejlesztésére, Temesvári Marietta személyében a terület dedikált, sok éves tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg is elismert vezetőt kap. Szabó Balázs a programigazgatói pozíció betöltésével a teljes közép-európai régió összes csatornájának, valamint VoD szolgáltatásainak programming feladatait irányítja a magyar, lengyel, román, bolgár, cseh, szlovák és adriai piacokon.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát