Tegnap számoltunk be róla, hogy Rékasi Károly egy időre távozik a Barátok köztből, a produkció közleményében azt írta, hogy az adott helyzet tervezhetetlenné teszi a színész sorozatban való munkáját. Akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mire gondolnak, mára azonban a bulvársajtó kiderítette. A tavaly júniusban súlyos motorbalesetet szenvedett, majd februárban csontpótló műtéten átesett színészt hétfőn újra meg kellett operálni – írja a Blikk.

Az újság nem tudta elérni Rékasi Károlyt, a színésznő kedvese azonban mondott pár mondatot: “Való igaz, hogy újabb operáció vált szükségessé. Sajnos a balesetben szilánkosra törött csont nem gyógyult a várt ütemben, még a csontpótló műtét után sem. Nem tudok azonban mit mondani addig, amíg a műtétet végző sebészekkel nem beszéltem” – erősítette meg a Blikk információit Pikali Gerda.

Jelen pillanatban egyedül a színésznő látogathatja párját, ő pedig természetesen napi kapcsolatban van Rékasi hozzátartozóival. “Most egyetlen dolog fontos, hogy Károly nyugodtan gyógyuljon. Pihenésre van szüksége, bár tudjuk, hogy sokan aggódnak érte, de most azzal segíthetnek, ha türelmesek, ahogyan mi is” – tette hozzá a színésznő. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata